SALG PÅ MINE KARITRAA FAVORITTER

Desktop64271854-1-1372400651791

Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg KariTraa klærne og derfor har jeg ganske mye av det i garderoben min, litt av det ser dere på bildene. Siden alt dette er på salg nå så tenkte jeg å være så grei at jeg plukket ut linkene til dere slik at det er lett å finne frem til mine favoritter! 🙂
T-skjorte med løs  men figursydd passform
Butterfly singlet
Capritights
Lang tights
♥ Hvit «strong is the new skinny» t-skjorte
Butterfly genser
Butterfly t-skjorte

Go nuts girls !! 😀

GOD FREDAGSMORGEN !

 

271854-1-1372398243506
God morgen !
Jeg kommer rett fra sengen på dette bildet, så don’t mind the face hehe! Våknet med masse energi og er gira på en real powerwalk før jeg må sette i gang med litt jobb her hjemme. Kostplaner og treningsprogram skal tenkes ut og settes sammen. Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker jobben min? Jeg elsker den! I dag som jeg ikke har timer på senter,  skal jeg bare kose meg med jobben min her hjemme med en stor tekopp og jevnlige matpauser, selvsagt :))

Ønsker du å få satt opp kostplan og/eller treningsprogram så kan du sjekke ut priser og mer ino her.

På bildet: KariTraa genser (-40% nå!!) // Compressoin tights (sponsorlinker)

VIDEOBLOGG – HVORFOR HA COACH NÅR MAN ER COACH SELV


Topp fra sheinside

Nå begynner jeg å ta for meg alle forslagene deres til videoblogg! Har dere flere forslag kan dere skrive dem i kommentarfeltet her. Igjen – TUSEN TAKK for alle forslag! Dere er supre 🙂

Jeg må legge litt til forklaringen min..:
♥ Når man er på diett så er det lurt å ha en utenforstående til å bestemme endringene som gjøres underveis. Man kan fort bli utålmodig å da er det lurt at andre har styringen.
♥ Jeg selv har 50 000 ideer til hvordan alt skal gjøres, å da er det greit å ha en person som bestemmer at; slik gør vi og ferdig med det .
♥ En coach ser fremgangen din når man kanskje blir litt blind på seg selv til tider, spesielt når formen begynner å bli bra.

Derfor er det bra å ha min kjære Gøran som coach slik at ting går som det skal og jeg når målet mitt uten å stille på noe selv. Det føles godt å ha en person som man stoler hundre prosent på 🙂

DAGENS FORM


Desktop62

Topp // Sportsbh // Tights(tilbud nå!!)
Sponsorlinker

Dette er slik jeg ser ut nå (bildet er forøvrig et par dager gammelt)
Fortsatt ganske soft, softere enn jeg liker å være. Men-
Ting skjer, sakte men sikkert og det er helt ok. Jeg funker ikke på skippertak-dietter, for min del er det dømt til å gå i dass. Man lærer seg selv å kjenne etterhvert, og en ting er sikkert. Kroppen min misliker stress av alle slag . Jeg spiser etter biorytmedietten og trives veldig godt med det. Det er likevel mulig det blir noen endringer på det etterhvert.

Jeg trener fire styrkeøkter i uken nå. To av øktene avsluttes med sirkeltrening. I tillegg går jeg rolige turer på 45-60 min 3-5 ganger i uken, litt varierende. Jeg begynner å merke det på magen, den tightes mer og mer inn, noe jeg elsker. Når kroppen min ikke trives så er det magen det går ut over, så nå virker det som ting fungerer bra. Linjene begynner å vises under t-skjorta. Ubeskrivelig digg følelse 🙂 I’m on my way ! Det skal sies at helgen satte sine spor, og vekten har ikke helt stabilisert seg enda.. Men det var så gøy på lørdag at det er faktisk verdt et par-tre-fire dager med litt ekstra vannvekt 🙂

NOEN TANKER…

Ja, jeg tenker på andre ting enn trening, kosthold og mat. Jeg tenker meg selv halvt ihjel noen ganger, og i dag har jeg vært svært så filosofisk og tankefull. Det er vel ok med litt variasjon på bloggen?

Jeg har lært at man alltid skal være grei mot andre, tilgi dem som gjør dumme ting mot deg eller svikter deg og lære av dumme ting som skjer og feil man gjør. Det var lett å tro på da jeg var liten og det sjeldent var et problem, men nå i voksen alder skjønner jeg hvor viktig det faktisk er.271854-1-1364201223056

Selv om man er grei mot andre er det slettes ikke sikkert at noen finner det passende å være grei tilbake, dessverre. Jeg har vært veldig naiv på dette området hele mitt liv, og trodd at er man grei så er andre greie mot deg. Hvordan skal man takle det når det ikke fungerer slik ?

Jeg tenker at så lenge jeg selv ikke har gjort noen noe galt og bare gitt av meg selv, så har jeg ikke tapt noe. Man blir ikke fattig av å gi. Når situasjoner oppstår hvor man blir brukt og utnyttet så er det egentlig bare en ting å gjøre. Tilgi og lære av det. Det kan ikke skade å være litt forsiktig med hvem man stoler på, men samtidig så tror jeg ikke på at man skal være for skeptisk heller.

Noen vil alltid tråkke på en for å komme videre selv, slik er verden blitt. Selv om det er vanskelig å takle der og da, så må man rett og slett bare se på det som at man har vært en fin stige å trø på. Selv har jeg ikke troen på at veien mot suksess er å bruke andre, men man må godta at andre til tider kan tenke ulikt.

 

MITT FØRSE MØTE MED CROSSFIT

1000527_10151680466146830_1411497368_n
Jeg fikk prøvd crossfit for første gang i Helenes utdrikningslag, og det var utrolig moro !
Vi fikk vel ikke en helt tradisjonell WOD i følge de som har peiling, men en liten smakebit var det hvertfall. Økten så slik ut:

50 air squats
40 abmat situps
30 pushups
20 ring dips
10 pull ups

Vi var lag på to og to så vi delte repsene mellom oss. Jeg finnes ikke utholden, så 20 reps og oppover føles ut som en sakte død for meg. Men dette gikk veldig fint og det var fullstendig gjennomførbart. Vi kjørte 3 runder uten pause. Når jeg satt på toget hjem på søndag kjente jeg at magemusklene begynte å stivne og i går var de enda værre. Klarte nesten ikke å rette meg opp, haha. Abmat situps er absolutt en øvelse jeg skal bruke mer. Lenge siden jeg har vært såå fiskebolle i magemusklene.

1044536_10151680460361830_1318915587_n

Det jeg likte best var at vi brukte anderledes utstyr enn man vanligvis gjør i et gym. Treningen blir mye mer funksjonell uten apparater og benker. Ringer og tau skulle jeg gjerne hatt tilgang til på Shapes 🙂

Det frister absolutt å prøve crossfit igjen, da håper jeg at jeg slipper unna burpees. Har hørt at de blir ofte brukt… 😛

Bildene er lånt av Helene

LITT AV FORIGE UKES MAT

Desktop61

#1: Agurk, squash, paprika og karbonadedeig
#2: Havregrøt med kruskakli og kokosmelk
#3: «Bounty» med sjokoladeprotein og kokosmelk
#4: Postworkout meal. Riskaker og protein blandet med litt vann

Dette var noe som gikk igjen i uken som var ! Namnamnamnam :))
Proteinpulveret er sponset av x-life.no

EN UFORGLEMMELIG LØRDAG

Helenes utdrikningslag1Helenes utdrikningslag

utdrikk11

 995667_10151680489846830_1810713580_n
Min stripete skjorte fra Sheinside (addlink)

Hvor skal jeg begynne…
Helgen har vært helt fantastisk og jeg har storkost meg sammen med utrolig flotte jenter. Makan til livlig gjeng skal man leite lenge etter. Jeg fikk prøvd både crossfit og poledance for første gang, og jeg elsket begge deler!! Helene lærte en rutine som hun fremførte for oss på slutten av poledancingen, og det var hot, hot, hot!! 😀 Det gikk i champagne fra kl.11 og utover, så humøret var på topp hele veien. Etter crossfit, poledance, massasje for Helene og litt stell så dro vi ut å spiste på Friday’s. Der koste vi oss lenge og vel med, i mitt tilfelle, den ene pina coladaen etter den andre. Til sutt dro vi ut å gjorde byen utrygg med våre heftige moves… mehhee. Fikk faktisk beskjed om å flytte rumpa vår så vakten kunne komme forbi. Great. Helene slapp unna pinligheter, og jeg tror hun hadde en knallbra dag. Nå gleder jeg meg bare enda mer til bryllupet i august. Helene kommer til å være den lekre bruden! 😀

På toppen av hele greia så var det supert å bli kjent med nye jenter, samt nyte selskapet til Helene og Karoline som jeg treffer alt for sjeldent og som jeg rett og slett digger av hele meg. Takk for tidenes lørdag, jenter!

Flere av bildene er lånt av Helene 🙂

VIDEO: HELGEFRI

Ønsker alle en god helg !
Tusen takk for alle forslagene jeg har fått til videoblogg! Dere er supre 🙂 Har du flere forslag, legg dem i kommentarfeltet og bli med i trekningen om en surprisepakke i posten;D

Fra 91 til 70 kg

1012315_10151445006876574_1230812463_n
For ca et år siden utfordret jeg min datter som er utdannet personlig trener, til å hjelpe meg i min kamp mot kiloene.
Jeg sa til henne at dersom du klarer å hjelpe meg, så er det håp far alle. Grunnmuren for min del har vært å vite at min personlige verdi er konstant, uavhengig av om jeg er feit eller slank eller ung eller gammel, høy eller lav som Julie skrev om på bloggen sin.

Jeg hadde prøvd å slanke meg i mange år uten hell med flere typer kurer og dietter. Kroppen min så ikke ut til å respondere på noen ting. I oktober i fjor fikk jeg en kostholdsplan av Julie som var tilpasset meg om min svært inaktive hverdag. Jeg var 100 % motivert og fulgte den. Resltatet kom fort, jeg tok av meg de første kiloene og ble så oppmuntra. Reiste på ferie til både Israel og Gran Canaria, men veknedgangen stoppet ikke på grunn av det. Jeg fikk en ferieplan som jeg kunne bruke på ferie, med maten som var tilgjengelig der.

Jeg svømte, gikk tur og koste meg og tenkte ikke på slanking. Jeg kom hjem fra ferie og var jeg klar for trening. Min mann og jeg meldte oss inn på Shapes Fitness når vi kom hjem, og jeg bestemte meg for å ha en PT -time i uka med Julie .

quote

Jeg hadde en drøm om å komme ned i 7o kilo som er trivselsvekta mi, og der er jeg nå.  Jeg har fått et nytt liv. Jeg er et gladere og mer tilfreds menneske å være rundt. Ting er blitt lettere og jeg opplever å gjøre framgang på treninga. Det som er anderledes for meg denne gangen, er at jeg ikke er stressa, jeg gjør dette for meg selv, ikke for noen andre.  Har fått gode råd fra Julie som har betydd masse. Som å ha fokus på rett ting.

Jeg har følt meg vel hele tiden og har ikke slitt med utmattethet og sult, som man ofte gjør når man slanker seg. Det har gått fint hele veien og jeg har hatt det bra! Jeg er så fornøyd. Kroppen min trives med god og sunn mat. Før spiste jeg ikke så mye, men jeg spiste feil.  Derfor har det betydd masse å få en kosplan som er tilrettelagt for meg. Jeg er min datter evig takknemlig for kostveiledninger og treningsveiledning, hun er en oppmuntrer og har hjulpet meg å tenke rett, og å kvitte meg med tankemøster som en fort bil bunnet av. Saken er den, at det er kun meg selv som kan gjøre forandringene når jeg har fått oppskriften.

Er det håp for meg, er det håp for hvem som helst. Min drøm som jeg har sett for meg, er blitt virkelighet , nå hopper jeg av glede.

Desktop60

Ønsker du en livsstilsendring som Anne Grethe har hatt? Ønsker du å komme ned i din idealvekt på best og tryggest mulig måte? Da kan du kontakte meg på din.pt@live.no for mer info.

SVETT VIDEOBLOGG OM RUMPETRENING

v-blogg

Hahah huff.. Tidenes stillbilde..Har dere sett svette på youtube noen gang ? Vel, hvis ikke så er dette dagen.
Jeg kjører i gang en konkurranse. Kom med fem forslag til videoblogg eller spørsmål jeg kan svare på. Vinneren får en surprisepakke i posten. For å delta, skriv inn dine forslag i kommentarfeltet sammen med navn og mailadresse. Bring it on !

PROBLEMLØSENDE ØYEBLIKK

271854-1-1371573683707
Den siste tiden har jeg vært på tur i naturen nesten hver dag, og det er så utrolig deilig. Vind i håret, fuglekvitter, masse tenketid og rom for å nyte livet. Jeg elsker å være alene og det er også veldig viktig for meg. Jeg har en favorittplass i hjembygda mi, og siden jeg var tretten-fjorten har jeg gått turer her og kommet meg gjennom både tunge, vonde og gode tider.

Jeg anbefaler alle å finne en plass du kan finne roen og være helt alene. Naturen og stillheten fungerer som terapi, og er gir et fantastisk flott avbrekk i hverdagen som ofte er fylt med jobb/skole, mange timer på data/mobil uten så mye friluft og tid til å leve i nuet. Finn en fin plass, gå deg en lang tur og kjenn på at du lever, uten noen form for underholdning.

271854-1-1371714780719

Om du har ting du tenker på som stresser deg eller gjør deg lei deg, kan du prøve dette:
♥ Lukk øynene og pust dypt inn. ♥ Legg merke til lydene rundt deg og hva du kjenner på huden. ♥ Om det ikke er noe du kan gjøre noe med eller om det er noe du kan løse, se uansett for deg at problemet ditt blir mindre og mindre og at du godtar at det er der. ♥ Kjenn på at du fortsatt puster, selv om problemet finnes. De beste løsningene dukker somregel opp når man er stille og lytter.

40-70%

Desktop58

Har dere fått med dere salget hos x-life.no ?
Hvis ikke bør dere hive dere rundt med en gang ! Mange av mine favoritter er på salg nå med 40-70% avslag 😀 Du kommer til salget HER 🙂

//Reklame

FETTFORBRENNINGSØKT PÅ 8,5 MIN

Desktop57

Hvis ikke du har boksesekk og hansker selv eller på senteret der du trener, spør om de kan kjøpe det inn eller kjøp det selv. Det er  GENIAL cardio og vanvittig tungt samtidig som det er gøy. Her er forslag på en kort, hard og effektiv økt – hvis du gir jernet selvsagt.

1 min rolige slag og spark, annenhver arm og bein
30 sek pause
1 min rolige slag og spark, annenhver arm og bein
1 min slag
30 sek pause
1 min spark
40 sek pause
1 min slag og spark, annenhver arm og bein
30 sek pause
30 sek spark høyre bein
30 sek spark venstre bein

Det som gjelder her og gi alt i hvert slag og hvert spark. Bruk hele kroppen og få tyngde i slagene og sparkene. Jo mer krefter du bruker, jo mer forbrenner du. Lykke til ! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

HINDRER TANKENE DEG I Å LYKKES ?

 

271854-1-1371456318971Tights // Topp (sponsorlinker)

Er du som meg, ønsker at ting skulle skjedd i forige uke?

Jeg er utålmodigheten selv, spesielt når det kommer til meg selv og kroppen min. Dere husker kanskje at jeg skrev om dietten min som ikke gikk som jeg ville og kroppen som streiket. En slik situasjon blir en minikrise for en utålmodig sjel, og det er da det gjelder å jobbe med selvutvikling. Tålmodighet er en kunst.

Jeg bestemte meg for å lytte til kroppen og det den prøvde å fortelle meg. «Jeg trives ikke, du stresser meg». Hadde den hatt en stemme så hadde den antakelig sagt nettopp det. Å plage seg selv med tankekjør på hva som kan være feil, hva jeg bør gjøre anderledes og hva jeg skulle gjort hjelper ingenting. Kroppen hører det du sier til deg selv. Jeg tror psyken og fettforbrenning henger veldig sammen.

Jeg tok meg en tur til legen for å sjekke om jeg feilet noe galt siden ingenting skjedde, selv med kaloriunderskudd og bra trening. Jeg  sjekket meg for laktose og glutenintolleranse, stoffskifteproblemer og på verdier av kalsium og jern blant annet. Alt var helt perfekt. Da slo det meg – det er hodet mitt som ødelegger hele greia. Jeg må lære meg å gi hodet en pause. Jeg skrev noen linjer i et worddokument;

Jeg er bra nok 
Vinnere gir seg ikke
Jeg gjør det som skal til 
Motgang gjør meg sterkere
Nå får jeg testet tålmodigheten
Nå får jeg øvd på å stole på meg selv
Nå får jeg øvd på å stole på kroppen min

Dette ble en fin trapp av postitiv innput. Akkurat det jeg trengte.  Resultatet? Det ble dropp på målebåndmålingene og vekt.
Jeg lærer stadig, og dette skal jeg ta med meg videre. Husk det jenter og gutter; The body achieves what the mind believes

LITT AV FORIGE UKES MAT

Desktop55

Desktop56

#1 = wokgrønnsaker, rosenkål, kylling og krydder
#2 = wokgrønnsaker, squash, karbonadedeig
#3 = vaniljeprotein blandet med litt vann, vannmelon, BP2 og kanel. Speltlomper med kalorifritt peanøttsmør og sukrin+
#4 = vaniljeprotein blandet med litt vann, vannmelon, eple og kanel

Namnam! 😀 Jeg spiser mye av det samme, og dette var noe som gikk igjen i uken som var 🙂
Jeg har fått ny facebook side ! Lik den HER så får du med deg alt av updates 🙂

Produktene er sponset av x-life.no

VIDEOBLOGG

Her kommer en aldri så liten videoblogg. Det er evigheter siden sist, så nå skal jeg prøve å få tilbake inspirasjonen og kaklehøna i meg. Kom gjerne med tips om ting dere vil jeg skal prate om, eventuelt svare på ! Da gjør dere meg en stor tjeneste 🙂

NB! Jeg har fått ny facebookside!
Lik siden min HER og få med deg updates 🙂

ENERGIGIVENDE TILSKUDD KAN SENKE FETTFORBRENNINGEN

gwgwg
Om du inntar store doser energigivende drikker og piller, kan dette øke kroppens stresshormon, kortisol. Følgene av høye kortisolnivåer kan du lese mer om i innlegget mitt her. Energigivende tilskudd som gir energi og demper sultfølelsen kan gi uheldig utslag på din fettforbrenning og vektnedgang. I fornuftig mengde fungerer det bra, men det blir fort for mye.

Tegn på at kroppen er stresset som følge av sentralstimulerende tilskudd: 
– Hjerteklapp eller konstant forhøynet hjerterytme
– Følelsen av å være stresset i kroppen flere timer etter inntak
– Kaldsvetting
– Skjelving på hender
– Kløende følelse i musklene

Har du disse symptomene lenge etter inntak av tilskudd bør du tenke over hvor mye du bruker det. Fettforbrennere og andre energigivende produkter har tryggest og best effekt ve bruk 2- 3 ganger i uken og i anbefalt dose.

rtgwgw

Man kan bli avhengig av den lille ekstra piffen, jeg har vært der selv. Man tror at treningsøkta ikke blir like bra og at innsatsen ikke blir den samme. Men med å innta sentralstimulerende produkter gjør man kroppen konstant stresset, og fettforbrenningen stilles ned. Isteden for å innta slike tilskudd før trening kan det være like effektivt med 1 eple og 1 scoop BCAA (aminosyrer), og heller benytte seg av stimulerende før veldig tunge økter, 1-3 ganger pr. uke og ikke mer. Kroppen kan også bli mer tollerant mot koffein, og dermed ikke reagere like mye etter en stund. Da mister du likevel mye effekt.

Energigivende alternativer:
– Grønnsakssmoothie med agurk, eple, selleri, sitron og ingefær
– Fruktsmoothie med jordbær, banan og 1 scoop BCAA med smak av vannmelon eller cherry
– Fruktsmoothie med appelsin og jordbær og 1 scoop BCAA med smak av fruit punch
Et generelt bra kosthold med mye grønnsaker og frukt, tilstrekkelig med proteiner, karbohydrater og fett.

Bottom line; spar FRES, frenzy fatloss, monster, crystal, redbull, celcius og andre koffein og gueranaprodukter til de tyngste øktene og gi alt fra naturlig energi ellers. Spiser du bra og nok er det ingen grunn til at du ikke skal klare å gi 100% i øktene dine.
Kilde til informasjon om kortisol: «The Cortisol Connection», Shawn Talbott
Innlegget inneholder sponsorlinker

DAGENS TRENING

Desktop54

Det er dags for rumpetrening i dag igjen !
Øvelsene som står på planen er følgende;
Markløft
Kettlebellswing
Bulgarsk utfall
Glutebridge
Pullthrough

Jeg kjører markløft i supersett med kettlebell swing, slik som på videoen under;

Hvilke rumpeøvelser bruker du ?

BRA NOK

271854-1-1367253641127
I går begynte jeg på boken til vakre Lene Alexandra, og jeg leste den halvveis ut.
Tankene vandret fra første linje. Jeg kjente meg veldig igjen og det var nesten litt sårt å lese. Hun skriver om sin harmoniske barndom som oppmerksomhettsyk, livsglad prinsesse og hvordan kroppsfiksering og sexpress ødela for henne. Den er så rå og ærlig, virkelig en gripende historie. Jeg har truffet Lene flere ganger gjennom pt-utdannelsen min og på div. kurs og hun er ei dame jeg virkelig har respekt for og som jeg beundrer. Å komme seg opp fra en dyp grøft slik som hun har gjort, med hodet hevet, det krever guts. Jeg anbefaler virkelig boken hennes, og jeg gleder meg til å komme hjem å lese de siste sidene. Det er så positivt å lese om mennesker som vender om på livet sitt og ender opp med å hjelpe andre.

Boken hennes anbefaler jeg varmt til alle. Positiv lesning, et fint innput i hverdagen !
Du finner boken hos x-life, link her.

Boken fikk jeg sponset av x-life.no. Dette er min ærlige mening.

ET TIPS TIL MINE LESERE

Desktop52

Her er linker til klærne :
Topp
Genser

Jeg tenkte å glede dere lesere ved å opplyse om tilbudet x-life har nå på to av mine favorittplagg. Det er ikke hverdagskost med tilbud, så da må jeg jo si ifra til dere ! : )Løp og kjøp jenter! Pink is the shit 😀
Innlegget inneholder sponsorlinker

SOLDAGER OG DAGENS TRENING

271854-1-1370932515554
Desktop53

Isbiter – supergodt å spise på i varmen 🙂

Slik tilbrakte jeg gårsdagen sammen med gode barndomsvenninner. Først var jeg et par timer på hudpleiesalong og fikk tatovert øyebryna, også var det rett ut i sola etterpå. Så utrolig deilig, og så utrolig sommerstemning! Jeg er et sommermenneske, uten tvil 🙂

I dag er det tid for trening og jobb igjen. Det passer bra siden det er overskyet og ikke så varmt. Det som står på planen er en overkroppsøkt med disse øvelsene:
Benkpress
Pushups
Pullover
Nedtrekk
Flyes 
Flatbenk + div. øvelser i sirkel 
Jeg føler meg energisk og gira i dag, så det skal bli en bra økt! 😀

Hva ska du trene i dag ?

LITT AV FORIGE UKES MAT

Desktop51 Kollasjer4

#1 : Mirakelnudler, tunfisk og avocado med sukkerfri ketshup og krydder + cherrytomater.
#2 : Sjokoladeproteinpulver blandet med litt vann og søtning, eple og mandler.
#3 : Speltlompe pizza med karbonadedeig, sukkerfri ketshup, paprika, mais og krydder.
#4 : Stor skål: vaniljekasein bandet i litt vann og søtning, eple, banan og bringebær. Liten skål: Poteter med kalorifri karamellsyrup og kanel.

På diett gjelder det å være kreativ ! Jeg har sluttet med både cottage cheese og kesam og spiser derfor mye proteinpulver blandet i vann de gangene jeg ikke har lyst på kjøtt/fisk. Det funker kjempe bra og smaker utrolig godt. Da er det greit å ha litt forskjellig proteinpulver å velge i. Jeg spiser aldri noe jeg ikke liker!! 🙂

Proteinpulveret er sponset av x-life.no

SØNDAGSTRENING OG OPPDATERT «FEEDBACK»

271854-1-1370769507126

God søndag !
Søndag betyr legday her i huset, og planen er som følger:
Frontbøy
Bulgarsk utfall
Sirkeltrening på bein for mannen og  amerikanske markløft og pullthrough + ellipseintervallerfor meg.
En perfekt måte å ende denne uken på – svett og sliten 🙂

Jeg har også oppdatert siden min, «feedback» i menyen. Der ser dere resultatet noen av kundene mine har fått. Jeg blir så utrolig glad og gira når kundene mine oppnår det de vil ved at jeg hjelper dem på veien. Ubeskrivelig følelse!! Ta en titt da vel, kanskje du blir motivert selv?