KLISTRER PÅ BLOGGSMILET

IMG_9573

Da er jeg klar for avreise til Gran Canaria!
Endelig kan jeg senke skuldrene og virkelig innta feriemodus uten noe som helst som henger over meg av gjøremål. Dette skal bli så deilig ! Jeg skal sørge for å slappe skikkelig av og slikke all den sola jeg kan, og også forhåpentligvis få til noen skikkelig gode treningsøkter. Det pleier alltid å gå fint der nede.

Før avreise rakk jeg å jobbe noen timer, gjøre diverse ærend og også hente pakke på posten fra x-life som inneholdt blant annet doorgym. Da ble det en liten fotoshoot også før baggen ble lesset i bilen, haha. Livet som blogger, ass! I blant blir det nødsamtaler til mamma som lyder noe slikt som «jeg må få tatt noen bilder, kan du hjelpe meg typ NÅ??», også har jeg en så snill mamma som hiver seg rundt og hjelper til.

IMG_9489IMG_9490

Er det noe som ikke faller meg naturlig med blogging så er det denne evige bildetakingen. Spør du meg så er det ofte noe styr og jeg skulle ønske det holdt å skrive. Men jeg skjønner jo at bilder må til ! Så da hiver jeg med to av de fineste bildene fra doorgym-«shooten». Meg på mitt beste… Vi blogges fra Gran Canaria! 😀

IMG_9569 IMG_9563

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *