KOSTPLAN OG TRENINGSPROGRAM – PRISER

bloggbilder ikke slett9

Om du ønsker å klare deg selv, tilbyr jeg enkeltprogrammet som kan hjelpe deg å nå målet ditt. Jeg tilpasser alt etter deg og ditt mål. Ønsker du oppfølging på nett eller pt-timer på senter kan du se på «oppfølging» i menyen.

Priser:
Kostplan – 650 kr
(inkludert: tips om hvordan beholde resultatene når målet er nådd)
4 ukers treningsprogram – 650 kr
8 ukers treningsprogram – 870 kr
12 ukers treningsprogram – 1090 kr

Alt er tilpasset deg og ditt mål. I kostplanen tar jeg hensyn til mat du ikke liker og mat du gjerne vil ha med i planen, samt allergier/matintolleranser.  Jeg er opptatt av at du skal like maten du spiser og trives med kostholdet ditt ! Sammen med treningsprogram får du en øvelsesbank med youtubelinker til alle øvelser.

DU BØR KUN KONTAKTE MEG HVIS…
☺ Du er motivert og klar for å gjøre en innsats
☺ Du ikke sliter med spiseforstyrrelser av noen slag
☺ Du er over 18 år, eller er over 16 år og har tillatelse av foresatte

Om du er interessert, send en mail til    DIN.PT@LIVE.NO    og du vil få svar så fort som mulig. For å se hva andre har oppnådd, les under RESULTATER i menyen.

 

 

58 comments

 1. Gretchen Pikop

  Julie – ville bare si hvor stolt jeg er av deg og at du er personlig trener nå! Jeg faktisk begynte å trene på med en PT for nesten et år siden- jeg hadde skadet nakken min og ver lei av å være uaktiv. Ett år senere jeg løper, hopper, og pumper vekt som jeg hadde ikke gjort før! Jeg er sterkere og har så mye energi og mye mer livsglede enn før. Sammen med min forhold med Jesus har jeg alt, tror jeg :) Om jeg skal besøke norge en gang, må jeg trene med deg en gang – hadde vært stas! Kos og klem fra Gretchen

  • julie

   Hei Grethchen! Så gøy å høre fra deg og utrolig bra at du har det bra og har begynt å trene! :)
   Vi må absolutt ta en trening sammen når du kommer til Norge :) Klem

 2. Tilbakeping: GOD FREDAGSMORGEN ! | Julie Rafoss
 3. randi

  Hei :)

  Sendte deg mail i går,men jeg ble litt usikker på om du mottar den. Sendte te feil adresse først,og så vet jeg at mange av mailene jeg sender fra telefon kan havne i søppelpost. Bare sånn at du evt er klar over det :) (skjønner og at det er mange mailer og svare,slik at d sikkert tar litt tid:)

 4. Marie

  Hei, jeg har veldig lyst til å kjøpe kosthold og treningsplan men akkurat nå studerer jeg og har INGEN penger til overs. Jeg har lenge trent men ser ingen resultater så jeg gjør vel noe feil. Det jeg vil er å gå ned i fettprosent og jeg har nå begynt å spise 1500 kalorier om dagen. Har noen tips til hvordan jeg kan begynne å se resultater?

 5. Kristina Vargervik

  Hei :)

  Har sendt deg mail ang. kostholdsplanen men fikk raskt tilbake at mailen var feil fra postmaster, usikker på om du har fått den da..
  Så sender en kommentar her for å være sikker :-)

 6. Silje Herfoss

  Hei jeg er ei jente på 20 år som prøver å gå ned i vekt men sliter med det aleine . Jeg har en sønn på 2 år å sliter med ryggplager så ikke alle øvelser jeg klarer .. Rita Bråten har anbefalt deg jeg er inntresert i 6 ukers planen din kan du hjelpe meg ?

 7. A

  Hei. Sliter med lav vekt, ønsker å komme meg opp i vekt. Har ikke treningsstudio i nærheten. Er dette noe du kan hjelpe med ?

 8. monstermama

  Hei!

  Vekten forteller ikke vekten min lenger, så den har nok bikket 150 kilo, jeg har prøvd alskens kurer uten at det har fungert i lengden. Gikk opp veldig mye pga medisiner, så jeg har ikke spist meg opp alle kiloene :-) men det er jo egentlig liten trøst likevel :-) Nå jobber kroppen med å få alt av medisinrester ut av systemet, og jeg mister sakte men sikkert litt av alt vannet som har samlet seg.

  Går det ann å få et treningsopplegg av deg, som man kan bruke bare hjemme? Har noen små vekter, så utstyrsfronten er ikke så bra. Men treningsstudio er helt uaktuelt, både av økonomiske og av utseende messige grunner!!

  Har en maskin som skal trene rygg og magemuskler og et par små vekter som kom med en zumba dvd :-)

  Er det mulig å gå ned i vekt, ifølge BMI skal jeg jo ned et helt menneske og vel så det. Er dette mulig uten å trene på studio?

  Mvh

  En mamma som er lei overvekten :-)

 9. Isa

  Hvirdan vet jeg at jeg trener riktig når det kommer til treningsprogram. ?:) eks squad at eg løfte riktig osv? ( har løst på treningsprogram men må først vite hvordan jeg får tekninken inn, vist ikke går det galt):p

 10. Christine

  Hvordan går man frem om man vil stille i bikini fitness? Jeg har ingen erfaring fra før av…
  Jeg vet ikke hvor du holder til, men jeg bor i Skedsmo så trenger eventuelt en coach som er i nærheten her..

  • julie

   Du må være medlem av en fitnessklubb og helst ha en coach. Du kan sende meg en mail på din.pt@live.no med litt info og bilder av deg selv om du ønsker min hjelp, så skal jeg se hva vi kan gjøre :)

 11. Elisabeth

  Hei! Vekten min er grei, men jeg ønsker å gå ned i fettprosent og bli strammere generelt. Jeg har ikke mulighet for å trene på treningssenter, men kan gjøre kroppsvektøvelser hjemme.

  Vil jeg kunne nå målet mitt ved å kun følge din diett (og evt. gjøre øvelser hjemme)? Har fått litt inntrykk av at det kreves tunge vekter på treningsstudio for å få til dette..

  • julie

   Hei Elisabeth!
   Å kjøre sirkeltrening hjemme kan fungere veldig bra så lenge du gir på og bruker de midlene du har for å lage motstand (flasker med vann, o.l.). Intervaller ute og i bakker er også svært effektivt mtp. fettreduskjon. Det er altså fult mulig om du er motivert :)

 12. Mariell

  Hei! Vurderer å bestille kostholdsplan og treningsprogram, så jeg lurer bare på om du lager program til en uke(da feks til fire økter)? Hvilke opplysninger må man ta med i mailen? Ps: du er en stor motivator :-)

  • julie

   Hei Mariell !
   Treningsprogrammet jeg setter opp er på 4 uker, men så setter jeg også opp for 8 og 12 uker som du ser over her. Hvis du sender meg en mail trenger du bare å skrive at du er interessert i treningsprogram, så sender jeg deg et kundeskjema du må fylle ut med info :)

 13. Ane

  Hei!
  Alle kostplaner jeg har sett innenfor treningsbransjen baserer seg på ekstremt mye kjøtt. Jeg er ikke vegetarianer men spiser små mengder kjøtt, prøver å begrense dette til et par dager i uka, av hensyn til dyrevelferd og ikke minst miljøet! Spiser dog mye linser, bønner og noe fisk. Setter du opp kostholdsplaner som i hovedsak er vegetarisk? :)

  • julie

   Hei Ane !
   Jepp, jeg tar hensyn til kundens ønske, også mtp. kjøtt. I tillegg til at jeg kommer med egne anbefalninger selvsagt.
   send meg en mail om du er interessert, så kan jeg se hva jeg kan gjøre for deg :)

 14. Caroline hop

  Hei. Kjører du pris på kostplan og treningsprogram om en ønsker det? Og evt hvis en kjører bra trening fra før v anbefaler du kun kostplan? Vil stramme opp:-)

 15. Karoline

  Har du mulighet til å lage treningsprogram som er funksjonelt i forhold til en spesifikk idrett?

 16. Line

  hello!:) hvordan setter du opp dine kostholdsplaner, setter du opp i løpet av en dag hvor mye vi kan/skal spise av ulike matvarer ?:) og hvilke matvarer vi skal spise? Feks kylling, ris osv til ulike måltider ?

  • julie

   Jeg setter opp en dagsplan med 3-4 alternativer til hvert måltid. Alt er oppgitt i enhet/gram. Tilpasser etter hva du liker/ikke liker :)

 17. Ann M

  Hei :) jeg lurte på om du kanskje kunne hjulpet meg med kostholdsplan jeg.. Jeg har gått ned 24kg ved endring av kosthold og trening, og trener 4-5 ganger i uka. Men etter jul skal jeg ha en operasjon som gjør at jeg ikke kan trene styrke eller kondisjon på 8 uker, annet enn rolige gåturer. Jeg bekymrer meg litt for det, er redd for å gå opp i vekt igjen, siden jeg ikke er veldig flink med kosthold og ikke får trena som jeg pleier..

  Er det noe du kunne hjulpet meg med etter jul tror du? Eller er det mest kosthold sammen med trening du driver med?

  Håper på svar :)

 18. Julie

  Hei! Jeg endret livsstil i slutten av Desember i fjor, og har klart å gått ned 18 kg! I starten gjorde jeg små endringer, mens etterhvert som kiloene forsvant ble jeg mer og mer opptatt av kalorier og slikt.. Jeg har brukt lifesum-appen, og ligget på ca. 1200 kcal pr. dag. I det siste har vekten stagnert litt, og etter noen mindre sprekker har jeg gått opp 1 kg. igjen. Kjenner panikken tar meg, og det gjør noe med mitt syn på mat. Jeg veier alt jeg spiser, og bruker mye tid og energi på dette! Kan det tenkes at 1200 kcal er for lite, og at kroppen dermed ikke kvitter seg med fett? Har ganske mye overskuddsfett på mage og lår, vil så gjerne ha dette bort! Trener litt styrke hjemme med det utstyret jeg har, og går mye i fjellet (bratt oppover og høg puls). Sorry for laang kommentar, men jeg trenger noens synspunkt på dette!

  • julie

   Heisann!
   Gratulerer med vektnedgangen så langt! :)
   Mitt råd er å øke matinntaket i første omgang til 1500 kcal. Du bør også trene styrketrening, det er med på å forme kroppen mer enn noe annen trening. Nå vet jeg ikke hvor mye du veier, men 1500 kcal er også lite for de fleste, så det optimale er om du kan få i deg mer på sikt. Hold deg aktiv gjennom dagen (ikke nødvendigvis med trening, men bare ved å ikke sitte så mye men være på beina, ta trappene o.l.). Lykke til !:)

 19. Julie

  Tusen takk! Jeg er 170 høg og veier 81 kg. akkurat nå, så har enda en veg og gå. Skal forsøke å få inn litt styrketrening, og legge meg opp på 1500 kcal. Merker at 1200 er litt lite, særlig på dager med ekstra trening.

 20. Therese

  Jeg sliter med å finne et kosthold som passer for å gå ned i vekt. Ønsker å gå ned 15 kilo ca. Er glad i å trene når jeg har tid, men spiser til tider for mye mat og for få måltider(spesielt stor middag) og alt for mye godteri, spesielt i helgene (5-600 gram). Har prøvd å spise sunnere, og fler måltider 3-4 per dag, pluss trening 5 dager i uka, men da har vekten gått opp. Vet ikke hvorfor, men blir veldig sulten av hard trening og spiser nok for mye selv om det er sunt. Jeg kan gjerne redusere matmengde og spise sunt, men liker ikke å kutte matgrupper (karbohydrater, dietter o.l) lager du en godt tilpasset plan som inkluderer vanlig mat, brød o.l? Jeg kjøpte en plan en gang hvor jeg ikke kunne spise fiskepinner, brød o.l. meldte meg fort av det! Og vil en av dine planer, pluss å kutte det meste godterier være nok? Det er veldig variert hvor mye tid jeg har til trening noen uker 5 dager, andre uker ikke noe. Studerer, Så sitter mye å leser. Men har svært aktiv jobb 2 dager i uka.

  • julie

   Hei Therese!
   Jeg tilpasser planen din med mat du liker og trives med å spise. Godteri vil jeg dog ikke sette på en plan, men du kan fint ha litt av det en gang i uken og likevel nå målet ditt. Send meg en mail, så kan vi prate litt mer om hvordan jeg eventuelt kan hjelpe deg med å finne et kosthold som passer DEG! :)
   din.pt@live.no

 21. Kristian

  Hei!
  Jeg vurderer å kjøpe en kostholdsplan.
  Er 21år, 180 høy og 98 kg.
  Har en fettprosent på ca 20%
  Trener 3-splitt 4-6 dager i uka og har satt opp et treningsprogram som funker bra for meg. Har noe kardio også.
  Har en normal kropp, men vil helst ned i vekt og bli kvitt kule mage.
  Vil gå ned i fettprosent og beholde mest mulig av fettprosent.

  Skreddersyr du programmet ut i fra treningsprogrammet, målet og kroppen min?

  • julie

   Hei!
   Ja, jeg tilpasser slik at det passer deg. Jeg har et kundeskjema som fylles ut og der svarer du på div. spørsmål som jeg bruker for å tilpasse opplegget. Send meg en mail om du ønsker hjelp med oppsett. din.pt@live.no

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>