LIVSNYTEREN

Jeg er og blir en livsnyter.
Jeg spiser ikke havregrøt uten søtning  med mindre jeg absolutt må. Jeg spiser ikke tunfisk hvis jeg kan velge hvilke som helst annen fisk. Jeg lager ikke pizzabunn av brokkoli når jeg skal kose meg.

Å spise sunn mat gir meg mye glede og gjør at jeg føler meg vel, men jeg spiser aldri mat jeg ikke syns er god!

IMG_9620

Det dummeste jeg ser er folk som trykker i seg tørr mat uten smak bare for å gå ned i fettprosent. Greit nok at de har et mål, men om du kutter bittelitt ned på risen så kan du legge til litt ketshup hvertfall… Og krydder er heller ikke farlig, til og med ikke det som inneholder salt! Spør du meg så er livet for kort til å spise vond mat. Man kan fint nå målene sine og samtidig kose seg med maten sin.

Nå som jeg er på ferie er jeg veldig opptatt av å virkelig nyte. Kjenne på livets goder, rett og slett. Det blir mer mindre sunn mat på ferie enn ellers, men det er helt ok! Det er klart man merker det på kroppen at man ikke får samme mat som vanlig og man kanskje legger seg ut litt, men himmel og hav. Er det krise!? Jeg vet jo veldig godt hvordan jeg får det bort igjen.

IMG_9617 IMG_9612

Om jeg veier 1-2 kg mer etter en ukes ferie så er ikke det noe mer enn vekten av kos, hygge og nytelse. Ingen kan nekte meg noen vinglass i solnedgangen på verandaen, sjokoladebitene eller desserten etter middag. Det skal jeg nemlig ha, for det er noe av det gode med å leve.

Jeg spiser mye sunt på ferie også. Vi har laget nistepakke å hatt med på stranda for eksempel. Men selv om den var sunn så skal jeg love deg den ikke var vond av den grunn. Ingenting trenger å smake vondt!

Del gjerne!
error

4 Thoughts on “LIVSNYTEREN

  1. Anette on mai 24, 2016 at 5:07 pm said:

    Så enig! Kos deg masse på ferie! 😀

  2. lisa on mai 24, 2016 at 6:21 pm said:

    Åh dette innlegget var som trukket ut fra mitt eget hjerte haha! så utrolig viktig at jeg ikke får satt ord på det en gang! Heia deg, Julie 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation