LET THEM SLEEP WHILE YOU GRIND…?

6e47b16f93e9521703a8a5d2220e0c9f

Jeg har gått ifra å være en stor fan av dette ordtaket til å være under middels fan av det. Hva skjedde på veien?

Vel, jeg har lært på den harde måten hva som skjer når du sover alt for lite, jobber mer enn du har kapasitet og energi til, sier ja til alt og alle, hele tiden prøver å gjøre alt litt bedre og litt lengre. Ja, det funker en stund. Men så funker det ikke lenger.

Er det èn ting jeg ikke anbefaler å ofre for suksess, så er det deg selv!

Du er ikke noe bedre enn andre om du står opp kl.5 for å trene og jobber hele dagen og ikke er i seng før kl.3. Du er dum, da.

IMG_9660

Å drive rovdrift på egen kropp og psyke gjør deg ikke til noen helt eller til noe mer vinner enn dem som sørger for å få seg nok søvn, nok hvile og som vet å sette grenser for seg selv. Jeg blir ikke imponert når jeg hører om folk som ofrer alt av egentid, hvile, søvn, kvalitetstid med venner og kjære og avkobling for å prestere 200% på jobb og trening. De blir kanskje høye og opplever ekstrem mestring for en periode, men en dag vil det slå tilbake på deg at du har nedprioritert å ta vare på deg selv.

Man skal «hustle», «grinde», stå på og gjøre sitt beste, det skal man.  Men for å bli den beste versjonen av seg selv så må man sette av tid til noe som er vel så viktig. Å finne ro, slappe av, hente ny energi og sove godt! Det betyr dog ikke å ta seg fri fra jobb om du har lite lyst en dag eller å sove til halv elleve hver dag og utsette pliktene dine som får penger inn på kontoen… Finn en balanse som gir deg arbeidslyst, effektivitet og overskudd!

IMG_9658

Takk til min online pt-kunde Line som minnet meg på viktigheten av å ta vare på seg selv!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *