PROTEINRIK SJOKOLADEMOUSSE PÅ 1-2-3

IMG_9863

Har dere hatt en bra helg så langt?
Jeg har storkosa meg med jobbfri, trening og kvalitetstid med fantastiske mennesker. Endelig har jeg fått litt sommer og feriemodus!

Det er helt utrolig, men den siste tiden har jeg slitt med dårlig matlyst. Det er virkelig noe jeg aldri sliter med til vanlig og jeg forstår meg ikke på dem som kan «glemme» å spise eller ikke har lyst på noe. Men, nå har det altså skjedd meg også. Jeg tenker at om jeg ikke har lyst på noe så er det hvertfall viktig at jeg får de proteinene jeg skal ha. Da er det vel innafor med sjokolademousse til frokost?

IMG_9909
IMG_9914

Denne lille herligheten lagde jeg enkelt ved å ha en scoop sjokolademousse- pulver i en bolle og 3 scoops med vann. Piska sammen med hurtigmikser til blandingen ble fluffy og satte den litt i kjøleskapet. Da får du et deilig og luftig resultat.

En servering gir kun 68 kcal, så du kan fint både triple og firple den uten problemer, bare husk å tilsette vann etter antall scoops med pulver. I en porsjon er det 11 gram protein, 3 g karb og 1,2 g fett. Perfekt å servere gjester også!

Vel bekomme 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *