JULIES TRENINGSGLEDER 2017 – DESEMBER BLIR EN RÅÅÅ MÅNED!

24273382_10215208035892847_376857930_n

Wooohoo!! Jeg er SÅ gira!
I morgen er det som dere vet, 1 desember. I år vil jeg gjøre litt ekstra ut av det og har derfor planlagt en treningsglede-kalender til dere! Hver dag vil det komme en treningsglede her på bloggen. Alt i ifra treningsutfordringer (som passer for alle), oppskrifter, rabatter og andre gøye ting! Jeg gleder meg SÅ til å gi dere litt aktiv juleglede i desember! <3

Desktop3

Fra jeg starter julekalenderen min i morgen 1 des, kommer jeg til å ha en instagramkonkurranse for alle som legger ut bilde av de forskjellige oppgavene i lukene og tagger meg (pt_julie) i posten sin. På 1 juledag trekker jeg ut tre vinnere som får et gavekort på 600 kr på mine tjenester, enten på nett eller senter. Jo flere ganger du tagger meg, jo større sjans er det for å vinne!

Så, om du ønsker en aktiv desembermåned med både trening, kos og glede – følg med på bloggen fremover! 😀

DE SISTE JULESNOP FAVORITTENE!

img_1669
img_60611

Håper dere hadde en deilig feiring i går!
Her kommer mine siste julesnopfavoritter på tampen. Repost fra i fjor! 😉 Disse er super raske å lage og passer perfekt om du må komme opp med en dessert eller kaffekos til gjester i siste liten. Pepperkakene er det eneste som trenger litt tid. Disse må du prøve! NYYYYT! <3

♥ Sukkerfrie myek pepperkaker
♥ Sukkerfrie kokosmakroner
♥ Raw sjokoladekuler (disse er maaagiske!!)
♥ Sukkerfrie brente mandler

img_6417

MITT RÅD TIL DEG I JULEN

img_6227-001

God lille julaften!
Har juleroen senket seg hos dere?
Jeg har ikke helt falt til ro enda. Jeg har fortsatt noen arbeidstimer igjen før jeg kan ta juleferie og virkelig synke ned i sofaen og la julestemninga sige på. Julen blir jo litt anderledes når det er vanlige arbeidsdager helt frem til julaften, men, men. Jul blir det jo uansett 🙂

Jeg får en del spørsmål fra kunder om hva de bør gjøre i julen når det kommer til mat og trening. De fleste ønsker å beholde resultatene de har oppnådd, og fortsatt føle seg vel når jula er over. Det har jeg veldig forståelse og respekt for. Tidligere har jeg gitt råd i forhold til valg av mat og snop og kommet med forslag til juletrening, noe som faller i veldig god jord hos noen, mens andre oppfatter det veldig negativt. Det syns jeg er trist. Jeg ønsker ikke at noen skal få dårlig følelse av å lese denne bloggen.

img_6534
img_6766

I år bestemmer jeg meg derfor for å ikke dele noen råd eller meninger rundt dette med julemat og trening. Jeg har bare èn ting jeg vil si til dere.

Bruk denne høytiden på å være sammen med mennesker du er glad i. Tenk over alt du har å være takknemlig for og vis kjærlighet til dem rundt deg. Om vi «ikke har tid» ellers på året kan vi hvertfall være litt ekstra bevisste nå i julen. Sett av tid til en god samtale. En god klem. Om du så må droppe trening for å lytte til en venn, gjør det. Når alt kommer til alt så er det ikke midjemål eller kalorier som teller.

Prøv å fokusere mindre på deg selv og mer på de rundt deg. Jeg tror det er mye av grunnen til at det skjer så mye grusomt i verden – vi er for selvsentrerte. Hva om vi begynte å se dem rundt oss litt mer? Viste litt mer kjærlighet og medmenneskelighet? Julen er en god anledning. Spre kjærlighet. Det koster ingenting <3

img_6815-001

VIL DU STARTE ET NYTT OG BEDRE LIV?

IMG_6461

Er det bare meg som enkelte mandager våkner opp og tenker «nå skal jeg starte et nytt og bedre liv» ?

Jeg tror vi alle har vært der, og mandager er jo alltid den beste dagen å begynne tenker vi. Men hva skal til for å gjøre endring? Èn handling av gangen. Du kan ikke endre alt på en gang og du kan heller ikke endre det du allerede har gjort, men du kan starte med ett smart valg.

Har du lyst til å få mer ut av dagen? Få trent før jobb? Få orden på kostholdet? Gjøre unna ærend som du har hatt på to-do lista lenge? Start med å stå opp når klokka ringer. Dropp slumringa og kom deg opp. Unngå å tenke at denne dagen skal bli perfekt. Hold deg til her og nå, så er det lettere å være våken nok til å velge rett.

Jeg begynte i går kveld. Pakket ferdig veska til jobb, la klart alt jeg skulle ha av skift, gjorde klar matbokser og planla mandagsøkta. Når klokka ringte i dag morges verket kroppen etter å slumre, men nei. Jeg startet med det første smarte valget, og nå er standarden satt. Jeg var til og med så ivrig at jeg kom en time for tidlig på jobb. Det var dog litt unødvendig og ikke helt planlagt, men jeg er hvertfall i gang og er veldig klar for at dette skal bli en bra dag.

Er du klar for å starte et nytt og bedre liv? Begynn nå. Et bedre liv starter med ètt smart valg.

IMG_6471IMG_6466

Jeg tar med noen julegavetips til dere i samme slengen. Du som ikke orker tanken på overbefolkede kjøpesentere og tråling av butikker – benytt deg av nettshopping! Vesten fra 2xu er en sikker vinner, men her har du litt for en hver smak 😉 Det er også stortilbud på treningsstrikk nå. Geniale til bruk i oppvarming og som assistanse i chins/pullups, dips og rumpetrening! Husk at julegavene bør bestilles før 15 desember for at de helt sikkert skal nå frem i tide 😉

Vest fra 2xu // knall godt proteinpulver // Topp // Tights // Genser fra Craft
Desktop22

God mandag !

 

 

JULEPRESS ?

Jeg skrev et eget innlegg om jul, mat og trening og mine tanker rundt det. Kort fortalt så er jeg for å beholde de gode vanene en har ellers på året og jeg ser ingen grunn til å gå over stokk og stein med mat og godteri «bare fordi det er jul». Mange kjører utfordringer type sukkerfri desember, trening hver dag i desember og lignende, og det syns jeg personlig er helt ok. Mange reagerer dog på at det fører til økt press og hysteri i en tid som egentlig skal være koselig og avslappende.

Hva med den gyldne middelvei…?
Det er digg å kunne spise det man har lyst på. Det er også digg å føle seg vel. Må det være enten eller?

IMG_6348

Som jeg skrev i innlegget mitt – det er ikke nødvendig å proppe seg så stappa på julemat og godteri at man får fysisk vondt. Det er heller ikke nødvendig å ta fullstendig treningsfri i to uker. Om du har lyst til å trene, tren! Har du lyst på kakemann, spis kakemann! Det betyr ikke at du må trene hver dag eller at du må trykke i deg ti kakemenn.

Du må ikke være enten fitnessfreak eller julegris!

Jeg blir nesten redd for å poste noe treningsrelatert eller sukkerfri julebakst her på bloggen i jula, i fare for at noen tar det som press. Vet du hva, du må gjøre akkurat det du føler for, så gjør jeg det jeg føler for. Akkurat som vi gjør ellers!

IMG_6370
Balanse i skuffen – punsjboller og BCAA…

Akkurat som alle de andre månedene i året så har jeg treningsmål jeg jobber mot. Jeg spiser ikke godteri daglig og jeg passer på mengdene jeg spiser. Det er slik jeg er vant med å leve og jeg føler meg ikke begrenset av det. I jula blir det mer sukker og mer mat enn vanlig og det er helt ok. Basisen i livsstilen min holder jeg likevel, for det er slik jeg trives med å ha det. Det går an å kose seg i jula uten at det går over stokk og stein verken den ene eller den andre veien 😉

Også en ting til folkens… Er det virkelig nødvendig å la seg presse? Går det ikke an å lese ting uten å føle at man må gjøre det samme eller burde gjort ditt og datt? Vi er forskjellige og har forskjellige ønsker og behov. Fokuser heller på deg selv istedet for å tolke alt som press. Dagens råd fra meg. God torsdag!

SUKKERFRIE, MYKE KAKEMENN

Innlegget inneholder sponsorlenker

IMG_6340

God søndag !
Denne helgen har jeg bakt årets første julekaker. Først var det pepperkaker med kjøpt deig i går, og i dag bakte jeg årets første sukkerfrie kakemenn på eget kjøkken. Jeg følte meg skikkelig husmor når det første jeg gjorde når jeg hadde stått opp var å ta på meg forkle! Hehe. Disse er supergode og myke. Her kommer oppskriften jeg bruker:

♥ 60 g ekte smør
♥ 2 dl skummet melk
♥ 1 ts hornsalt
♥ 150 g sukrin+ og sukrin gold, ca halvparten av hver
(det går fint med bare sukrin gold, men smaken blir bedre med en blanding)
♥ ca. 400 g hvetemel

IMG_6325
IMG_6343

Sett ovnen på 175 grader. Smelt smør, la det avkjøle seg litt. Bland så alt det våte og hell inn litt og litt mel og resten av det tørre mens du rører. La gjerne deigen stå ett døgn i kjøleskap. Kjevle dem ut til den er ca en halv cm tykk og trykk ut figurer. Jeg lagde «freestyle» hjerter da jeg ikke hadde former, hehe. Jeg har forøvrig ikke lært fra i fjor. Da hadde jeg heller ikke former! 😛 Jeg steker mine i ca 8 min, men det er lurt å følge med underveis så de ikke blir svidd. Denne oppskriften gir ca to brett.

Nå er julestemingen på topp i leiligheten. Julemusikk, julestjerne i vinduet, lukten av luktelys med kanellukt og nystekte kakemenn <3 I løpet av den kommende uken kommer det nok flere oppskrifter på mine sukkerfrie julekaker 🙂

IMG_6365 IMG_6352

Jeg tenkte å servere dere julegavetips ukentlig nå fremover. Dagens tips er tre favoritter hos meg:
Genser her i flere farger  // Hansker her i flere farger // Drareimer her.
Litt for en hver smak og absolutt noe som kommer til å bli brukt ! 😀

God søndag ! 😀

Desktop20

JUL SLIK DET BØR VÆRE

Desktop781798713_10152448044766574_9096414667445684637_n wpid-snapchat-7732181932481107632.jpg

Jeg håper alle mine lesere hadde en fantastisk feiring i går ♥ Det hadde jeg!
Jeg har spist uendelige mengder mat, godteri, kaker og klementiner og storkost meg med familien min. I tillegg fikk jeg masse fine gaver og jeg finner virkelig ikke ord for hvor takknemlig jeg er. I kveld kommer også min kjære på middag hos mamma, noe jeg gleder meg veldig til. De kommende dagene blir fylt med sosiale sammenkomster og masse god mat ♥ Jeg ELSKER denne høytiden, og jeg kjenner virkelig ro i kropp og sjel til å nyte alt sammen. Håper det gjelder dere også. Slapp av og NYT  ♥

JULESANG OG OPPFORDRING

Da er den store dagen her, selve julaften!
Jeg føler ikke jeg har fått dette godt nok frem på bloggen i år, så jeg gjentar det jeg skrev på facebook igår:

«Jeg har sagt det før og sier det igjen, både til oppfølgingskunder på nett og på senter, og til alle som leser bloggen: Ikke sløs bort julen på å gi rom for stress og vonde følelser rundt mat, kropp og trening. Julen er en så liten del av året! Nyt tiden med mat, drikke, søtsaker, venner og familie. Når du blir gammel er det de minnene som vil få deg til å smile, ikke alt du angret på at du spiste eller all sjokoladen du nektet deg. Legg bort dårlig samvittighet og slapp av sammen med de du er glad i! Julen er til for å nytes og det bør alle gjøre mener jeg. Januar kommer fort nok! Kos deg med GOD samvittighet!»

Jeg har store planer om å spise store mengder kalkun, tilbehør, riskrem, sjokolade og alt jeg måtte kommer over og bare KOSE meg! Jeg håper du gjør det samme 🙂

Til slutt vil jeg dere en liten julesang med dere som egentlig er til min kjære. Det er viodeoonsdag så da deler jeg den her 🙂 Nyt julen og spre kjærlighet ! ♥

BOTTOM UP!

Folkens…
Jeg har steget inn i tightshimmelen. Jeg har jo, som dere vet allerede, et meget godt øye til Luciaven  både på instagram og når jeg så klærne på x-life. Da måtte jeg jo selvsagt skaffe meg noe fra merket, så valget falt på denne tightsen og denne toppen som dere ser på bildene under. Alt fra merket er onesize, så jeg slet litt med å se for meg hvordan dette skulle gå bra. Jeg føler meg ikke spesielt «onesize» akkurat. Pakka kom i posten og jeg kikket rart på tightsen jeg hadde i hendene. Den har et annet stoff på innsiden under rumpa og rundt. Dette «henger seg fast» på huden og gjør at den ikke sklir eller flytter på seg. Når jeg fikk den på og fikk justert den ble jeg stående å gape i speilbildet.

blogg 201434

Den er stram under rumpa slik at den blir fremhevet, og den strammer på helt riktig steder. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang, jeg klarer ikke beskrive dette med ord. Du tror kanskje dette er et desperat reklameforsøk, men jeg sier bare at du må prøve selv! Den er PERFEKT i livet i tillegg. Ikke stram og ikke lav. Toppen er utrolig søt og i en stil som er særegen og feminin. Det skal sies at hvit bh ikke var det mest classy valget, så jeg ser at en sportsbh med kryssrygg passer seg best. Jeg har aldri sett noen andre med slik topp før! Lengden på den gjør at man får vist frem de fine detaljene bak på tightsen – «Be YOUtiful».

Stående applaus, high five og rumpeshake til Lucia Aven som har fått frem dette merket!
Sjekk ut alle klærne her.

IMG_1343

JULETIPS – TRENING I JULA

I jula har det fort for å bli mye kos og lite aktivitet. Kos er det absolutt ikke noe galt i og det hører julen til. Men hva om vi kan kose oss og beholde formen på samme tid? Ja, takk! For min del blir dørstokkmila lengre og lengre jo kaldere det blir ute. Dette har jeg bestemt meg for å gjøre noe med i år. Løsningene som funker for meg er :

♥ 1. Tren sammen med noen. I mitt tilfelle – Gøran. Vi drar samtidig på trening. Når man er to er det vanskeligere å skulke.
♥ 2. Om jeg skal ha cardio eller jobber på kvelden så trener jeg GRY tidlig på morgenen, før jeg rekker å tenke over hvor lang dørstokkmila er!Desktop73

Også er det en annen ting som av og til kan være en utfordring i juletiden. Man er mer sosial enn normalt, noe som betyr at man skal hit og dit. Man får rett og slett mindre tid. For oss som som oftest trener på kvelden kan dette være en utfordring. Tiden vi normalt sett bruker på trening går fort bort til middager med venner eller film og lagekvelder. Løsningen på det? Dra på trening litt tidligere, eventuelt ta den igjen neste dag! Jeg skipper IKKE sosiale happenings for en treningsøkt så lenge jeg ikke er på konkurransediett. No way! Når tiden blir knapp gjelder det å bli knakende god på planlegging, rett og slett.

Så i tilegg til de to tipsene over, har jeg følgende tips til deg;
♥ 3. Planlegg uka di både med sosiale happenings og trening.
♥ 4. Vær aktiv når du kan. Om du ikke alltid får gjennomført en treningsøkt så kan du likevel få mye igjen for å være aktiv i løpet av dagen på en eller annen måte.

Så til tre nye julegavetips som jeg lovet forrige søndag!
blogg 201436
1. Topp fra Better Bodies. Finnes i fargene hvit, grå og svart – 149 kr.
2. Treningsmatte. Genial til hjemmetrening, på ferie, utetrening eller på gymmet ! – 199 kr.
3. Tights fra D-core med teksten; «Focus on your performance» – 599 kr.
Tre geniale julegver som passer for de som trener eller som vil begynne 😀

Innlegget inneholder reklame

VELLYKKET SUKKERFRI BAKST #1

Jeg nevnte at jeg hadde laget en sukkerfri kakemanndeig her om dagen, og i går bakte jeg dem ut. Vi hadde besøk av Gørans kamerat så han fikk også smake. De ble veldig gode! Dette var min første kakemanndeig som jeg har laget helt på egenhånd, så mestringsfølelsen bruset i kroppen når jeg tok dem ut av ovnen. De ble i tykkeste laget, men hey – hva kan man forvente første gangen? Disse koste vi oss med til Idol finalen i går kveld 😀

Desktop76

Jeg tok utgangspunkt i flotte og flinke Linda Stuhaug sin oppskrift men valgte bort speltmel fremfor hvetemel. Orginaloppskriften kan du se på bloggen hennes her, og her er min versjon:

♥ 60 g ekte smør
♥ 2 dl skummet melk
♥ 1 ts hornsalt
♥ 150 g sukrin melis og sukrin gold, ca halvparten av hver
♥ ca. 400 g hvetemel

Smelt smør, la det avkjøle seg litt. Bland så alt det våte og hell inn litt og litt mel mens du rører. I orginaloppskriften står det 120 g sukrin melis og 120 g sukrin gold, men jeg liker at de ikke er fult så søte så jeg tok en del mindre i min deig. La gjerne deigen stå ett døgn i kjøleskap. Kjevle dem ut til den er ca en halv cm tykk og trykk ut figurer. Jeg lagde «freestyle» hjerter da jeg ikke hadde former, hehe. Jeg kjevlet dem ikke godt nok ut så det ble ett brett og veldig tykke kakemenn. Men det var veldig godt!

Nå fikk jeg endelig bruk for den fine kakeboksen jeg fikk til jul i fjor 🙂 Det skal sies at det kun er 1,5 kakemann igjen etter i går… ;D Jeg er så glad for at flinke folk som Linda Stuhaug gidder å prøve ut forskjellige ting for å finne ut av gode oppskrifter uten sukker og som kan gjøres allergivennelige. Tommel opp for henne !

IMG_1376 IMG_1380

VIXEN BLOGAWARDS, KONK OG JULEGAVER

God søndag !
Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke har nevnt Vixen blogawards her på bloggen siden noen har vært så snille å nominert meg. Først må jeg si at det ikke var meningen å bare overse nominasjonen, for jeg syns det er utrolig hyggelig å bli nominert! Jeg setter veldig pris på det. Jeg er dog veldig ukomfortabel med å spør etter stemmer og generelt be om hjelp til slikt, så valget falt rett og slett på å la være. Håper ikke dere som har stemt på meg tar det feil opp, for jeg setter pris på det. Denne type konkurranse og måten vinneren kåres på er bare ikke noe jeg er helt komfortabel med. ♥♥ Men tusen takk for nominasjon!  ♥♥

IMG_8741-001

☺☺I dag skal vinneren av konkurransen min om 6 ukers oppfølging på nett trekkes. Vinneren blir avslørt i morgen! Nå er det ikke mulig å delta lenger, dessverre, men alle deltakere er notert.  GØY at så mange har deltatt!

Så! Over til noe litt mer juleaktig 🙂
Jeg tenkte å servere dere tre julegavetips de to neste søndagene nå frem til jul! Så kan dere som sliter med å finne noe få litt hjelp på veien. Gaver er noe det koseligste jeg vet, og jeg venter på flere pakker i posten. Så utrolig enkelt å handle på nett! Det som er så genialt med x-life er at de ha gratis retur og bytte og 365 dagers åpent kjøp. Det er altså ingen krise om det du kjøper ikke passer eller faller i smak 🙂

blogg 201433

♥ En perfekt gave til de som har alt – OG som trener
En 1 kg’s proteindunk med SEKS smaker å velge mellom, og shaker med fint sitat på baksiden: «the only person you need to better than is the person you were yesterday». Om du vil gi denne gaven til en gutt kan enkelt velge sort shaker istede.

Keyla shapetights med høyt liv og perfekt passform. Fint rosa trykk bak og elastisk deilig stoff. Perfekt for jenter som trener eller som vil begynne 🙂

♥ Hva er bedre enn varme bein når det er kaldt ute? Deilige lange sokker er en fin julegave som både kan brukes på gymmet, på skitur eller hjemme. Du kan velge mellom flere typer og farger, men disse fra Kari Traa og disse fra Reebok er mine favoritter.