OM NOEN IKKE LIKER DEG ELLER DET DU GJØR…

Går du i konstant frykt for at andre skal mislike deg eller det du gjør? Er du rett og slett redd for hva folk syns om deg?

Da skal jeg fortelle deg noen viktige ting…
  IMG_8346

1. At noen misliker andre mennesker kommer ofte av at man har fått et inntrykk som gir en opplevelse av at den personen er/gjør noe vi misliker.
Denne erfaringen eller dette inntrykket kan være fullstendig feil eller misoppfattet. I de aller fleste tilfeller vil jeg påstå at man liker mennesker bedre når man blir bedre kjent. Har det ikke hent at du har mislikt noen på grunn av ett eller annet? Kanskje du også har opplevd å skifte mening når du har blitt bedre kjent med personen? Hvis noen misliker deg eller noe du gjør, kan det rett og slett komme av at de ikke kjenner deg.

2. Det er helt naturlig å ikke komme overens eller like alle man møter. 
Noen syns det er enklere enn andre, uten tvil. Men om noen misliker deg for en eller annen grunn – la dem gjøre det. Det er det mest naturlige i hele verden å ikke like alle mennesker like godt. Du har vel også noen du liker mindre enn andre? Det er ikke verre enn det.

IMG_8338

3. Noen har simpelthen bestemt seg for å mislike deg uansett hva du sier eller gjør. Du kan ikke kontrollere det. Om du gjør dem fornøyd på ett plan vil de fortsatt finne andre ting med deg de ikke liker, eller kanskje også mistenke deg for å være falsk. Å kjempe for å bli likt hos mennesker som rett og slett ikke er interessert i å prøve, det er bortkastet tid.

4. Det er helt normalt å være uenig med enkelte, og å ha meninger som kanskje ikke passer med andres er en naturlig del av livet. Om noen mener du gjør for lite sånn eller for mye sånn, ja vel. Vi har forskjellige meninger. Husk på at du også har meninger som andre skulle ønske du ikke hadde. Ikke ta det så personlig dersom noen misliker noe ved deg!

IMG_8355Tights på tilbud nå (trykk på bildet nederst)

Så lenge du er deg selv og gjør ditt beste kan du ta det helt med ro, kjære deg. De som velger å se det positive med deg får gjøre det. De som vrir og vender alt til negativt og rett og slett ikke liker deg får gjøre det. La det være. Gjør din greie og ikke la deg dimme ned eller svekkes fordi enkelte ikke roper heiarop og elsker deg med alt de eier og har.

1462800306

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *