VIDEO – MINE FAVORITTØVELSER

I dag har jeg en treningsvideo til dere! Mine favorittøvelser 😀

Knebøy – gir stor muskelaktivering, stor bevegelsesbane, store muligheter for å benytte tung vekt og setter krav til både balanse og stabilitet.
Hip thrust – bevist å være den beste øvelsen for å aktivere rumpemuskulaturen, gir stor bevegelsesbane (enda mer om du har beina på en step) og gir gode muligheter for å benytte tung vekt.
Pullups – gir stor muskelaktivering og stor bevegelsesbane. Super øvelse for lats.
Facepulls – på grunn av kabelen blir motstanden jevn og du får stor bevegelsesbane fra utstrakt arm og til skulderbladene trekkes sammen.
Sidehev i kabel – samme her som med facepulls, du får jevn motstand på grunn av kabelen. Stor bevegelse og gode muligheter til å isolere utsiden på skulder uten å «jukse», som er fort gjort ved bruk av hantler.
Pushups – gir stor muskelaktivering og kan også gjøres tyngre ved å legge vekt på ryggen eller bruke strikk rundt ryggen (da også for en jevn motstand under hele bevegelsen). For større bevegelsesområde kan du ha hendene på step eller vektskiver for å komme dypere ned.

Jeg kunne også lagt til rumensk markløft, pull through, chins, sideliggende enarms sidehev og enarms tricepsextension som også scorer høyt på min liste.

Disse innfrir flere krav jeg har når jeg velger øvelser og de er derfor mine favoritter 🙂 Hva er dine favorittøvelser?

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Du er så flink! Digger når du lager sånne filmer 🙂

  2. Et godt innlegg med gode beskrivelser! Er det lov å ønske seg en lignende video med din «ultimate fullkroppsøkt»? 😀

    1. så bra! 🙂 dette er vel egentlig min ultimate fullkroppsøkt 😀
      noen andre ønsker?

  3. Så herlig! Er det nødvendig med isolasjonsøvelser i blant hvis man kjører slike fullkropssøkter over lengre tid?
    Synes alltid det er godt å se video av øvelser, fordi man lettere kan ta til seg teknikk osv. Og vil gjerne ha enda flere tips til treningsøkter – fordi jeg lett går lei etter en periode.. Men jeg skal prøve å tenke ut flere ønsker. Ellers digger jeg når du kommer med matbilder – fordi maten din ikke «tillaget» for bilder, og likevel ser det godt, sunt og enkelt ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *