JIUCY MIDDAGSTIPS!

IMG_9680

Lyst på noe skikkelig godt til middag i dag?
Da tar du kyllingfilet og deler den på midten. Fyller den med fetaost, gjerne den typen med soltørka tomat og krydder. Surr den med bacon eller serranoskinke og stek litt i panna så de får stekeskorpe. Deretter har du dem i ovnen på 150 grader til de er gjennomstekt (dette vil variere utifra tykkelsen på fileten).

På siden kan du ha grønnsaker, for eksempel fersk asparges som du gir et lite oppkok i gryta og søtpotetfries. Søtpotetfries lager du enkelt ved å kutte opp søtpotet i strimler (du trenger ikke skrelle den!), dekk med krydder og ha i ovnen på stekebrett. La det stå til friesene er sprø og gyldne.

IMG_9682

Jeg glemte helt å ta bilde av det ferdige resultatet, men jeg kan love deg at det falt VELDIG i smak! 😀 Saus trengs ikke, dette er juicy nok i seg selv 🙂 Enjoy!

Del gjerne!
error
1 comment
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *