TEST DIN EGEN FORM MED DENNE TESTEN!

Jeg søkte litt rundt på nett og fant til slutt en test som ikke krevet noe særlig med utstyr og som var litt for en hver smak. Denne testen er fysisk krevende, det må du ha i bakhodet når du prøver det ut. Jeg er litt i mot tester som dette, for man kommer ikke unna at man faktisk blir god på det man gjør og det man gjør ofte. Å stå statisk i planke i to minutter er noe jeg aldri gjør, men jeg tar gjerne RKC planke med tyve ekstra kilo. Da kan man spørre seg hvor troverdig en slik test er… Jeg velger å se på det som noe gøy og som en utfordring. Jeg syns du skal gjøre det samme. Og kanskje du blir inspirert til noen nye mål du kan sette deg? 😉

Her har du en god blanding av utholdenhet, kroppsbeherskelse, eksplosivitet og styrke. Lykke til !
PS: På punkt.1. Det å kunne sette seg ned i en dyp knebøy og komme seg opp igjen uten å få hjelp eller miste balansen er det faktisk mange som ikke klarer!

Bloggbilder6IMG_5425
EDIT: for jenter = 500 meter roing på 140 sek eller mindre 😉
IMG_0688-002
IMG_4137
IMG_4839-001lol

JULETRENING OG 2/4 MÅL I BOKS

IMG_6831IMG_6825-001

Jeg elsker følelsen av å våkne grytidlig av meg selv i ferien, full av energi med tidenes treningslyst.  Slik har det vært de siste dagene etter at jeg tok ferie fra jobb. Selv om jeg kan sove lenge våkner jeg likevel tidlig, så da kan jeg like godt utnytte morgentimene. Nå som jeg er ferdig med all julebaksten kan jeg ikke bruke morgentimene på det heller, hehe. Da drar jeg på trening istedet og får unna dagens økt. Utrolig digg å komme til et tomt gym, ha alt utstyret for meg selv og kunne fly sminkeløs rundt i verdens slappeste antrekk å supersette så mye jeg vil uten å være i veien for noen mens jeg synger av full hals etter musikken på anlegget. Jeg blir halvgal når jeg er alene skjønner dere, hehe 😉

IMG_6828
IMG_6840

Den nye toppen fra Better bodies passer perfekt til romjulens slaraffenantrekk. Deilig og loosefit! Den finnes både i sort, hvit og kakigrønn. Joggebuksa har vært en favoritt i mange år (!) og jeg tør ikke tenke på hvor mange ganger den er blitt vasket. Ingenting er bedre enn store guttebukser.

I går bestemte jeg meg for å prøve meg på ett av målene for måneden – 40 kg i militærpress 10 reps. Det gikk jammen meg i boks! Jeg er strålende fornøyd. Da har jeg allerede klart to av fire av målene for desember. Det som gjenstår nå er 120 kg i sumo markløft og 10 reps med 10 kg i pullups. Det krysser jeg fingrene for at jeg skal klare i løpet av den kommende uken.

Det nærmer seg et nytt år. Har du tenkt deg ut noe du vil oppnå i 2016?  Det tenkte jeg pønske ut i løpet av de neste dagene. Jeg elsker å sette meg nye mål. Ingenting er mer motiverende!

Ønsker dere en kjempe fin andre juledag 🙂

IMG_6846
1450357004

LA NAVNET DITT BESTEMME ØKTA!

1176026-9-1447255632813

IMG_5989

Lurer du på hva du skal trene i dag? Jeg fant denne listen og syns det var litt artig. Her er det navnet ditt som bestemmer hva du skal gjøre på trening. Jeg ser for meg at det hadde vært gøy å laget en sirkeltreningsøkt ut av dette, eller en form for tabata.

For meg blir det;
J = 30 jumping jacks
U = 20 magecrunshes
L = 50 knebøy
I = 30 utfall
E = 50 burpees

R = 20 pushups
A = 60 jumpin jacks
F = 20 burpees
O = 50 plank jacks
S = 40 magecrunsh
S = 40 magecrunsh

Hoho, dette kommer til å bli grusomt! Jeg slapp ikke akkurat billig unna med disse bokstavene. Jeg har allerede planlagt økten min for i dag, så dette blir programmet i morgen istedet. Jeg har tradisjon på å trene før Askepott på julaften, og i år er intet unntak med mindre jeg ikke gidder eller orker. Det får vi se i morgen 🙂 Jeg har hvertfall en sinnsyk høypulsøkt klar! Hvilke resultat fikk du ?

Desktop26
Nå er det snart bare en uke igjen av måneden og året (!), og #julieschallenge foregår enda på instagram.  Har du satt deg mål for måneden, og hvordan ligger du an isåfall? Jeg vil gjerne se hva du jobber med og bli inspirert! Tag bildene og videoene dine med #julieschallenge og vær med i trekningen av et 4 ukers treningsprogram. Vinneren trekkes 31 desember 😀 Ønsker du ekstra vinnersjanse? Tag meg i bildet ditt; @pt_julie 😉

FØR DU KLAGER

IMG_2825-001 (1)
Shorts // Inov-8 sko (adlinks)

Før du klager over fremgang som uteblir
– Har du kontroll over hva og hvor mye du spiser?
– Har du spist det du tenkte du skulle?
– Om du har gjort det, har du endret noe i kostholdet?
– Har du holdt deg i aktivitet?
– Har du hatt kontrollerte frimåltid, eller har du spist fritt?
– Har du gitt alt?

Før du klager over at dietten din ikke fungerer
– Har du faktisk fulgt den slavisk?
– Har du fulgt den over tid?
– Har du veid all maten?
– Har du switchet mellom tre forsjellige dietter uten å bestemme deg for hva du skal følge?
– Hvis du har byttet ut noe, har du sjekket at det har samme innhold?
– Har du trent  i samsvar med kaloriintaket?

Før du klager over treningsresultater som uteblir
– Har du virkelig pressa deg selv på trening eller har du gitt deg litt før?
– Har du testet grensene dine så du vet hvor mye du faktisk klarer?
– Har du fulgt et program og hatt struktur i treninga?
– Har du spist fornuftig?
– Har du fått tilstrekkelig med hvile eller alt for mye?

Desktop21

Poenget med disse spørsmålene er å gjøre deg bevisst på hva som egentlig har skjedd når ting ikke går som du vil. Små unnasluntringer kan gjøre stor forskjell, og mange av dem påvirker faktisk helheten. Får du ikke den fremgangen du ønsker er det ofte bare litt «opprenskning» som skal til. Ikke bare i treningen og/eller kostholdet, men også i mentaliteten din og innstillinga til det du skal utføre. Om du virkelig vil noe så vinner du ikke noe på å lage unskyldninger for deg selv eller se på deg selv som et offer for verden som ikke «gir» deg fremgang. DU er ansvarlig for jobben du legger inn. Gjør du alt du kan og likevel ikke får resultater så må enten kostholdet, treningen eller hviletiden justeres, så enkelt er det faktisk.

God mandag ! 😉

1449235545

UPDATE; REVERSIDETT OG VEIEN VIDERE

IMG_6304

Nå er det en god stund siden jeg har oppdatert dere på reversdietten min. Har du ikke fått det med deg så kan du lese mer om det her. Prosjektet går ut på å gradvis øke matinntaket mitt etter en lang periode på diett. I slutten av september begynte jeg å spise mer.

Nå har det gått elleve uker siden jeg begynte, og jeg har økt inntaket nesten ukentlig med unntak av tre uker hvor jeg har holdt inntaket stabilt. Hele veien har jeg kjent på økt energi, mye mer stabilt humør, mer lyst til å gjøre ting og trene, mer trykk i kroppen og generelt mye mer livsglede. Som jeg har nevnt tidligere også – det finnes ikke tvil om at denne endringen som jeg har gjort blir tatt i mot med åpne armer av kroppen min!

IMG_6321
Tights fra Better Bodies (adlinks)

Nå har jeg kommet så langt at jeg bare har to hundre kalorier igjen før målet er nådd. Det passer fint siden det nå snart er jul og det automatisk vil bli mer mat. Jeg er så glad for at jeg har bygget opp forbrenningen min i såpass god tid før jul. Da vil det også mest sannsynlig bli lettere for å kroppen å takle den økte matmengden i juletiden. Jeg er nemlig veldig god på å spise julemat og det er noe jeg virkelig ikke sparer på.

…Og formen rent estetisk?
Den har holdt seg så utrolig mye bedre enn forventet!
Frem til ca to uker siden har jeg vært stabil. De to siste ukene har aktivitetsnivået mitt vært litt lavere enn det pleier og da merker jeg fort at ting skjer med formen. Det er ikke unaturlig i det hele tatt, og jeg syns det er helt ok. Jeg hadde innstilt meg på mange kilo vektoppgang da jeg startet dette prosjektet, så det at jeg har gått opp litt nå den siste tiden, det er faktisk helt ok. Generelt sett merker jeg at kroppen er mindre stresset når jeg spiser såpass mye som jeg gjør nå, og da holder jeg også mindre vann.

IMG_6324

Jeg er stolt av meg selv for at jeg bestemte meg for å starte på dette prosjektet og at jeg nå snart har fullført, helt uten å nøle. Følelsen av å spille på lag med sin egen kropp og gjøre noe veldig positivt for egen helse – det føles fantastisk!

…Så hva skjer fremover nå?
Det nye forhøynede matinntaket skal jeg bruke til min fordel, og gjennom vinteren skal jeg fokusere på styrke og oppbygging. Ingen cardio utenom rolige gåturer, hovedfokus på styrketrening og prestasjon. Jeg skal legge et knall godt grunnlag slik at kroppen er godt rustet med høy forbrenning dersom jeg bestemmer meg for å gå for en ny diett nærmere sommeren. Om jeg i det hele tatt gidder eller har behov for det når den tid kommer, det får vi se på 🙂

NYE MÅL OG VINNER AV #JULIESCHALLENGE NOVEMBER!

God mandag !
Jeg har satt meg nye mål for den kommende måneden. I pullups har jeg tatt et steg tilbake og gått ned på vekt for å istedet fokusere på repsantall. I militærpress har jeg satset høyt og i sumo markløft tror jeg at jeg har helgardert ganske godt. Pushupsene tror jeg også skal gå veldig bra. Skuldra har vært god den siste måneden, så jeg håper det holder seg slik. Det blir spennende å se hvordan dette går !

12311783_10208265979705781_1098554504_o

Jeg  har også trukket ut ny vinner av #julieschallenge for november. Det ble råsterke Stine ! Her ser dere vinnerbidraget. Hun løfter 120 kg i sumo markløft! Utrolig stilig. Jeg digger når jenter tørr å løfte tungt!

Desktop18

Vi kjører i gang ny challenge!
Vil du vinne et skreddersydd 4 ukers program? Det du må gjøre da er å sette deg dine egne treningsmål for desembermåned og bruke hashtaggen #julieschallenge når du poster på instagram, enten video eller bilder. Gjerne begge deler! Om du i tillegg tagger meg @pt_julie får du ekstra vinnersjanse. Lykke til !

NÅR DU BOMMER PÅ MÅLET

Det er ikke en selvsagt ting at alt går på skinner og man har kontinuerlig fremgang hele tiden. Det vil komme perioder hvor man presterer bedre eller ikke oppnår det man ønsker. Det vil skje at du feiler på en maxtest og det vil skje at du syrner i muskulaturen før du har fullført det du hadde bestemt deg for å klare.

Likevel tar jeg meg selv i å bli stadig like sjokkert hver gang jeg ikke oppnår målet mitt eller klarer det jeg trodde jeg skulle klare. Jeg blir skikkelig skuffet. Forventer jeg å lykkes hver gang, på alt jeg gjør, for alltid? Hvor realistisk er egentlig det?

IMG_0608-001

Å ha forventninger til seg selv og egen prestasjon er vel og bra. Samtidig må vi regne med at ting av og til ikke går helt som vi håper. Av og til henger ikke kroppen eller psyken med på laget. Det kan være prossesser i kroppen som gjør at restitusjon settes litt på pause og dermed gir oss dårligere forutsetning for å prestere optimalt. Dette er ting vi ikke kan styre og det hjelper ikke å trene enda hardere. Kroppen har sine prioriteter og overlevelse kommer alltid i første rekke.

Jeg har alltid en vinnerinnstilling når jeg bestemmer meg for noe. Jeg går all inn med nebb og klør og gjør mitt beste for å lykkes. Det er det viktigste, selv om ikke resultatet alltid blir som jeg har håpet på.

IMG_0614-001

Vi kan ikke alltid forvente å lykkes, men vi bør forvente full innsats!
Det er det forskjell på.
God lørdag ! 😉

RESULTAT AV MÅL FOR NOVEMBER

God black friday ! Har dere fått shoppa noe i dag?
Hvis ikke bør du ta en titt hos x-life.no, de har tidenes salg på masse, masse fint!

Det er 1 desember på mandag allerede. Denne måneden har flydd av sted. Det sier jeg kanskje hver måned, men denne har virkelig flydd av sted. Jeg har jobbet iherdig mot målene mine og jeg må innrømme at det har vært en god del tyngre enn det pleier. Mørketiden og litt vinter-slapphet har tynget meg litt. Ingen grunn til å gi opp av den grunn! Jeg er fornøyd med egen innsats hvertfall, selv om resultatet er litt så som så.

IMG_5624-001

Her er målene mine for november og resultatet:
Pushups, 20 reps med 20 kg – Check + 1 rep!
Militærpress, 50 kg, 1 rep – Check, med litt hjelp av beina
Pullups, 20 kg , 6 reps – Fail – 5 reps
Sumo markløft, 115 kg, 1 rep – Check!

Pullupsene har rett og slett stagnert helt, så her må jeg finne på noe lurt. Selv om jeg belager meg på å bli litt tyngre i desember måned (jeg er veldig flink til å spise julemat!) så finner jeg meg ikke i å bli noe svakere. Nå skal jeg bruke dagen på å fundere ut noen nye mål for desember. Jeg har i bakhodet at det blir en god del mer mat og dermed også mer trykk og energi. Skal vi prøve på ny knebøypers tro…? 😉 Jeg er hvertfall fast bestemt på at jeg skal ha 120 kg i sumo markløft. Og jeg blir skikkelig sinna hvis jeg feiler, hehe.

101CANON4

Det er sunt å få ut litt aggresjon når man feiler. Det betyr mye for meg å lykkes, så da er det klart man blir frustrert. For din del må jeg skrike og grynte litt der og da, også går det over. Det eneste man kan gjøre når man feiler er jo bare å prøve på nytt rett og slett. Man klarer det man vil, av og til tar det bare litt lengre tid enn man skulle ønske!

Det er fortsatt noen dager igjen av #julieschallenge, så fortsett å tagge bildene/videoene deres på instagram. Vinneren av skreddersydd treningsprogram trekkes til søndag 😀

LOGGEKRISE!

God lørdag folkens!
Nå går vi snart inn i den siste uka i november (!) og det betyr at det nærmer seg testing av målene for måneden. Det må planlegges nøye for at resultatet skal bli så nøyaktig som mulig. Med en stor kabal som skal gå opp er det mye som skal klaffe. Forrige testing var jo helt katastrofal, så jeg håper på bedre resultat denne gangen 🙂 Jeg ser litt mørkt på pullups-målet, men jeg kan ikke annet enn å gjøre mitt beste.

IMG_6138 IMG_6147

Loggboka mi som jeg fører inn alle øktene mine i ble full forrige uke, så jeg sendte en nød-mail til kundebehandleren min på X-life om at jeg måtte ha ny så fort som mulig. Jeg blir helt stressa av å miste kontrollen på hvordan jeg ligger an med vektbelastning og progresjon. Den loggboka er dyrebar for meg, hehe. Heldigvis fikk jeg en ny i tide så jeg slapp å gå uten. Nå har jeg stålkontroll igjen og godt er det. Det er viktig å ha kontroll på fremdriften når man har konkrete mål som skal nåes innen en viss tid.

Apropos mål, det er fortsatt mulig å delta på #julieschallenge, så fortsett å tagge bildene dine på instagram! 31 november kåres en vinner av et skreddersydd treningsprogram 🙂

IMG_6145 IMG_6151

Ønsker dere en strålende lørdag!

…OG HVA ER ALTERNATIVET?

Hver gang du står ovenfor et valg er det lurt å tenke på konsekvensen av hva du velger. Dette gjelder alle ting i livet, også trening og kosthold. Det finnes alltid et bedre alternativ. La oss si at du står ovenfor følgende valg:

IMG_3537

Spise en haug sjokolade eller spise det du har mest godt av
Om du velger sjokoladen vil du kanskje utsette dine egne resultater. Alternativet er å velge og la være, og du vil være et skritt nærmere målet ditt.

 – Dra på trening eller bli hjemme fordi du føler deg slapp og sliten
Om du velger å ikke dra, hva blir konsekvensen? Du blir liggende og vil verken føle deg mindre slapp eller mindre sliten. Alternativet er å dra, og mest sannsynlig oppleve at du kan prestere noe selv når du ikke føler deg på topp

 – Gi deg før du er ferdig eller å fullføre
Du kan gi etter for hva du føler akkurat der og da. Alternativet er å trosse følelsene og gjøre det du skal. Det siste er det som vil ta deg nærmere målet ditt.

IMG_3473

 – Kjøpe burger og fries istedet for å spise lunsjen du har pakket med
Du kan gi etter for fristelser og kjenne på hva du har lyst på akkurat nå, eller du kan tenke fornuftig og se at du faktisk ikke har noen unnskyldning som er god nok til å velge det du vet er mindre bra for deg.

 – Sove en time ekstra eller stå opp når du skal
Det er kanskje digg der og da, men følgen blir kanskje at du ikke får gjort alt du skal den dagen og at hele dagens gjøremål bli forskjøvet…? Hva velger du?

Prøv å tenke litt lenger enn hva du føler og har lyst til akkurat nå. Valget du tar får en følge. Hvilke følge av de to alternativene frister mest i det lange løp? Der vet du hva du bør velge 😉

SUMO MARKLØFT OG MIDDAGSTIPS

God søndag !
Skal dere trene i dag ?

Jeg har jo satt meg som mål å klare 115 kg i sumo markøft denne måneden, så jeg er godt i gang med treningen mot nettopp det. Sumo markløft er utrolig uvant forløbig så jeg jobber med å få inn skikkelig teknikk og dreisen på det. Så utrolig moro det er å trene på noe hel nytt! Om målet for måneden går i boks så gleder jeg meg til å sikte enda høyre. Den gamle persen min i vanlig markløft er på 152,5 kg, så om jeg hadde klart det i sumo markløft en vakker dag, da hadde jeg vært strålende fornøyd 😀

IMG_5621 IMG_5624

Er det noe som virkelig gir meg et kick så er det beintung trening !
Jeg føler meg helt uovervinnelig når jeg klarer de tyngste løftene. Virkelig et lykkerus uten like. Pump er digg det og, men det er noe spesielt med Hulk-følelsen mener jeg da ;P Føler meg ikke helt som Hulken i sumo markløft enda, men det skal jeg gjøre noe med!

Antrekket mitt er fra ICanIWill, og du finner tightsen her og toppen i rosa her. Perfekt passform terningkast seks for komfort får klærne fra meg altså 🙂 De har flere andre kule og særegne tightsdesign, sjekk dem ut her.

IMG_5663IMG_5655

Jeg har forresten et middagstips til dere! Speltlompe lasagne med salat. Dette hadde jeg til middag på fredag. Utrolig digg fredagsmiddag som virkelig fyller opp magen og gir kroppen godt med proteiner. Dette trenger du ;

Karbonadedeig, hakket tomat, fersk basilikum (valgfritt), grønnsaker, speltlomper, cottage cheese og ost. Legg alt utenom osten lagvis i en form. Topp med ost og oregano til slutt og ha i ovnen på 200 grader i 15 min. Server med salat eller hvitløksbagutter. Perfekt !

IMG_5705 IMG_5707

 

 

MÅL FOR NOVEMBER OG VINNER AV #JULIESCHALLENGE

IMG_5543

Jeg legger forrige måneds mål bak meg og styrer nesa frem. Denne måneden skal alle mål gå i boks og jeg har en veldig god følelse!

Denne måneden har jeg tenkt til å gjøre noe nytt. Det siste året har jeg kun trent rumensk markløft, og plutselig har jeg fått lyst til å ta opp original markløft igjen. Men så tenkte jeg, hvorfor ikke utfordre meg selv litt ekstra? Sumo markløft er noe jeg aldri har trent, så det har jeg satt som et av målene denne måneden. Jeg testet det ut forrige uke og klarte 100 kg relativt lett så jeg tror og håper dette skal gå i boks. Jeg har vært veldig sterk i vanlig markløft tidligere så jeg vet hva kroppen min er god for hvis jeg bare trener på det 🙂

Slik ser altså målene for måneden ut;
IMG_5520 IMG_5522

Pullupsmålet står igjen fra forrige måned siden det ikke gikk i oktober. Pushups er tilbake igjen siden skuldra endelig er så og si hundre prosent god igjen og klar for å samarbeide. Denne gangen skal jeg klare det, og det uten smerter! Militærpressen er jeg litt usikker på, men jeg får bare stå på og trene, så får vi se 😉 Jeg er hvertfall supermotivert! November er jo min bursdagsmåned. Det må vel bety lykke, eller hva?

Siden oktober nettopp var slutt har jeg også trukket ut en vinner av #julieschallenge på instagram! Det ble denne flotte frøkna. Hun får et skreddersydd 4 ukers treningsprogram. Vil du vinne i november? Det du må gjøre da er å sette deg treningsmål for måneden, hva du vil, og bruke hashtaggen #julieschallenge og tagge meg i bildet ditt @pt_julie på instagram med bilde/video av målet du jobber mot. På slutten av måneden trekker jeg ut en vinner. Bli med! Det er så utrolig moro å se alle bildene og videoene deres. En sann inspirasjon 😀

Desktop15

NÅR MÅLENE GÅR RETT I DASS

Om jeg skal si det selv så er jeg veldig god på planlegging, spesielt når jeg har mye som skal gjøres og en stor kabal som skal gå opp. Jeg har stort sett stålkontroll på alt fra treningstid, jobb, kosthold og sosiale ting og stabler alt normalt sett veldig bra. Til tider er det veldig mye flying hit og dit og egentlig ganske mye stress, men jeg får så og si alltid gjort alt jeg skal.

Men… Så hender det innimellom at jeg bommer fullstendig.
Denne uken har det vært noe jeg ikke har fått gjort hver eneste dag. For meg som elsker å ha stålkontroll føles det helt merkelig og det føles nesten som at jeg har gått rundt med noen andres kalender i hodet. Helt fullstendig rotete! Hva hjelper det å ha en vinningplan når man ikke har hodet med seg til å utføre? Svært lite.

IMG_5483Lignende genser // Tights (adlinks)

Mål for den kommende uken er derfor: SOVE MER.

Det finnes ikke tvil om at jeg har vært sløv på det området denne uken. Det har blitt sene kvelder og alt for mye dilling, rydding og sysling med ting som jeg «bare må få gjort», også går timene. Det er faktisk viktigere å prioritere søvn fremfor en strøken leilighet, ryddige skaper og netflix (kremt). For lite søvn går igjen utover konsentrasjonen og yteevnen min.

Jeg lagde jo en plan på når jeg skulle teste treningsmålene for måneden også, det gikk også i dass. Det ble så store omrokeringer at jeg er sikker på at det i seg selv gjorde at resultatet ble som det ble. Pullupsene ble blant annet testet dagen etter en ryggøkt. Utrolig lite gjennomtenkt!

Her er målene for oktober, og resultatet:
– 6 reps med 20 kg i pullups = Endte opp med 5 reps så vidt det var
– 6 reps med 40 g i militærpress = Denne gikk bra!
– 25 dips med kroppsvekt = 25 reps på hengende håret
– Ny rekord på 3 km jogg = Ikke testet enda

IMG_5478IMG_5479

Jeg har veldig høye krav til egen prestasjon, og det er også mye av grunnen til at jeg trigges til å jobbe på for å nå målene mine. Når jeg da ikke kommer helt i mål så blir jeg fryktelig irritert der og da. Heldigvis bruker jeg det som motivasjon til å klare det neste måned i stedet. Det at jeg ikke har fått testet ny 3 km er rett og slett et resultat av ren latskap og dårlig planlegging. Også jeg som er dronningen av målsetting og testing! Makan…

Jeg er positiv til døden, så jeg velger å se på det sånn at neste uke bare kan bli bedre når det kommer til utførelse av alle planene mine! Dessuten har jeg godt av å kjenne litt på at jeg ikke alltid kan ha alt på stell. Det jeg kan gjøre nå er å gjøre et nytt forsøk i den kommende uka. Jeg har jo også nye treningsmål som skal settes. November skal bli knallbra!

Denne helgen har x-life 25% rabatt på alt av treningsutstyr for core, blant annet pilatesballen min som jeg bruker hovedsaklig som kontorstol. Du får også yogamatte, step kasse og abwheel rollout blant annet. Sjekk ut hele salget her. Tilbudet gjelder ut dagen.

God søndag ! 🙂

IMG_5484

 

TRENINGSPLAN FOR UKA OG BLOGGTIPS

IMG_5106

Det er søndag og ny uke er rett rundt hjørne. Det blir en hektisk uke for meg så da blir rutinen min med planlegging desto viktigere. Det er i tillegg siste uka i oktober, så det betyr testing av målene mine også. Spennende! Jeg må innrømme at jeg ser litt mørkt på enkelte av tingene da jeg fikk skikkelig kink i nakken forrige uke som hemmet treningen en del, spesielt i dips og militærpress. Men, vi får bare prøve. Nå er jeg hvertfall god igjen og klar for å gi alt. Jeg gidder ikke å få noe kink igjen, så fremover blir det mer foamrolling og egenmassasje, og forhåpentligvis mindre stress,

IMG_5103

Mandag: Styrketrening + 3 km jogg

Tirsdag: Styrketrening + foamroller

Onsdag: Styrketrening  + test av dips

Torsdag: Fri

Fredag: Styrketrening + test av pullups

Lørdag: Test av 3 km jogg + foamroller

Søndag: Styrketrening + test av militærpress

IMG_5104

Dette er også siste dagen av X-life sitt flyttesalg! Der kan du få med deg tightsen, toppen og jakka min på bildet. Alle tre har vært store favoritter hos meg. Du finner mange andre godbiter i salget også, for eksempel treningsstrikker med forskjellig motstand og PWO’en Redwiler som jeg skrev om i månedens anbefaling. Se hele salget HER.
(reklamelenker)

Også en siste ting; dersom du har ønske til bloggtema tas alle tips imot med stor takk! Jeg har allerede fått noen tips som det jobbes med, men tips får jeg aldri nok av. Skriv gjerne på mail din.pt@live.no  eller i kommetarfeltet. Tusen takk på forhånd! <3

GOD SØNDAG! 😀

IMG_5109

HVORDAN JEG TRENER MOT MÅNEDENS STYRKE- OG LØPEMÅL

Jeg har, som dere vet, mål jeg setter meg for hver måned . Denne måneden innebærer det dips, militærpress, pullups og 3 km løping. Når jeg har satt meg mål er det disse øvelsene som står i fokus omtrent hver økt, og da ofte i forskjellige former. Jeg fikk spørsmål om hvordan jeg legger opp for å nå dem, så det skal jeg vise et eksempel på her.

IMG_3705

Dips – tre ganger pr.uke. To økter med kroppsvekt, maksreps og en økt med 5 kg ekstra. Målet mitt her er maksreps med kroppsvekt og derfor har jeg mest fokus på nettopp det, samtidig som jeg har en økt med tyngre belastning.

Militærpress – tre ganger pr.uke. Denne øvelsen har alltid vært mitt svake punkt og jeg har funnet ut at jeg må velge smart for å få fremgang. Jeg starter uka med en økt hvor jeg sikter meg inn på 10-12 reps, deretter en økt med 5-7 reps og tyngre vekt og til slutt en økt hvor jeg sikter meg inn på 8 reps. Ikke de store variablene, men på denne måten har jeg til nå merket god progresjon. Den tyngste økta passer jeg på at jeg ikke har samme dag som den tunge økta med dips.

Pullups – tre ganger pr.uke. Jeg starter uka med enten kroppsvekt eller 5 kg i beltet, maksreps. Her havner jeg på rundt 12-15 reps. Så har jeg somregel 1-2 dager pause før jeg har en tung økt hvor jeg ligger på 3-6 reps. Ukens siste økt er lik den forrige. Grunnen til dette er at jeg har som mål å ha 6 reps med 20 kg i beltet og har merket at jo mer spesifikt jeg jobber i denne øvelsen, jo bedre blir fremgangen.

Løping – to ganger pr.uke. Her har jeg hatt en økt hvor jeg jobber med jevnt tempo i ca 5 km. Mest fokus på å øke farten de to siste kilometerne. Den andre økta har jeg i  3 km løypa jeg skal slå rekorden min i, og prøver å presse meg hver gang. Har jeg en dårlig dag eller føler meg sliten når jeg skal ha denne økta, så dropper jeg både tidtaker og gps og bare løper så godt jeg kan.

IMG_3667
IMG_3648

Dette er mine fire fokusområder i oktober. Jeg supplerer selvsagt med andre ting også som for eksempel facepulls/roing, rygghev, knebøy, pushups, sidehevsvarianter, hip thrust og diverse andre rumpeøvelser. Dette er for å beholde kroppen balansert når det kommer til styrke, og selvsagt også for å jobbe med å forbedre mine estetiske svakheter og støtte opp om målene.

Og en viktig ting som jeg også råder dere til å gjøre – jeg skriver ALLTID treningslogg!
Loggboka hjelper meg å holde styr på progresjonen og også på å hjelpe med til å presse ut mer når jeg ser hva jeg hadde av vekt forrige økt.

Apropos mål  – hvordan går det med #julieschallenge folkens ?
Det er SÅ gøy å se hva dere poster på instagram! Fortsette å tagge så jeg kan følge med. Kanskje du blir vinneren av treningsprogram? ;D

GOD LØRDAG !

KALORIØKNING OG FREMGANG

Innlegget inneholder reklamelenker

IMG_4854

Da var det på tide med en liten oppdatering !
Jeg har fått en del spørsmål om hvordan det går med kaloriøkningen som jeg skrev om her. Da jeg startet på prosjektet så jeg for meg at det kom til å bli fryktelig tøft, spesielt å innse at jeg måtte belage meg på at fettprosenten kom til å øke. Frem til før jeg startet med dette hadde jeg jo jobbet lenge med å få den redusert. Jeg tenkte det kom til å føles som at mye arbeid ble skylt ned i dass for å være ærlig. Men vet dere hva? Det har gått så utrolig bra, og jeg er overveldet og stolt over min egen kropp. Utrolig rart å si, men det er sant! Kroppen min tilpasser seg kaloriøkningen veldig bra og fettprosenten holder seg faktisk ca der den var, tross en økning på totalt fire hundre kalorier. Fettprosenten er ikke det viktigste, det jeg er mest glad for er at kroppen spiller på lag og henger med på endringen. Jeg får lyst til å gi forbrenninga mi en klapp på skuldra 😀

På en måte hadde jeg håpet at dette ble en turbulent reise slik at jeg kunne dele litt mer opp- og nedturer med dere og forhåpentligvis lære mye av hvor tøft det kom til å bli. Utrolig nok er jo dette bare moro og jeg koser meg med boblende energi på trening, masse mat og generelt mye energi hele dagen.

IMG_4857

Jeg føler meg nesten som i en tv-shop reklame hvor er alt er bra og alt for plass under sengen og kan delbetales over ørten år. Men jeg må jo si det som er sant – det er DIGG å spise mer. Kroppen har det kjempe bra, jeg passer fortsatt alle klærne mine og jeg har noen veldig gode treningsøkter om dagen. Alt jeg kan si er at om du vurderer å ta en «revers diett» etter en stund på kaloriunderskudd – ikke nøl en gang. Det er SÅ verdt det når du tar deg god tid og spiller på lag med kroppen.

– Også er det noen som lurer på sukkerstoppen, det kommer jeg tilbake til! 😉

Ut dagen kjører x-life helgetilbud med avslag på flere bestselgere. Blant annet doorgymen på bildet over som er til halv pris nå. Perfekt til deg som lære deg å mestre pullups eller chins, så kan du trene hjemme. De har også tilbud på BCAA og omega3 for å nevne noe. Du ser alle de nedsatte varene HER. Den lilla tightsen får du også for en billig penge nå 🙂

God søndag !

RESULTAT FOR SEPTEMBER OG NYE MÅL

IMG_4820

1 oktober er her!
Da må vi jo bare få satt oss mål for den nye måneden, eller hva? Jeg regner med dere som har blitt med på #julieschallenge allerede har gjort det, så da er det bare meg igjen. Målene for september ble rett og slett knust, og jeg er så sinnsykt fornøyd! Ja, det mener jeg er lov å si. Jeg har slitt og jobbet for det, og da er det ekstra moro når det går i boks.

Målene mine for september var som følger:
Pullups – 20 kg, 4 reps
Militærpress – 35 kg, 10 reps
Hip thrust – 145 kg, 10 reps
Sprint – 25 km/5, 10 sek

Her har jeg pullupsene på film. Ikke noe glansbilde av en teknikk, men jeg fikk det opp! 🙂

Både militærpressen, hip thrusten og sprinten gikk også i boks med god margin. Faktisk godt innenfor månedsslutt også. Veldig fornøyd med egen innsats og fremgang! 😀

I går skrev jeg ned nye mål for oktober.
I og med at jeg ikke har noen mål om å bli noe særlig større i form av muskelmasse må jeg ha noe annet å trene for. Styrkeprestasjon syns jeg er knall moro, spesielt med kroppsvekt. Men så tenker jeg at kanskje det kan være lurt å gjøre noe helt annet for en gangs skyld? Jeg har rett og slett mikset opp med litt forskjellig for oktober!

IMG_4817

Mål for oktober:
Dips – 25 reps med kroppsvekt
Pullups – 6 reps med 20 kg
Militærpress – 6 reps med 40 kg
3 km løype – ny tidsrekord (ikke nedskrevet i boka enda)

Dere som følger meg på instagram fikk sikkert med seg at jeg har begynt å trene dips igjen etter et helt år uten. Nå som det går helt smertefritt og skuldra kjennes bra ut vil jeg prøve meg på å nå min gamle personlige rekord. 30 reps er hovedmålet, men vi må ta det gradvis. I tillegg har jeg 4 kg mer i kroppsvekt nå enn da jeg satte rekorden, så det får ta den tiden det tar. Joggemålet gleder jeg meg til å begynne på. Det passer perfekt å ta seg en tur i løypa jeg pleier å bruke på vei hjem fra jobb. Nå er det evigheter siden jeg har jogga, men det skal jeg klare! 🙂

God torsdag !

VINNER AV CHALLENGE OG NY KONKURRANSE!

Da er vi ved veis ende med september måned. Det betyr to ting. Nr. 1: målene for måneden skal være i boks. og nr. 2: Vinneren av #Julieschallenge skal kåres! Vinneren får som dere vet, et 4 ukers skreddersydd treningsprogram.

Jeg har sett gjennom alle bildene og videoene deres og jeg må si at det er utrolig moro å se hvor hardt dere står på og trener. Jeg blir så inspriert! Vinneren denne måneden ble @mina.trening , og dette bildet trakk jeg ut som vinnerbildet. Rett og slett fordi hun vant treningshjertet mitt med en bicepsflex og rosa overdel! 😀

Desktop10
Er vi klare for en ny utfordring for oktober da, dere?
Jeg kjører to forskjellige slik at dere kan velge den som passer dere best:
1. Ny personlig rekord i enten pushups, chins, pullups, dips eller omvendt roing. Du velger selv om du vil gå for antall reps eller med ekstra vekt.
2. Ny vektrekord i hip thrust eller glutebridge på 10 repetisjoner.
Du kan selvsgat velge begge deler om du ønsker det.

Det du må gjøre for å delta er å først og fremst trene og gå all inn for den av utfordringene du bestemmer deg for. Også må du bruke hashtaggen #julieschallenge på instagram. Du trenger kun å bruke hashtaggen når du legger ut bilder som har med utfordringen å gjøre, men jo oftere du bruker hashtaggen, jo større sjans har du for å vinne 🙂

Ønsker du ekstra vinnersjanse? Tag meg i bildet ditt med @pt_julie 😉

Bloggbilder3

Vinneren kåres 31 oktober, og vinneren får som alltid et 4 ukers skreddersydd treningsprogram. GLEDER MEG til å se bildene og videoene deres! 😀

 

SÅ MYE POSITIVT PÅ EN UKE

IMG_4534

Denne uken har virkelig vært en opptur.
Jeg har mottatt så mye støtte etter innlegget mitt på mandag, både fra venner, lesere og også kunder på nett og senter. Det kan være utrolig ekkelt å «blottlegge» sjela si på nettet, men jeg må si at jeg blir utrolig takknemlig og ydmyk når jeg opplever så mye godhet fra så mange. Da blir de som misforstår meg veldig lite viktig. Jeg har jo min egen heiagjeng! Noe så fantastisk:)

Økningen i kalorier har også gått kjempe bra. Jeg merker så utrolig forskjell på overskuddet. Jeg får gjort like mye som før, men med så mye mer overskudd og energi. Både jobb og trening går så mye lettere. Kanskje ikke 100 kalorier er så mye, men jeg merker en markant forskjell allerede nå som jeg har økt med 200 kalorier totalt. Kanskje det er placebo, men det funker! Vekta har gått ned 200 gram i gjennomsnitt siden forrige uke, noe som er et tegn på at kroppen trives med endringene. I tillegg er det nok en følge av at jeg automatisk er mer på beina når jeg har mer energi. Alt i alt – jeg trives med å spise mer og jeg har det bedre allerede.

IMG_4536Topp fra Casall // Shorts fra Better Bodies (adlinks)

På trening har jeg overgått meg selv totalt. To av målene for måneden er allerede i boks, og det er nesten en uke igjen til måltesting! Sprinttreningen går som en drøm om dagen. En sann fryd! Det blir spennende å teste de andre målene for måneden også. Jeg har troa 🙂

Det har vært en utrolig bra men også veldig hektisk uke med mye jobbing. Nå skal det bli godt å legge beina på bordet og ta velfortjent helg! Ønsker dere en knall bra fredag 😀

NÅR MØLLA IKKE GÅR FORT NOK…

Som jeg har skrevet om før så trener jeg sprint hver uke. På sommeren har jeg løpt på bane, men på høsten og vinteren har det blitt til at jeg løper på mølla. Både fordi det er mest behagelig med tanke på temperatur, og også fordi det er mer praktisk å legge sprinttreningen til jobbpausene frem for å stå opp tidligere på morgenen når det er mørkere ute.

Problemet med å løpe på mølle er likevel at jeg for det første ikke får trent opp skikkelig fraspark og start. Det andre problemet er at de fleste møller ikke går raskere enn 23,5 km/t. Det høres kanskje teit ut, men det er faktisk veldig upraktisk når jeg løper drag på 10-15 sekunder og derfor har høy fart. På de to gymmene jeg trener har de kun èn mølle som går opp til 25 km/t, og den er som regel i bruk. Løsningen? Vel, det er å komme seg ut likevel! Bak Shapes har vi en stor parkeringsplass med masse plass. Det er asfalt, så underlaget er ikke helt optimalt, men det går.

Her tar jeg med meg kundene mine ut også, så vi kan kappløpe 😉
Heldigvis er temperaturen helt ok her på sørlandet enda, så da går det an å løpe uten å stivne av kulde.

IMG_4538IMG_4603

Om du er gira på å trene opp hastigheten og eksplosiviteten din så er sprint absolutt noe du bør teste ut. Jeg anbefaler å trene med en venn/uvenn (hehe) slik at konkurransen mellom dere får deg til å yte maksimalt. Man springer som regel fortere med noen i hælene enn man gjør alene.

Det kan utføres når og hvor som helst, det eneste du trenger er gode sko og deg selv.  Husk å varme godt opp! Tips til oppvarmingsøvelser har jeg skrevet om og filmet her. Når man er såpass eksplosiv er det fort å pådra seg skader.

IMG_4590IMG_4596

Sprint krever mye av muskulaturen din, så det er viktig å ha gode pauser mellom dragene. Hvis ikke vil du merke at farten avtar svært raskt. Jeg har pauser på 2-4 minutter når jeg løper 100 meter ute. Da får jeg maksimalt ut av hvert drag samtidig som denne treningen ikke går negativt utover for eksempel knebøystyrken min, for ikke å snakke om hip thrusten! 😉

Ellers har jeg en søndagsglede til dere. X-life kjører helgetilbud der du får 100 kr rabatt hvis du handler over 500 kr. Det er svært lett å komme over den grensa. Du kan for eksempel få toppen og shortsen jeg har på meg på disse bildene, så får du rabatten din! Tilbudet gjelder ut dagen.

GOD SØNDAG  🙂

helgetilbud

 

90 NYE DAGER UTEN SUKKER

Jeg føler meg klar for en oppfriskende utfordring!
Jeg og Gøran har kjørt 90 dager uten sukker før med stor suksess og jeg har blitt veldig overrasket over hvor ekstremt mye det gjør det både søtsug og lysten på godteri generelt! Det frister derfor med en gjentakelse av suksessen, og det passer jo bra med tanke på at det er rundt 100 dager til jul.
PS: vi gjør ikke dette fordi sukker er verken farlig, usunt eller fetende i seg selv.

IMG_4608

Jeg startet uoffisielt dagen etter vi kom hjem fra ferie, så jeg er nå på dag 6/90 allerede. Vi har fått opp et skikkelig kryss-skjema på kjøleskapet også slik at vi kan krysse av for hver dag. Barnslig? Jada, men det er motiverende og 🙂

Mine regler er som følger:
– Ingen godteri (her gjelder alt av smågodt, sjokolade)
– Ingen is med sukker
– Ingen kaker med sukker
– Ingen drikke med sukker

Unntak har jeg også lagt inn:
– Tre bursdagsfester, min egen i november inkludert

Sluttdatoen for oss egentlig 11 desember, men siden jeg har lagt inn  tre unntaksdager utvider jeg like godt til 100 dager, slik at sluttdatoen blir 21 desember. Perfekt timing 🙂 I jula skal jeg ikke ha fokus på å unngå noen ting, den skal nytes til det fulle. Inntil da skal jeg altså holde meg unna sukker og heller være kreativ i matveien!

ER DU MED PÅ UTFORDRINGEN ?

IMG_4610

MÅL FOR SEPTEMBER OG NY UTFORDRING

IMG_4208Genser fra Better bodies (adlink)

September er rett rundt hjørne og jeg syns det er på tide å sette noen nye mål for måneden. I tillegg har jeg en utfordring til dere i slutten av innlegget her !

Jeg elsker kroppsvektstrening, men siden skulderen min er litt ute av spill for øyeblikket dropper jeg å ha et spesifikt mål på pushups i september og fokuserer heller på pullups og militærpress. Nok en gang har jeg satt meg litt hårete mål, men jeg har jo klart å nå målene mine før, så da kan jeg klare det igjen !

Mine mål for september ser slik ut:
Pullups – 20 kg, 4 reps
Militærpress – 35 kg, 10 reps
Hip thrust – 145 kg, 10 reps
Sprint – 25 km/5, 10 sek

Det er nedskrevet i treningsdagboka, blått på hvitt. Slik holder jeg det friskt i minne og kikker på det de dagene treningen føles ekstra tung. Jeg vet jeg har mål som skal nås, og da er det bare å henge i 😉

IMG_4211 IMG_4205

Bloggbilder3

Så til utfordringen!
Jeg vil at DU skal skrive ned dine mål for måneden, legg ut bilder av treningen din/programmet ditt/planen din på instagram og bruk hashtag #julieschallenge og tag meg i bildet ditt (@pt_julie). Da er du med i trekningen av et skreddersydd 4 ukers treningsprogram! Vinneren trekkes 30 september 🙂
Sett deg mål for måneden du også, og bli med!

1438590970

MÅLET ER NÅDD. HVA NÅ?

I går ble jeg sittende å tenke.
Når jeg har nådd målet mitt, hva skjer da?

11960315_10207645946125329_1963058665_o

Jeg tror at grunnen til at veldig mange faller tilbake til gamle (u)vaner og legger på seg igjen når de har nådd et mål er fordi de ikke har planen klar for hva som skal skje når målet er nådd. Det sier seg selv. Når man er i mål så blir det et slags antiklimaks, og om man da ikke har noe plan for veien videre så er det veldig fort å falle tilbake i gamle handlingsmønstre.

Jeg fikk denne a-ha opplevelsen da jeg hørte på en podcast med Layne Norton om revers diett. Han sa det så enkelt; «You wanna loose ten pounds…And then, what?»

Ja, nettopp. And then, what? Hva skal du gjøre når du er kommet dit? Dette er et utrolig viktig spørsmål som det er smart å tenke over. Har du en plan for veien videre er sjansen mye større for at du klarer å beholde resultatene dine. Da tenker jeg ikke på en diffus plan om at «da skal jeg bare spise sunt og trene». Jeg mener en konkret plan på hvordan du skal legge opp ting. For la meg være ærlig – antiklimakset etter at et mål er nådd kan føre til at man slapper litt for godt av fordi man er så fornøyd med egen innsats. Det er ikke noe negativt med å feire en seier eller måloppnåelse, men man må også komme seg raskt inn igjen i gode vaner for å beholde resultatene man har oppnådd.

11901651_10207645947645367_1268821249_oNår fjellet er besteget og du er på toppen, hva gjør du da?

Jeg merket det faktisk veldig godt senest i juni, da jeg klarte alle målene mine som jeg hadde satt for måneden. Etterpå var det nesten tungt å fortsette videre fordi jeg allerede var så fornøyd. Det er da man må stå på videre og ikke bli slapp!

Nye, større mål er ikke alltid nødvendig å ha, men klare tanker om hva du skal gjøre for å vedlikeholde det du har bygget opp, det er uhyre viktig – med mindre du ønsker å gå tilbake dit du var før du startet. Tenk på dette mens du klatrer oppover, ikke når du allerede er på toppen.

Jeg har sagt det før og sier det igjen – det er derfor det er så viktig å vite prisen på det du ønsker deg. Ønsker du å rippe deg ned til en tydelig sixpack og du vil beholde den, da må du vite prisen det koster. Ønsker du å bygge deg opp til å klare 8 repetisjoner med 10 kilo ekstra i chins, da må du vite hva som skal til for å vedlikeholde styrken, med mindre du har lyst til å miste den igjen. Både form og styrke er ferskvare, og for å se bra ut og prestere bra må man jobbe konstant. Vit dette når du setter deg mål, og også når du legger en plan for vedlikehold. Er du ikke villig til å gjøre jobben som kreves for å vedlikeholde (og ikke bare komme dit), da kan du heller ikke forvente noe annet enn å falle tilbake der du var.

God tirsdag !

DET SISTE ÅRET…

Jeg fant en gammel treningsloggbok fra august 2014. Det var virkelig en a-ha opplevelse. En blanding av gru over hvor jeg har vært, men også en stor glede over hvor mye som faktisk har skjedd det siste året med tanke på treningsresultater.

På ett år har jeg
– gått fra 8 reps med kroppsvekt i chins til 5 reps med 15 kg ekstra
– gått fra 10 reps med 20 kg i pushups til 25 reps med 20 kg
– gått fra 5 reps med kroppsvekt i pullups til 8 reps med 10 kg ekstra
– gått fra 80 kg i rumensk markløft, 12 reps, til 107,5 kg, 10 reps
– gått fra 12,5 kg i skulderpress med hantler, 10 reps, til 20 kg, 8 reps
Det siste halve året har jeg også økt fra 70 kg, 12 reps i hip thrust til 120 kg, 12 reps.

IMG_3509

Det er helt sinnssykt hvor mye som kan skje uten at man hverken tenker over det eller merker det. En ting er sikkert, uansett hvor trått jeg har følt det har gått i perioder; det har vært et fantastisk treningsår for meg. Med tanke på hvor mange år jeg faktisk har trent så er denne fremgangen nesten bare å drømme om. Jeg sier ikke dette for å skryte, men for å vise dere to ting. 1. Verdien i en treningslogg, og også 2. at det er mulig å ha fremgang selv om man ikke er nybegynner!

På tunge dager skal jeg minne meg selv på hvor jeg har vært og hvor langt jeg faktisk har kommet. Hardt arbeid føles ikke alltid så gøy der og da, men det gir virkelig uttelling og gevinst. God fredag folkens 🙂

REMEMBER-HOW-FAR-YOUVE-COME-RICK-WARREN-watermarked-for-digital-download-1024x682(pp_w974_h648_m1414606226_a67_pBL)

TRENINGSPLAN FOR UKEN

IMG_3833IMG_3824

Mandag igjen. Som tiden flyr!
Jeg starter uken med tidenes gangsperr etter beintreningen i går som gikk over alle støvleskaft. Utrolig deilig følelse å endelig få utført en treningsøkt med hundre prosent fokus, helt i min egen selvsadistiske verden. Når man har hatt en rekke middelmodige og dårlige økter så setter man ekstra pris på en økt av den kaliberen jeg hadde i går.

Jeg håper standarden er satt for den kommende uka etter økta i går. Sprintintervall er allerede utført og utover det ser planen for uken slik ut;

Mandag – sprintintervall
Tirsdag – styrke helkropp
Onsdag – styrke helkropp
Torsdag – sprintintervall
Fredag – styrke helkropp
Lørdag – styrke helkropp
Søndag – styrke helkropp/Kjerag

Om det blir tur til Kjeragbolten på søndag så utgår styrkeøkten. Vi må se an været litt. Noen som har gått opp dit og har noen nyttige erfaringer? Bekledning/fottøy/niste ?

IMG_3818 IMG_3841

Dagen kunne nesten ikke fått noe mer effektiv start. Ikke bare har jeg løpt sprintintervaller, jeg har også hørt på podcast med Layne Norton om periodisering av treningen samtidig som jeg fikk rulla litt. Stjerne i boka til meg selv for effektivitet og smart multitasking!

På toppen av all effektiviteten så klarte jeg å sette sammen et antrekk, helt uten å tenke meg om, som matchet neglelakken jeg tok på i går… Små gleder i hverdagen! Shorts fra Craft og topp fra Better bodies. (adlinks). Dette jo bare bli ei god uke 😉

God mandag folkens!
Sett standarden for uka!