HVIS DU FØLER DEG SOM DRITT

God fredag folkens !
Føler du deg som dritt i dag? Da har jeg noen ord til deg. Om du ikke føler deg som dritt i dag så kan du søke opp tittelen på dette innlegget i bloggen min hvis det kommer en slik dag.

IMG_8409-001

Spør deg selv om dette;
1. Har jeg et sted å bo og noen som er glad i meg? 
2.Har jeg mat i kjøleskapet?
3.Har jeg gjort noe bra eller utrettet noe denne uken?
4.Har jeg fått noen til å smile denne uken?
5.Om jeg har gjort noe feil, hva kan jeg lære av det?
6.Om ting ikke har blitt som jeg ønsket, overlevde jeg ikke, da?
7.Om jeg valgte feil i en situasjon eller fem, har jeg ikke lært noe, da?
8.Om noen har skuffet eller såret meg, kan jeg gjøre noe godt mot dem?
9.Om jeg har skuffet eller såret noen, kan jeg si unnskyld?
10.Om det er ting jeg ikke får til, så er det vel også ting jeg lykkes med og kan?

Jeg følte meg som dritt i går og det henger litt igjen i dag. Å spør meg selv disse spørsmålene er likevel en tankevekker og det graver frem en god følelse i meg. Jeg blir takkenemlig for det jeg har og jeg får motivasjon til å gjøre noe konkret med det som er mindre bra. Hvordan er det med deg?

140815-its-ok

Husk at det er GREIT  å føle seg som dritt av og til! Det er GREIT å bare ha lyst til  å gå i dvale til alt er over. Alt du føler på er faktisk helt OK å føle på. Men – ikke glem det positive. Det finnes så mye positivt – og det kommer en dag i morgen!

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Denne trengte jeg i dag ❤️

    1. glad jeg kunne bidra med noe bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *