LITT SMARTERE SJOKOLADE

img_2698

Altså…. Disse tre sjokoladene!!
For å snakke om snickersen og marsen først – Det skal sies at det går lang tid mellom hver gang jeg spiser originalen av disse. MEN jeg har snakket med flere andre som gjør det, som er enige med meg. De er veldig veldig gode. De inneholder rett rundt 200 kcal, noe som er fullstendig innafor. I tillegg har de 18 g protein!

img_2701

Sukrinsjokoladen har også kommet med en kokosvariant og heeeeelllooooooo….. Dette er min nye favoritt. Jeg likte den med havsalt før, men denne har overtatt førsteplassen! Det jeg personlig liker med sukrinsjokolade, som åpenbart ikke inneholder sukker, er at jeg ikke trigges til å spise mer når jeg har tatt èn bit. Sukker trigger meg ofte til så spise mer når jeg først har tatt litt, men når det er kunstig søtning får jeg ikke samme triggeren av det. Det syns jeg er kjempe bra!

img_2707

Ide til julegave kanskje? En eske med proteinsnickers eller proteinmars? Da er du hvertfall sikker på at gaven kommer til nytte 😉

God søndag !

EKTE SØNDAGSKOS

God søndag !
Har dere hatt en bra helg? Jeg våknet aaalt for tidlig i dag og fikk noen ekstra morgentimer på å fikse rundt i leiligheten, ta hårkur og bleike tennene. Irriterende når jeg vet jeg er i underskudd på søvn og har muligheten til å sove så lenge jeg vil, men ikke har sjans i havet til å sove lengre enn til kl.7…

IMG_0635

Ja, ja. Tilbake til tannblekingen igjen; jeg har prøvd Pro Whitening i seks dager nå. Det er en «kur» på fjorten dager hvor man sitter med blekinga på i 30 min hver dag. Jeg har testet tannbleking før men fått veldig mye problemer med ising og sviing på tannkjøttet. Jeg har mye syreskade på tennene og var redd for å få ising igjen og enda mer skade. Men –

Denne blekingen er veldig mild og jeg kjenner absolutt ingenting til ising eller ubehag. Du tørker tennene og klistrer på et «klistremerke» på tennene oppe og nede og lar det stå på i 30 min. Det render ingenting ut og det smaker heller ikke vondt. Når tiden er ute tar du bare av stripsene og kaster dem. Jeg så forskjell etter tredje dagen, selv om jeg har nokså hvite tenner fra før. Jeg anbefaler ingenting jeg ikke kan stå for – men denne glir gjennom nåløyet! Bestill her og bruk rabattkoden «JULIE50», så får du den til god pris 🙂 Rabattkoden gjelder i 7 dager fra i dag.

IMG_0639

Fra tannbleking til tannbruning… Haha!
Litt ekstra piff i søndagskaffien syns jeg er på sin plass. Her ser du mine to favoritter. Med en skvett melk og noen dråper stevia kan jeg virkelig nyte kaffien. Disse funker også veldig bra sammen med kesam eller i havregrøt. Karamell eller vanilje.

IMG_0599 IMG_0604 IMG_0606

Skal du toppe det hele og virkelig kjenne på helgefølelsen, knekk deg en bit mørk sjokolade. Begge disse to er gode, men jeg holder en knapp på den til høyre på bildet. Den med karamell og espresso har mer kaffesmak i seg, men den andre smaker mer mildt. Nyt søndagen!

IMG_0568

Innlegget inneholder sponsorlenker

PROTEINRIK OG SUKKEFRI LITEN DESSERT

Liker du søte ting?
Ting med fløyelsmyk konsistens?
…og som i tillegg er så og si uten sukker og med mye proteiner?

Da har jeg tipset for DEG!
Propud! Jeg fikk et brett med denne «yoghurt/puddingen» med vanilje, karamell og sjokoladesmak. Jeg må innrømme at det gikk ned en av hver smak i løpet av et kvarter. Karamellsmaken ble min favoritt umiddelbart, men sjokoladesmaken var også faaarlig god. Vaniljen var en smule syntetisk, men absolutt veldig god til å være sukkerfri og såpass proteinrik.

IMG_9483

Jeg har bestilt meg en liten ladning til og jeg tenker å sette dem litt i frysen. Jeg ser nemlig for meg å ligge på solsenga med en halvfrossen Propud, nesten som is med litt mer fluffy konsistens. Kan det bli bedre? Tvilsomt. Jeg har allerede prøvd å kombinere den med havregrøt og med cottage cheese og begge deler er fenomenale kombinasjoner. Jeg er hekta! Finn din favoritt HER 😉 God søndag !

IMG_9487

TEST AV FIRE PROTEINRIKE MEIERIPRODUKTER

IMG_8369

Denne uken har jeg testet ut fire nye melkeprodukter!
Hvor nye de er jeg ikke helt sikker på, men de er hvertfall nye for meg, hehe 🙂 Jeg plukket ut de jeg fant med fint næringsinnhold blant nyhetene jeg så i butikkhylla.

Mager kesam med sitron
Denne var fantastisk god! Stort pluss for at den er uten sukker, noe de andre smakssatte kesamene ikke er. Veldig bra. Høyt proteininnhold og lite fett. Denne passet perfekt i blandingen min med cottage cheese, jordbær, bringebær og mandler. Magisk! Jeg syns dog prisen er unødvendig stiv og kommer i fremtiden til å heller ha sitronessens og søtning i vanlig mager kesam. Likevel er dette en fin løsning når man trenger noe sunt på farten.

Skyr og cottage cheese med vanilje
Jeg er ikke kresen på konsistens, men denne syns jeg var litt merkelig. Nesten litt sånn halvtygd cottage cheese? Ikke helt fan. Men, bra næringsinnhold og ok smak. Ikke noe jeg ville brukt tyve kroner på igjen med mindre jeg ikke hadde noe alternativ.

IMG_8370

Skyr med kaffe og vanilje
Oh my… Denne var helt on point for meg! Jeg elsker jo kaffe og alt som har med det å gjøre. Kombinert med noe søtt så blir det perfekt. Denne var rett og slett utrolig god. Smakte dessert. Innholdet er det heller ikke noe å si på, bortsett fra det tilsatte sukkeret. Ser ikke helt hvorfor dette er nødvendig når det finnes så mange velsmakende søtningsstoffer… Den blir ikke noe jeg tar inn i mitt daglige kosthold med tanke på ufornuftig pris (og fordi jeg er gjerrig på matbudsjettet;)), men som helgekos er den super 🙂

Dobbel 0% GRESK med vanilje
Tommel opp for høyt proteininnhold! Den vanlige dobble 0% yoghurten er jo så og si tømt for næring, men denne har mer proteiner å by på. Det liker jeg. Men smaken? Tja. Den var ikke helt på topp syns jeg. Da holder jeg en knapp på mager kesam tilsatt vaniljeessens og søtning. Litt for kunstig for min smak. Prisen er også litt stiv. Likevel et godt yoghurtalternativ for de som ønsker en mer proteinrik variant uten sukker og fett.

IMG_8366