(OVERRASKENDE) GODE RESTELAPPER

IMG_9813 IMG_9814

God søndag !
I dag smekka jeg sammen en skikkelig resterøre av litt forskjellig jeg hadde i skapene. De ble overraskende gode, tross den litt spesielle blandingen av tørrvare. Så om du har litt forskjellig rester i skapet – prøv deg frem og lag en røre. Det kan bli veldig vellykket! 😉

Jeg brukte; 
1/2 kopp havremel
4 ss peanøttmel
1/2 kopp sesam-mel
1 scoop vaniljeprotein
2 moste bananer
2 egg
sukrin gold
1 ss kokosolje

IMG_9815 IMG_9816 IMG_9819

Jeg tilsatte ingenting væske og fikk en tykk røre som var enkel å forme til små lapper i panna. Da kunne jeg steke tre stk på en gang. Raskt og effektivt! 🙂

Nå er det sommersalg hos x-life og du får 25% rabatt på ALLE varer (gjelder ikke Gasp og Better bodies). Det er blant annet mange kule nyheter fra Reebok. Denne tightsen og denne singleten ble en favoritt ved første øyekast. Salget varer kun ut dagen i morgen, så vær rask! 😀 Bruk rabattkoden «SOMMER»

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Hei
  Har et spm som ikke har noe med innlegget å gjøre. Jeg er midt i en vektnedgang hvor jeg nå i en periode registrerer kaloriintaket mitt. Har i den forbindelse prøvd ut ulike viner med mindre sukker i. Spurte om hjelp på vinmonopolet og har gått fra å drikke en veldig søt vin (35g sukker) til å finne en kjempegod som kun inneholder 3g sukker. Spørsmålet mitt er da, har det noe å si? Har fått litt forskjellige kommentarer på dette, da noen har sagt at det ikke har noe å bety, da det er mye kalorier i alkohol uansett. Men jeg vil jo tro at det uansett er bedre å velge alkohol med mindre sukker, at det utgjør mindre kalorier..? Hva tenker du om dette? Jeg er forvirret

  1. Mindre sukker vil si mindre kalorier, så det er absolutt smart av deg å velge den i en vektreduksjonsprosess 🙂

   1. Takk for svar

   2. Takk for svar 🙂

 2. Blir de ordentlig stekt når de er så tykke? Ser litt rå ut på midten :p

  1. de blir juicy, men gjennomstekt 🙂 bare stek dem på svak varme så de ikke blir svidd før de blir gjennomstekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *