SUNN FASTFOOD PÅ 1-2-3!

På Coop extra (og sikkert flere andre steder) selges det nå ferdigstekt kylling på spyd – en helt genial greie for oss som ikke alltid er så gira på å stå over grytene når vi kommer hjem etter en lang dag, eller bare generelt 🙂

Kylling fås både naturell og med hvitløkskrydder – begge deler smaker fantastisk!

Denne retten ble en middag på kostplanen til min kjære. En super enkel og rask middag!

Alt jeg trengte å gjøre var å sette ris til koking (poseris krever ingenting annet enn litt venting) og deretter servere sammen med den ferdigstekte kyllingen, også toppet jeg retten med hvitløksdressing. Du kan enten bruke Idun, eller lage en selv med rømme eller kesam og hvitløkspulver. SÅ enkelt og SÅ godt!

Dette gikk ned på høykant hos mannen ;D

UKESUTFORDRING!

IMG_5373

For å oppfordre og inspirere til mer hverdagsaktivitet vil jeg gjerne komme med en ukesutfordring til dere!

Du kan velge mellom disse to;

1. 200 burpees i løpet av uka
 2. 50 spensthopp hver dag hele uka

Med burpeesene kan du velge å ta 29 stk hver dag, fordele det ut på flere dager (for eksempel de dagene du ikke trener styrke) eller legge det til i en sirkeltrening du kan ha som en egen økt.

De femti spensthoppene kan du fint dele opp i for eksempel ti før frokost, ti etter lunsj og ti før leggetid, eller ha dem som oppvarming/ avslutning på treningsøkta de.

IMG_5372

Hvordan det utføres er helt opp til deg!
Ønsker dere en fin og aktiv uke! <3

PRØV UT DENNE SIRKELEN OG TA TIDEN!

En av måtene jeg tester fremgangen hos kundene mine på er å ta dem gjennom forskjellige sirkler med stykeøvelser hvor jeg tar tiden. I dag testet en av mine pt-kunder, Miranda, sirkelen på nytt for første gang etter sommeren og hun forbedret tiden sin med hele fire minutter fra sist! 😀

22657369_10214825856698606_555967655_n

Her kan du teste deg selv. Tilpass vekt etter ditt eget nivå.
Sjekk hvor lang tid du bruker på følgende øvelser, fire runder:

♥ Knebøy, 15 reps
♥ Kettlebell swing, 15 reps
♥ Enarms skulderpress, 8 reps
♥ Enarmsroing, 12 reps pr.arm
♥ Gående utfall, 12 steg pr.bein

Jo kortere pauser du har, jo mer sparer du. Samtidig er det viktig å sørge for at du utfører øvelsene riktig. Har du skader/vondter som hindrer deg i å gjøre noe av dette kan du fint finne andre øvelser som passer din situasjon bedre.

Skriv ned hvor lang tid du bruker og test på nytt om for eksempel en måned!

Lykke til 😀

TO (UVANTE) TRENINGSMÅL FOR UKA – BLI MED MEG!

God tirsdag!
Uken er i gang og det er meldt strålende vær her på sørlandet – noe jeg tenkte å utnytte meg av. Kanskje du kan bli inspirert av planen min? Her er mine mål for uken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

1. Jeg har en sykkelsti som er en lang bakke på ca 1 km i nærheten av jobben min. Denne er perfekt til både bakkeløp og intervaller. I forrige uke prøvde jeg å løpe opp hele uten stopp og fikk det til på 6 minutter blank. Ett av målene for uken er derfor å løpe på nytt men litt raskere enn sist.

2. To morgenturer.
Ikke for å brenne fett eller trimme bort noe som helst, men for å utnytte finværet og trene på en annen måte enn jeg normalt sett gjør. Det er godt for kroppen med bevegelse i alle former, og siden jeg nå om dagen våkner tidligere på grunn av sol og varme kan jeg like godt utnytte morgentimene med en deilig labbetur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er du med meg?  😉
I tillegg håper jeg på å få 3-4 solide styrkeøkter med bra fokus og godt trykk i kroppen. Å trene seks dager i uka er ikke nødvendig for å oppnå gode resultater. Å trene med overskudd er noe kroppen din (og hodet!) setter mer pris på enn du tror.

Ha en fortsatt fin tirsdag! <3

TIRSDAGSUTFORDRING | ROING !

IMG_5439

Klar for en svett utfordring?
Varm godt opp først!

Sett deg på en romaskin og ro så langt du kan på 1 min. Ta en pause på 1 min hvor du ror rolig, før du kjører på med 30 sek intervaller. I disse 30 sekunds intervallene skal du ro så fort du bare klarer. Deretter tar du 30 sek med rolig roing.

IMG_5426

Nybegynner: 1 min max distanse + 30 sek max fart/ 30 sek rolig x 6
Viderekommen: 1 min max distanse + 30 sek max fart/ 30 sek rolig x 10

Jeg lover deg syre og puls!
Skriv gjerne ned hvor mange  meter du klarer å ro på det første minuttet og test deg selv på nytt om en måned 😉 Lykke til !

IMG_5425

 

FREDAGSFROKOST | AN EXOTIC BLEND

Hei folkens!
Jeg sitter på kontoret på Trimeriet alene i dag, sjefen har reist på fjellet. Normalt sett har jeg sittet hjemme å hatt rapportdag på fredager, men den siste tiden har det vært like greit å bare jobbe her. Her får jeg fult fokus, samtidig som jeg kan ta meg litt pauser innimellom med litt løping, yoga eller pullups om jeg føler for det istedet for å sitte pal foran skjermen i pysjbuksa og tviholde på kaffekoppen 😛

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Over til noe annet! Dagens eksotiske frokost. Jeg lader opp til Malaga og Dubai om kort tid, med noen friske blandinger i maten om dagen.

Her har jeg cottage cheese, mango, kakaonibs, mandler og kokosflak. Fyyyy så godt. En fantastisk frisk miks som jeg virkelig anbefaler å prøve ut. Om du har kjøleskap på jobb kan du fint ta med deg dette i en boks å ha til lunsj også. Det tar ikke lange tiden å smekke sammen!

GOD FREDAG!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

VIDEO; FATBURN AMRAP 5-10 MIN

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God tirsdag!
Er du klar for ukens utfordring?

Prøv dette på slutten av økta di eller som en egen liten godsak. Her skal du jobbe uten pauser så langt det lar seg gjøre. Sett timeren på 5 minutter først og gjør så mange runder du klarer med dette på den tida, uten pause underveis.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ 4 halve burpees
♥ 15 steg mountain climber
♥ 6 jumping jacks

Det ser kanskje lett ut, men jeg skal love deg at syra melder seg i lårene etterhvert. Etter 5 minutter kan du enten ta en kort pause eller kjøre på i 5 minutter til med en gang. Her får du testet både melkesyreterskelen og kondisen. Lykke til!

UKENS UTFORDRING; PLANLEGG (NOE NYTT?)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God tirsdag!
Ukens utfordring til dere er å lage lunsjboks til i morgen. Om du av en eller annen grunn skal være hjemme i morgen kan du planlegge hva du skal spise. Gjerne også til flere måltider om du vil.

Jeg lager alltid lunsjbokser med meg på jobb, og de lager jeg på forhånd slik at jeg ikke trenger å bruke noe tid på morgenen. I kjøleskapet har jeg kokt brokkoli, stekte/kokte poteter og stekt fisk/kjøtt og utifra det danderer jeg nye bokser hele tiden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne uken har jeg eksperimentert litt og prøvd med kiwi som en av karbkildene mine. Sammen med storfekjøtt, potet, tomat og avocado var det ikke så verst! Det er godt med noe søtt sammen med det salte. Mango er noe som passer med det meste. Det samme med eple. Ikke vær redd for å prøve kombinasjoner som kanskje ikke er helt normale. Det kan ende opp med å smake fortreffelig 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En favoritt hos meg er laks, mango, eple og koriander. Eller torsk, kokt potet, avocoado og jordbær. Ulogiske blandinger med utrolig god smak.

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag med en svett selfie! ;D

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

DET VIKTIGSTE JEG HAR SKREVET OM KROPPSPRESS OG ANSVAR

Jeg leser få blogger men kom tilfeldigvis over et innlegg som handlet om kroppspress og hva slags ansvar vi som blogger og poster på instagram har. Dette vil jeg gjerne si min mening om.

Det irriterer meg gul og grønn at media i det hele tatt maser om dette kroppspresset og gjør det til et enda større problem enn det er.

Skal jeg fortelle deg noe? Min mening er at kroppspress er noe vi skaper SELV inni hodet vårt i det sekundet vi tillater oss selv å sammenligne oss med andre.

I innlegget jeg leste sa denne jenta at vi ikke burde poste lettkledde bilder av oss selv i noe form og at ingen hadde rett på å poste bilder av oss selv i bikini på stranda fordi vi ikke vet hvor mange unge jenter vi skader og hvor mange vi påvirker negativt.

Etter min mening er det MYE verre med de som skriver hvor mye de spiser, oppgir kalorier og makroer (spesielt på konkurransediett!) eller poster bilder av porsjoner mindre enn en barneporsjon og sier de ble mette av det.

IMG_0165

Jeg husker i syvende klasse, da ville jeg bli like tynn som de andre i klassen. Leste jeg blogger? Nei. Hadde jeg instagram? Nei. Jeg hadde et dårlig selvbilde og null tro på at kroppen min så bra nok ut. Skal jeg skylde på de tynne jentene som våget å vise seg i klasserommet? Skal jeg skylde på alle som aldri viste seg fra sin verste side for at jeg skulle føle meg bedre??

NEI.

Det vi må oppdra barna våre (og oss selv!) til, er å kunne se på andre mennesker og kunne se at de er pene uten at det betyr at vi er stygge. Vi må øve oss på å se at noen har noe ikke vi har, men vi har også noe ikke de har. Vi må øve oss på selvaksept. Det vil alltid finnes kropper rundt oss som vi syns er finere enn vår egen. Vi vil alltid møte mennesker som vi føler er bedre enn oss. Skal vi be dem bli hjemme og aldri vise seg? Skal ikke de få lov til å legge ut et bilde på instagram? …Eller skal vi jobbe med hvordan vi takler det?

IMG_0143

Om du er fjorten år og leser dette så kan jeg fortelle deg at uansett hva du opererer og fikser på, uansett hvor tynn eller fit du blir – du vil alltid møte noen som du syns er penere enn deg selv. Om du beveger deg på utsiden av huset ditt så kommer det til å skje. Det eneste som vil sette deg fri fra presset og behovet for å endre deg selv, er følelsen du har inni deg. Så hvorfor styre med å bli lik noen andre?

Min kropp er min kropp. Jeg vet at den ikke er perfekt og jeg har mye som kunne vært finere, strammere, større, mindre og anderledes. Noe går jeg inn for å endre på, andre ting velger jeg å akseptere. Jeg kan se andre nydelige jenter og tenke at de er nettopp det, og likevel sitte med en god følelse. FOR JEG ER NEMLIG BRA NOK JEG OG!

Jeg kommer ikke til å slutte og poste bilder av meg selv fordi jeg er slank eller fordi jeg har muskler eller fordi jeg kommer til å «ødelegge hodet» på en eller annen uten selvtillit. Selvsagt vil jeg fremme gode holdninger og en sunn livsstil, og det er heller ingen som helst grunn til å stikke en naken rumpe og ei kløft oppi kameraet og kalle det motivasjon, men om noen mister alt de har av selvtillit av å lese denne bloggen (så mener jeg bestemt at de virkelig ikke har lest noen ting her inne!), så er det ikke jeg som er rota til demmes problem. Beklager.

IMG_0193

Kall meg kynisk. Kall meg hard.
Jeg vet at jeg ikke er noen av delene. Jeg har nemlig vært der selv. Sett på andre jenter og vurdert fettsuging, neseoperasjon og øreoperasjon og slanket meg nesten til døde for å bli tynnest av alle. Men aldri i verden om jeg skylder på dem. Takket være det faktum at jeg har gått i meg selv og akseptert den jeg er, kan jeg følge nydelige jenter på instagram eller gå sammen med venninner som ser bedre ut enn meg, uten å føle behov for å endre noe som helst. Merk mine ord; noe      som       helst. Føler jeg meg uvel i min egen kropp så er det mitt eget problem og også bare noe jeg kan gjøre noe med, ingen andre.

«Men alle tenker ikke som deg». Nei, jeg vet det. Men hvem sitt ansvar er det? Vi har alle et ansvar for å ta vare på vårt eget hode. Fylle oss med positive ting, øve på å like oss selv, lære å elske at vi er unike. At alle andre går i skjul vil aldri hjelpe på følelsen du sitter med inni deg. Om du er fjorten eller førti, det gjelder uansett.

Vi trenger ikke oppblåsbare armringer for å overleve i dagens samfunn. Armringer som skylder på andre og gir andre ansvaret for hva vi føler og tenker om oss selv. Det vi trenger er å gi oss selv to solide klapp på skuldra, dobbel high five og et smil i speilet. Vi er nemlig bra nok alle sammen og det er vårt eget ansvar å tro på nettopp det!

Ukens tirsdagsutfordring er derfor akkurat det;
To klapp på hver skulder, dobbel high five og det største smilet du klarer – til deg selv. Si høyt ti ganger hver dag resten av uka at er unik, at du aldri kommer til å være lik noen andre og at det er mer enn bra nok!

TIRSDAGSUTFORDRING; ALTERNATIV «BRING SALLY UP» !

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På ferien fikk jeg med mamma og svigerinna mi på Bring sally up utfordring som et avbrekk i solinga. Vi startet med knebøy, og utifra det ballet det på seg. Vi kjørte knebøy, pushups, hip thrust (da gjorde vi motsatt og hold oppe når de synger «down» for å gjøre det tyngre), mageliggende arm- og beinhev, sideplanke og dynamisk planke. Utrolig nok ble det til en nokså genial treningsøkt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om dørstokkmila er lang i dag så har du derfor en løsning på det her. Kjør alle øvelsene vi gjorde eller bare disse tre, på stuegulvet hjemme 😉 Om du vil gjøre pushupsen lettere kan du gjøre dem til en benk eller sofaen, slik som vist på bildet over her.
Lykke til!

TIRSDAGSUTFORDRING; LA NAVNET DITT BESTEMME!

Gira på en artig utfordring til tirsdagsøkta?
Prøv deg på dette – la navnet ditt bestemme dagens økt! Bruk både fornavn og etternavn og gjør det til enten en strikt økt eller en sirkeløkt med få pauser. Har du mellomnavn også, legg dem til da vel! 😉

img_9049

Min økt ser slik ut; HJELPES!!! 
J – 15 crunshes
U – 30 sek arm circles (stir the pot, video finner du på youtube)
L – 2 min wall sit (sitt inntil veggen med 90 grader i knærne)
I – 30 jumping jacks
E – 1 min wall sit

A – 50 jumping jacks
N – 25 burpees
N – 25 burpees
E – 1 min wall sit

R – 15 pushups
A – 50 jumping jacks
F – 10 burpees
O – 40 jumping jacks
S – 30 burpees
S – 30 burpees

600x493xworkout-600x493-png-pagespeed-ic_-fqzvurxe3o

Om din økt skulle bli for lett kan du alltids prøve deg på min. Det er en skikkelig dreper! Jeg tok alle øvelsene etter hverandre for å gjøre det enkelt, med god pause mellom hvert navn. Fytti rakkern sier jeg bare. GOD TRENING!

img_9020

 

ÅRETS FØRSTE TIRSDAGSUTFORDRING

img_1714
Sportsbh fra We are fit (adlink)

I går hadde jeg flere ting jeg visste jeg skulle gjort mellom trening og jobb. Ingen av de tingene fristet og begge deler visste jeg kom til å ta tid. Jeg må innrømme at begge deler også har blitt utsatt flere ganger allerede. En av dem så lenge som tre uker (!).

Det jeg gjorde i går var derfor å tenke litt nytt. Rett og slett prøve meg på et aldri så lite nyttårsforsett. Ting jeg ikke har lyst til å gjøre skal jeg prioritere å gjøre først!

Så nå er regnskapet klart til levering hos regnskapsføreren og julepynten pakket bort. Ja, det var et skikkelig tiltak og det tok tid, men hadde det forsvunnet av seg selv om jeg hadde utsatt det mer? Nope. Hadde det passet bedre en annen gang? Nope.

img_1721

Min utfordring til deg i dag er derfor å gjøre noe du har utsatt eller noe du står i fare for å utsette. Gjør det I DAG! Følelsen etterpå er så god.

Som premie til deg selv når du er ferdig kan du klikke deg inn på x-life sitt nyttårssalg med opp til 60% rabatt. Kanskje du finner noe du liker? 😉

VIDEO; GLUTES & ABS | TIRSDAGSUTFORDRING

img_2616

Favoritt tights på romjulssalg nå | Kort genser (adlinks)

Vel overstått romjul! Håper dere har kost dere og nytt denne fine høytiden <3
Her kommer en litt sen tirsdagsutfordring til deg. Du kan velge å kjøre den som en vanlig økt eller gjøre det som en sirkeltrening og ha høyere puls gjennom økta.

Her er øvelsene;
♥ Hip thrust
5 reps, 5 sek hold, 4 reps, 4 sek hold, 3 reps, 3 sek hold, 2 reps, 2 sek hold, 1 rep og hold så lenge du klarer.
♥ Hofteabduksjon, 20-30 reps
♥ Kamskjell, 15-25 reps pr.side
♥Åpen kamskjell, 15-25 reps pr.side
♥ Ab wheel rollout, så mange du klarer
♥ Sideplanke med hoftehev, 15-20 reps pr.side
♥ Mountain climber, 1 min

Her er det fokus på rumpe og mage!
…Og du? Husk å ha det gøy 😉

VIDEO; TWERKETIRSDAG !

Jeg og Helene hadde det fantastisk morsomt i helgen på twerkekurs i regi av Silje Mariela, med den vanvittig dyktige Tia Maria Sokka fra Finland. Vi storkoste oss! Jeg er støl på utrolig merkelige steder så det er tydelig at jeg har brukt noen muskler jeg vanligvis ikke bruker, haha.

Siden det er tirsdag så er det jo på sin plass med en utfordring, og hva er vel da bedre enn en juletwerk?
Finn frem din favorittsang, kast fra deg all jantelov, legg bort all skam og still deg foran kameraet med rumpa til! Rist løs og post gjerne på instagram, så får vi virkelig brukt girlpower og vist at jantelov ikke er noe vi bryr oss om. Show me what you’ve got! Jeg eier ikke talent for fem flate øre, men jeg liker å ha det gøy og jeg liker å riste på rumpa – så hvorfor ikke twerke litt etter beste evne?? ;D

Nederst ser dere videoblogg fra helgens festligheter! Om du får mulighet vil jeg virkelig anbefale twerkekurs med Tia Maria. Hun var en utrolig skjønn, karismatisk og rå dame med en vanvittig talent. Jeg ble helt betatt av henne, ikke bare kan hun shake ass, hun har virkelig et vesen som fanger rommet og lyser girlpower!

 

VIDEO; TIRSDAGSUTFORDRING | PUSHUPS CHALLENGE

Sist jeg var med familien på Gran Canaria lagde jeg og broren min Joakim en del videoblogger. De er postet på youtubekanalen min med litt diverse treningsøkter, matlaging og moroheter (ta oss med en klype salt, vi er to klovner!). Blant alle klippene vi lagde hadde vi blant annet et hvor vi gjennomførte 100 pushups challenge. Da kan jeg jo utfordre dere også!

toff

Sett på timeren og ta tiden – ta 100 pushups på så kort tid du klarer. Prøv gjerne på nytt om en måned og se om du kan slå din egen rekord 😉 Lykke til !

VIDEO; UKENS UTFORDRING!

Heisann folkens!
Som lovet – her kommer ukens utfordring!

Hva er vitsen? Ingenting! haha, dette er kun for moroskyld og for å teste din egen kroppskontroll, bevegelighet og hvor løsningsorientert du er 😉 Om du legger ut video på instagram, tagg meg gjerne så jeg kan se! 😀

Her er altså oppgaven; kom deg opp uten å hjelpe til med hender og armer. Om du kan ende opp i oppreist stilling er det enda bedre! 😉

Her er også ukens musikktips til treningslista di;

GOD TORSDAG! 😀

VIDEO; BOOTYWORK – TIRSDAGSUTFORDRING

Hei alle sammen!
Her kommer en litt forsinket tirsdagsutfordring til dere. En skikkelig syre-rumpetrio som virkelig setter rumpemuskulaturen på prøve! Bruk et miniband rundt knærne, vekt på fanget og gjør følgende;

10 reps hip thrust
10 sek hold på topp
15 reps hofteabduksjon
10 reps hip thrust
5 sek hold på topp
15 reps hofteabduksjon

På videoen er jeg på min tredje runde med dette, så som dere ser på ansiktet mitt på slutten der så kjennes det MEGET GODT! Her får rumpemusklene mye TUT (time under tention), noe som er genialt når målet er muskelvekst – kombinert med både tyngre løft og middels belastning 🙂 Lykke til !

img_8579

TIRSDAGSUTFORDRING – HOPP OG SPRETT

God tirsdag folkens!
Her kommer ukens utfordring til dere.

Sett timeren på 30 sekund og ta så mange reps med halve burpees du klarer. Gjenta 4-6 runder med passe pause mellom. Pass på å presse deg selv så du får pulsen godt opp 😉

I mens du gjør dette kan du høre på denne sangen. Perfekt for å få opp tempoet.

Lykke til !;)

TIRSDAGSUTFORDRING – SETT DEG MÅL!

img_2230

Tirsdagen er her igjen!
Første november er det også, gitt 😀

Ukens tirsdagsutfordring er som følger;
1. Ring eller send en melding til en du ikke har snakket med på en stund. Bestemor eller bestefar, tante eller onkel, eller kanskje en gammel venninne? Gjør noen glad!

2. Sett deg tre mål for uken og skriv dem ned.
Mine ser slik ut; 1. Ha fult fokus på Jiu jitsu treningen og virkelig gå inn for å forstå alt. Det nærmer seg gradering! 2. Rydde bort alle sommerklær. 3. Gjøre mobilitetsøvelsene jeg fikk av kiropraktoren hver dag.

img_2244

Her er også ukens musikktips, en sang jeg fikk tilsendt som virkelig setter fart på treninga;)

Lag dere en fin tirsdag folkens!

TIRSDAGSUTFORDRING – PUST!

img_2602

Har dere hatt en bra tirsdag så langt?
Ukens tirsdagsutfordring lyder som følger;

Ta deg 10-15 min til å tøye godt ut og finne roen. Om det er midt i arbeidsdagen og du har mulighet til å «komme deg unna» litt eller om det er etter jobb – gjør det når du får tid. Prøv å koble ut alle tanker og bare la kroppen hvile mens du tøyer godt ut.
img_2606

Jeg pleier å bruke pausen min til dette. Jeg har lært noen få yogaøvelser som jeg bruker for å løsne opp i stive skuldre og brystrygg, samtidig som jeg slapper av og kobler ut hodet. Jeg føler meg veldig mye mer opplagt og avslappet etterpå, spesielt på dager hvor jeg har stress opp under ørene. 10 minutter i løpet av dagen har alle tid til!

Jeg er så heldig å ha stor sal disponibel på jobb, og der kan jeg være i fred så lenge det ikke er saltimer der. Deilig.

img_2601img_2599
T-skjorte // Tights (adlinks)

Her er ukens musikktips også, en veldig fin sang å høre på når man skal slappe av og koble ut <3

TIRSDAG – POSITIV UTFORDRING OG MUSIKKTIPS!

14786884_10211092230160276_173420132_o 14795787_10211092228320230_190038529_o

Hopp og sprett folkens- det er jo TIRSDAG! 😀
Favorittdagen vår, eller hva? 😉
Jeg hørte faktisk på radioen på morgenen at det er flere som syns tirsdag er verre enn mandag, så det er visst et normalt fenomen. Men – vi skal snu det fenomenet!

Først kan vi være happy for en ting, det er at x-life har 25% på alt fra TREC denne uka. Blant annet tightsen jeg har på bildene over her. Deilig stoff og perfekt passform! Om du er glad i Oreo så er denne tightsen noe for deg;)

Ukens utfordring lyder som følger;
Skriv ned tre ting du er takknemlig for og tre ting du er glad i med deg selv!

Tre ting jeg er takknemlig for:
♥ Jeg har et nært forhold til familien min
♥ Jeg er frisk og kan bruke kroppen min til alt jeg ønsker
♥ Jobbsituasjonen min. Jeg kunne ikke hatt det bedre.

Tre ting jeg er glad i med meg selv;
♥ Jeg ser humor i det aller, aller meste
♥ Jeg holder avtaler og jeg holder det jeg lover
♥ Jeg er en evig optimist

Del gjerne dine svar med meg!

Og her er ukens musikktips;
Hahah en gammel «slager» som jeg hadde som ringetone den gangen jeg hadde rosa «klapsmobil» (het det i det hele tatt det? :P). Den er fengende enda, eller hva? Hahah 😀

God tirsdag videre ! 😀

TIRSDAGSUTFORDRING OG MUSIKKTIPS!

Da var det tirsdag igjen, dere!
Er du klar for en ny utfordring?

I dag lyder den som følger. Kjør fem runder med disse tre rumpeøvelsene som blir vist på videoen under. Prøv å virkelig få kontakt med rumpa og kjenn at du bruker den. Ha pause mellom hver runde.
Kickback – 15-20 reps pr.bein
Sidehev – 20-30 reps pr.bein
Glutebridge – 20-30 reps

Bruk gjerne minibands rund knærne om du har!

Mens du gjør dette kan du høre på denne ukens musikktips, en oldie but a goodie. Denne finner du forøvrig på spotifylista mi «Julie <3 workout«;

Lykke til og ha en fortsatt fin tirsdag! 😉

TIRSDAG – NY UTFORDRING HVER UKE!

img_2479
Sportsbh fra IcanIwill | Ny tights fra Trec (adlinks)

Er det flere enn meg som syns tirsdag er verre enn mandag? 
Mandag går alltid nokså greit for min del, da er jeg liksom litt energisk etter helga og går inn i ny uke med godt mot. Også kommer tirsdag, da kommer slaget i trynet. Da er det plutselig så lenge til helg og jeg kommer meg så vidt ut av senga på morgenen.

Jeg liker ikke å si at jeg hater ting eller at noe alltid er sånn og sånn, så fremover tenker jeg å være positivt innstilt til tirsdager! Skal vi gjøre en litt hyggelig greie ut av det? Jeg tenker å ha et fast tirsdagsinnlegg fremover – en enkel og moro utfordring som kan utføres i løpet av dagen. I tillegg skal jeg gi dere et musikktips som får opp humøret og treningslysten. Høres det bra ut? 🙂

img_2473 img_2483

Vi starter i dag !

Min første utfordring er følgende; 
1. Reis deg opp og ta tjue knebøy hver hele time etter kl.15. Om du er på et sted hvor det er en smule kleint å utføre, gå på toalettet å gjør det der.
2. Kjør fem runder med 30 sekunder mountainclimber. Pausen mellom hver runde kan du bestemme selv, men prøv å ha så kort pause du kan.

Her har dere denne ukens musikktips. Tre av mine favoritter om dagen. Perfekt for deg som liker god bass 😉
♥ Can you dig it, Loitaa Remix – Steve Hart
♥ Invisible Children – KSHMR og Tigerlily
♥ ASOT 550 Anthem – W&W

Hele treningslista mi finner du forøvrig her. Den har falt i smak hos veldig mange allerede, så kanskje du liker den og? 😉

14528440_10210897655456030_1122018136_n

Ha en god tirsdag videre folkens! 🙂