#8IJUNI !

13324112_10209807830811095_256688224_o

Juni er godt i gang og det er så deilig!
Hva sier dere til en ny utfordring?

Denne gangen vil jeg ikke ha et visst antall kilometer da det fort kan bli veldig stressende og tidkrevende, spesielt om man har lite tid til overs. Derfor tenkte jeg at det er bedre med en litt annen vri. Jeg har bestemt meg for å ha åtte joggeturer i løpet av måneden og disse kan variere fra tre til syv km, alt etter hva jeg har lyst, overskudd og tid til. På den måten kan jeg tilpasse litt etter hva som passer best 🙂 Er du med meg?

13324421_10209807830931098_689180352_o

Jeg  har fullført 1/8, og det i strålende sol og 30 grader. Jeg håper på mange slike deilige sommerdager i sommer! Om du er med på utfordringen min, tag bildet ditt med #julieschallenge på instagram så vi kan inspirere hverandre 😉

Vanligvis er jeg ingen fan av løping, spesielt ikke for å redusere fettprosenten. Grunnen til at jeg likevel ønsker å gjøre dette er fordi jeg er litt demotivert til styrketrening om dagen og føler meg litt «tung» i kroppen. Det er utrolig nok lettere å psyke seg opp til cardio enn til å løfte vekter om dagen, så derfor gjør jeg dette nå. Jeg skal selvsagt trene styrke også, men denne måneden skal jeg ta det litt på lyst, også skal jeg fullføre disse åtte joggeturene og nyte frisk luft.

Lykke til til alle som blir med, og god fredag!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *