UKENS LILLE KJAPPE – LUNSJ!

Her kommer ukens lille kjappe – lunsjtips !
Her har jeg brukt påleggslaks (guri malla så godt det er!) på speltlomper med salat, litt mager kesam som jeg blandet med krydder og litt raspa gulrot og agurk på toppen. Disse kan du rulle sammen til wraps og putte i lunsjboksen eller ta med deg i hånda om du har knapt med tid! Det beste med dette – det blir ikke tørt selv etter noen timer innestengt i boks ;) Enjoy !

IMG_9252 IMG_9254

Del gjerne!

2 Thoughts on “UKENS LILLE KJAPPE – LUNSJ!

 1. Hei!
  Ville bare legge igjen en kommentar for å skryte litt av deg. Jeg klikker meg inn på bloggen din hver dag, men kommenterer sjelden – så nå får jeg vel gjøre det en gang for alle.
  Du er vel den eneste bloggeren jeg følger fast, og definitivt den jeg har fulgt lengst. Jeg begynte å trene styrke OG å lese bloggen din i 2010, og da var det ikke så mange som blogget om trening på den måten – og slett ikke så mange som stilte i fitness.
  Synes det har vært gøy å følge deg fordi du har jobba på stødig og stabilt hele veien. Det gjelder både trenings – og ikke minst bloggmessig – uten å være noen døgnflue eller la deg spise opp av sponsing – og det i seg selv fortjener stor applaus og stormende jubel <3 Du har super evne til gjennomføring og en klar identitet uten påtatthet – og jeg liker at du er kunnskapsrik, trygg og kjører DITT løp. Da blir det så utrolig morsomt å følge med deg :) Lykke til videre i det du måtte foreta deg – du er gull!

  • julie on mai 11, 2016 at 1:57 pm said:

   Hei !
   Så utrolig glad jeg ble nå! For en herlig kommentar fylt med gode ord og skryt. Tusen, tusen takk. Jeg setter stor pris på hver eneste ord. Takk for at du fortsatt leser bloggen og for at du tok deg tid til å skrive dette til meg!
   Ønsker deg en nydelig uke videre og takk igjen :) Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation