FREDAGSMIDDAGEN !

IMG_9801 IMG_9794

Du vet du er lat når dette er frokosten din…
Til mitt forsvar er kjøleskapet tomt. Det er jo fredag, noe som betyr at kjøleskapet skal være tomt og klart for ny ukeshandel! Jeg har dog feilberegnet litt med tanke på at det ikke var NOE annet en propud igjen. Men, jeg klager ikke. Proteindessert til frokost er ikke feil!

IMG_9803 IMG_9808
IMG_9809IMG_9811

Etter jobb er det dog tid for ukeshandel så kjøleskapet får litt mer å by på. Blant annet karbonadedeig, hakket tomat, cottage cheese og speltlomper. Fredagsmiddagen skal nemlig være speltlompelasagne.

Du lager det superenkelt ved å steke karbonadedeig sammen med litt paprika, mais, hakket tomat og krydder. Legg blandinga lagvis i en form sammen med speltlomper og cottage cheese. Topp med ost om du ønsker og gratinèr det i ovnen i 15-20 min. Server med salat eller hvitløksbrød. Det smaker fredag, det.

God fredag ! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *