MANDAGSKOS

Sjokoladekaka fra funksjonell mat er genial som erstatning når man vil ha litt kos på en mer kalorifattig måte. Jeg bruker denne både til hverdags og fest, med gode tilbakemeldinger fra både fitnessfolk og «vanlige»!

IMG_9832
IMG_9824

Egentlig skal den blandes med 3 egg og olje som dere ser på pakka. Jeg blander den vanligvis med 2 egg og 150 g mager kesam, men i dag hadde jeg bare mager cottage cheese, så da ble det det istedet. 2 egg og 200 g mager cottage cheese og noen dråper vaniljeessens så ble det vel så bra!

IMG_9834

En enda mer kalorifattig versjon som faktisk er like god. Ønsker du en lettvin glasur kan du bruke sukrin melis og kakao, eller philadelphia sjokoladepålegg 🙂  NAM 😀

Nå er jeg ferdig på jobb og skal straks styre nesa mot gymmet. I dag er det rumpe og skuldre som står på planen, 15-18 reps på alt. Deilig start på uka. Da skal jeg også få testet de noe skoa mine fra Reebok. De er veldig anderledes i forhold til alt annet jeg har. Spesielle, men kule! Så passer de med treningsbagen også 😀  Ha en fortsatt fin mandag !

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *