MIN TRENINGSPLAN I SOMMER

IMG_9774

Etter at jeg skrev om at vi jenter ikke trenger egne økter for bryst, armer også videre fikk jeg noen spørsmål om hvordan man egentlig bør legge det opp. Siden jeg er en veldig typisk jente når det kommer til målene mine så kan jeg bruke meg selv som eksempel, så kan dere se litt mer hva jeg snakker om.

Mitt hovedfokus er større rumpe og større skuldre. Resten av kroppen vil jeg kun vedlikeholde. Da legger jeg opp slik;

IMG_9775

Dag 1 = Rumpe og skuldre, 15-18 reps
Dag 2 = Rygg, bryst, armer, mage, 8-15 reps
Dag 3 = Rumpe og skuldre, 6-10 reps
Dag 4 = Bein, mage, rumpe, 3-12 reps
Dag 5 = Helkropp, 5-10 reps (legges ofte opp som en sirkeløkt)
Dag 6 = (bonus) Kondisjon/aktivitet av noe slag

Dette er slik jeg gjør det akkurat nå. Tidligere har jeg trent helkroppsøkter i lange perioder og hatt veldig god fremgang. Nå om sommeren er ikke treningslysten helt den samme, så derfor har jeg gjort det slik. Her får jeg kjørt  fokusområdene mine tre-fire ganger pr.uke. Når jeg trener dem såpass ofte er det ikke nødvendig med mer enn 1-3 øvelser pr.økt, litt avhengig av hva slags type øvelser det er.

IMG_9773

Har jeg tunge øvelser som for eksempel militærpress for skuldre eller hip thrust på rumpe trenger jeg bare den alene eller èn isolasjonsøvelse i tillegg. Det holder. Kjører jeg kun lettere øvelser (isolasjonsøvelser) kan jeg fint ha 2-3 stk i en og samme økt. Isolasjonsøvelser bryter musklene mindre ned og derfor kjøres oftere uten problem. Håper det var oppklarende!

Antrekket mitt er fra Better bodies og tightsen er en av de nyeste modellene. Jeg elsker det høye livet og mesh-detaljen på leggene! Litt anderledes og utrolig kult spør du meg. Toppen finner du her i flere farger. Ha en fortsatt fin torsdag!

IMG_9782

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *