EN HELG UTENFOR KOMFORTSONEN!

Jippi! I dag turer jeg bort til Fredrikstad til Helene. Vi skal nemlig på Shape up weekend i helga i Geilo. Jeg har aldri vært på treningsleir før og jeg er veldig spent. Samtidig tror jeg dette blir utrolig moro!

IMG_9701-001
IMG_9702

Det var en innholdsrik timeplan vi kunne fråtse i for helgen, og jeg og Helene har samkjørt oss på de timene vi hadde lyst til å prøve. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg kommer til å være laaangt utenfor komfortsonen min. Vi har nemlig meldt oss på danseteknikk og jazzdans (!) på fredagen, power yoga, styrke med strikk og «get speedo swimfit» på lørdagen og til slutt tabata og foamrolling på søndagen. Tabata er vel det jeg er mest kjent med av dette, så jeg gleder meg til å stikke nesa mi inn i mye nytt og forhåpentligvis få litt ny inspirasjon for meg selv og pt-kunder!

IMG_9713-001

Når jeg først skal på treningsleir så ser jeg ikke vitsen i å gjøre ting jeg allerede kan eller som jeg gjør til vanlig. Jeg vil lære mest mulig når jeg har sjansen! Dette blir spennende. Jeg er gira på å være ukomfortabel, for det har jeg utrolig godt av! 😀

Når to bloggere skal dele hotellrom så er det nok stor fare for at vi skal få til litt oppdateringer så jeg håper dere følger med i helga ;D

Siden dagen i dag vil gå til reising og en liten snartur innom Sverige for litt harryhandel har jeg pakket ferdig sixpack bagen min så jeg har måltidene klare. Pølse på bensinstasjon utgår for denne jenta vet dere 😉 Jeg har med meg tre måltider slik at jeg har til to i dag og ett i morgen når vi skal kjøre til Geilo. Alltid beredt! Ønsker dere en formidabel torsdag!

IMG_9745 IMG_9749 IMG_9753

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *