MYTER OM PROTEINPULVER OG GRUNNER TIL Å BRUKE DET


100PHOTO6
Tights // Genser

Jeg forundres over at det fortsatt er mange myter ute å går når det kommer til proteinpulver. Blant annet at man legger på seg av det, av man får klumpete muskler av det og at det bare er for bodybuildere. Virkelig..?

Jeg skal gjøre dette veldig kort:
☺ Du blir ikke tykk av proteinpulver
Du blir tykk når du spiser mer enn du forbrenner.
☺ Proteinpulver funker ikke som en «gainer»
Proteinpulver er bare protein, akkurat som det du får i deg når du spiser kylling.
Du blir ikke klumpete av proteinpulver
Om du som jente skal bli klumpete, krever det mye trening, mange år og mest sannsynlig «krydder på grøten». Proteiner aleine kan ikke gjøre deg klumpete.
Proteinpulver er proteiner i pulverform, og that’s it
Kylling, egg og skinke er eksempler på mat som inneholder proteiner. Blir du feit og klumpete av kylling? Nei, der ser du.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvorfor bruke proteinpulver ?
♥ Det er enkel måte å få i seg proteiner på. Proteiner må du ha om du ikke ønsker å miste muskelmasse, om du vil ha fremgang på trening, normal hormonbalanse, god forbrenning og generelt god helse +++

♥ Istedenfor å proppe i seg 200 g kylling etter trening er det mye lettere å spise 30 g proteinpulver. Du blir ikke så full i magen og du får i deg det du skal.

♥ Det er billig ! Om du skulle spist kjøtt for hver gang du trengte en shake så ville matbudsjettet vært betraktelig høyere. Kanskje en 3 kilos dunk kan se dyr ut, men den varer en god stund i motsetning til 3 kilo kylling, eksempelvis.

Hvilket pulver anbefaler jeg ?
Vil du ha 6/6 på smak og kvalitet, gå for Troponin. Den inneholder 50-50 med myse og kasein, noe som gjør det til et meget anvendelig proteinpulver.  Prisen er bra til denne kvaliteten å være. Vil du ikke betale så mye, så det går det utover kvaliteten. Billigere proteinpulvere inneholder mer karbohydrater og fett.

Innlegget inneholder sponsorlinker og reklame

TRENING OG TO MATGLEDER

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg er litt tom i blogg-hodet mitt, men noen diettgleder kan jeg jo alltids dele.

1. Tunfisk, egg, krydder og ketshup. Proteiner og sunt fett ! Jeg bruker grillkrydder og dill. YUM! Ikke døm det før du har smakt det.
2. Etter treningsmåltidet <3 Riskaker, sukrin gold og proteinpulver blandet med litt vann. Jeg nyter hver eneste skje!

Dagens trening var en heftig skulderøkt etterfulgt av ellipseintervaller. 30 sek full fart, 40 sek moderat x 8. Det virker kanskje ikke så allverdens, men om du virkelig gir alt så er det slitsomt. Skuldrene fikk kjørt seg med en del øvelser på midtre del, da dette er mitt hovedfokus, samt litt på forside og bakside. Fikk god kontakt men ble fort sliten. Begynner å bli klar for ny oppkarbing… 🙂

Hva har du trent i dag ?

MIN INSPO PÅ INSTAGRAM

Jeg har funnet de ultimate damene på instagram, med TIDENES rumpe! De heter @graoficial og @michelle_lewin. Fysikken til disse damene er hvertfall helt hinsides rå. Jeg blir så inspirert! 😀 Sjekk ut denne versjonen av hipthrust for eksempel (insta video). Eller denne vidoen av spesiell utfall i smith (instavideo). Ser ut som det får pumpen godt opp i rumpa, så det må prøves! Ellers har de stadig vekk videoer fra trening og snasne bilder som får meg til å sprette opp av sofaen. Check these girls out 😉

motivasjon
michelle

IKKE LA SMÅTING ØDELEGGE DAGEN DIN !

SAMSUNG CAMERA PICTURESTights // Topp

Det jeg liker best med å ha blogg,  er at jeg kan dele ting jeg tenker på og erfarer i hverdagen med dere – og kanskje oppleve at jeg ikke er alene om å tenke slik.

Stadig vekk skjer det dumme småting som jeg henger meg fullstendig opp i. Jeg lar det rett og slett ødelegge dagen min. For eksempel småkommentarer om kostholdet mitt, kroppen min, bloggen, nedlatende blikk fra andre jenter osv. i den duren. Små, usanne, ubetydelige irriterende ting som ikke har noe med virkeligheten og gjøre, og likevel så lar jeg det gå innpå meg. Enkelte dager, vel og merke. Når dette skjedde i går så tenkte jeg med meg selv; nå skal jeg jammen meg skrive et blogginnlegg om dette. Vi jenter gjør jo hønsegårder ut av en fjær her og der… 😉

Om noen kritiserer livsstilen din, hobbyen din, kostholdet ditt, kroppen din eller hva som helst, hev deg over det og ikke gi det rom i hverdagen din! Jo mer du hyper opp negative småkommentarer eller hendelser, jo mer deprimert og nedstemt vil du bli. Hvorfor gi plass til det negative i livet ditt, når det er snakk om meninger fra mennesker som ikke vil deg godt?

Jenter kan være onde, det er sikkert og visst. Mitt beste råd er å smile til dem som missliker deg! Ved og svare med samme mynt viser du bare at du er på samme nivå som dem. Vis heller at du vet bedre!

MINE MORGENRUTINER

SAMSUNG CAMERA PICTURES
God morgen !
Som dere ser på klokka på veggen så er den 7, og jeg rigger meg med fersk kaffe før det bærer ut på morgentur med utrolig søte damer. Jeg er så heldig å ha venner som liker og gå tur tidlig på morgenen, det er det jammen ikke alle som har. Det er veldig greit, så har man en ekstra grunn til å komme seg opp og ut!

Jeg har mine morgenrutiner som er gull for meg. En kopp sterk, svart kaffe og en liten kopp proteinkaffe. Deretter en halvliter vann, 2 sink kapsler, 1 betakaroten kapsel og 1 scoop kreatin. Somregel i disse dager blir det også en god morgentrening med dette i magen. Enten gåtur ute eller på ellipsemaskinen på gymmet. Da har jeg sikret meg en god start 🙂 Hva med deg ?

MIN STYRKE

Som tidligere anorektiker har jeg lært mye den harde veien. Jeg har kjent på vonde følelser og en ny dimensjon av smerte og frustrasjon. Jeg kunne latt dette knekke meg og slått meg til ro med at jeg «er av den svake typen» som lot meg selv bli syk. Noen mennesker mener jo faktisk det, at det kun er de svake som kan bli syke.

Desktop19

Mine år som syk har gjort meg til det mennesket jeg er i dag. Sykdommen har gitt meg forståelse, omsorg og medfølelse. Når en kunde sender meg mail og forteller om hvor vanskelig det er med bildet på egen kropp så vet jeg hva de snakker om, helt under huden. Det er ikke noe jeg har lest i en bok eller lært på kurs. Jeg har ligget på gulvet og ristet i sinne selv, i forsøk på å vri meg ut av min egen kropp.

Anoreksi og andre spiseforstyrrelser er ikke et tegn på svakhet. Mennesker som har kjent på uutholdelig smerte og overlever det, blir sterke. Jeg ser på mine år som anorektiker som blant de viktigste i livet mitt. De lærte meg hvor vondt det kan være å miste kontroll når man er avhengig av den. De lærte meg hvordan det føles å bli grepet av panikk under vanlige situasjoner. De lærte meg å respektere andre – for man vet aldri hvem som lider.

Desktop18

Jeg vil si at min største styrke som personlig trener, er min erfaring som anorektiker. Jeg har evne til å sette meg inn i andres situasjon, om de er syke eller bare har det vanskelig. Jeg vet hvordan det er å spise seg opp og bygge kroppen fra scratch. Jeg har vært der selv, og det er jeg evig takknemlig for.

Jeg tror at vi utsettes for vanskelige ting og prøvelser for at vi skal komme oss gjennom og derfra hjelpe andre og se dem som sliter. Utifra dette var det lett for meg å velge yrke. Jeg vil hjelpe andre og gi dem troen på at ingen grop er for dyp for at man kan komme seg opp. Jeg er et levende bevis.

JENTEBICEPS – JA ELLER NEI ?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Topp // Sportsbh // Tights (brettet ned øverst)

Dette er jo faktisk et tema jeg stadig prater med folk om, spesielt kunder på gymmet. «Jeg vil ikke ha noe større armer», eller «jeg vil ha markerte armer og stor biceps». Hva mener vi om dette, dere?

Jeg kan bare si med en gang at jeg er en biceps-jente, om jeg så må lage det begrepet selv. Jeg har alltid hatt en kul der siden jeg begynte med styrketrening, og siden  har den vokst litt og litt hele tiden. (Hadde bare skuldrene gjort det samme). Jeg er fascinert av biceps på jenter og liker det svært godt, og selv om det ikke er særlig nyttig så er det et veldig bra partytriks (….).  Om andre jenter syns det er stygt, ja vel. Jeg er veldig glad for bicepsen min og det innrømmer jeg uten problem 🙂  Det skal sies at jeg også digger når andre jenter har stor biceps, og det hender stadig at jeg sier til Gøran; «har du sett den bicepsen på hu der??». Så ja – biceps syns jeg er kult !

Hva mener du ?

EN TRENINGSDAG MED STOR «T»

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
BB topp // 2xu tights

God morgen kjære lesere !
Jeg våknet med tidenes energi i dag, superklar for ny uke og masse trening! Den følelsen er så god, og jeg skal utnytte den så lenge den er her. Kjenner jeg meg selv rett så dabber det av når kulda sniker seg på og jeg må skrape bilen for is, pakke meg inn i dunjakke og bite tennene sammen for og komme meg av sted. Enn så lenge nyter jeg tilværelsen som det sommermenneske jeg er 🙂

Planen min for i dag er faktisk tre små treningsøkter.
♥ 20 min joggeintervaller (jeg har funnet ut at dette er min flaskehals, så det blir gøy å begynne med noe nytt!). 2 min rask jogg, 2 min rolig x 5. Funker for meg som ikke er noe joggemenneske – enda.
♥ Styrke på rygg. En haug med sett på markløft – min favoritt øvelse!
♥ Kortintervaller etter økta. 15/15 x 10.

Jeg trener ikke så mye hver dag, men når energien og lysten er der, hvorfor ikke? I tillegg har jeg fri fra jobb på senter, så jeg er ferdig med hjemmekontor ca kl.12.30. Hvorfor ikke bruke tida til det jeg elsker? ;D

PS; Sjekk ut bloggen til x-life! 😀
PS2; 2xu tightsen er perfekt til løping. Say no more, bare prøv den og merk forskjellen 😉

FREDAGSKOS PÅ ORDENTLIG !

100PHOTO5

Dere kan tro denne jenta koste seg på fredag !
Min kjære coach og samboer var på jobbfest på fredag, og da danset diett-husfruen på bordet. Etter en syk økt på skuldre og mage trippet jeg hjem og startet kjøkkendansen. Jeg skulle ha karbs og jeg skulle ha sjokolade! Hva ble resultatet? PERFEKT !

Vanlig sjokolade var ikke aktuelt siden formålet med måltidet var oppkarbing (minimalt med fett, mye karb). Jeg hadde allerde handlet inn et stoort rundstykke, så det ble forretten. Deretter fant jeg frem x-life sin sjokoladekake mix og gjorde noe genialt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Istedenfor å tilsette 1 dl olje og 3 egg som det sto på pakken, tilsatte jeg 2 eggehvitter og 150g mager kesam, dvs: kun proteiner. Resultatet ble en helt hinsides nydelig brownie-ish sjokoladedrøm av en kake med myyye mindre fett enn orginalen. Sammen med den hadde jeg litt dream is med browniessmak 🙂 Jeg hadde seriøst et englekor rundt meg når dette ble konsumert !

Jeg liker å være føre var – så jeg laget klar litt lettgele i tillegg som jeg kunne kose meg med på lørdag og søndag, når cravingsene antakelig ville melde seg. Mmmm 🙂

Og vet dere hva jenter og gutter?
Et måltid som dette ødelegger ingen verdens ting. Jeg holdt litt vann dagen etter, men i dag var jeg ikke vannete, følte meg fyldig i muskulaturen og nesten bikiniklar. Altså, bedre enn før jeg inntok dette. Bottom line; Vær nøye med kosten men slakk på tøylene en gang i blant! Kroppen har bare godt av det.

Innlegget inneholder reklame for digge produkter fra x-life.no

MÅL FOR 2013 – OOPS !

Jeg hadde helt glemt av målene jeg satte meg for 2013. Rett over nyttår er man jo ofte gira på en ny start og tror at livet omtrent begynner på nytt 1 januar. Jeg tenkte slik i år også og kom over lista mi over målene mine. Slik så de ut; (postet på den gamle bloggen)

Mine mål for 2013:
– Ny pers i benkpress (nåværende pers: 72,5 kg)
– Ny pers i frontbøy (nåværende pers: 65 kg)
– Ny pers i dips (nåværende pers: 30 reps, 63 kg kroppsvekt)
– Mer muskelmasse på skuldre
– Killer abs

271854-12-1359373320541

Hmm… Vel, jeg har ikke jobbet fokusert mot ny pers i hverken benkpress eller frontbøy, så dette må jeg begynne med nå om jeg skal rekke målet mitt før nyttår. Det er jo ikke for sent enda? 😉 Dipsene tror jeg faktisk at jeg skal klare. Persen er den samme enn så lenge, men vekta er litt tyngre, så om jeg går ned litt (noe som er planen) så vil det målet være i boks. Kroppsvekten merkes godt i øvelser som dips, og hver kilo teller! ☺ Mer masse på skuldre er i boks, og mere skal det bli. Killer abs.. Tja. Jeg jobber med saken ☺

Konklusjon;  – jeg har glemt vekk denne listen og må step up my game, enkelt og greit! Mine konkrete mål for 2013 blir da;
♥ 75 kg i benkpress
♥ 70 kg i frontbøy
♥ 32 dips med kroppsvekt
Etter Tyrkia blir det med andre ord 100% fokus på styrke i disse øvelsene! I tillegg til volum på skuldre og abs ☺ Jeg kan hvis jeg vil !

HVA ER DINE MÅL FOR I ÅR ?

VIDEO; CARDIO JULIE STYLE

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min morgencardio ble meget spesiell i dag, men meeeget effektiv!
Startet med intervaller på mølla med 10% stigning. 30 sek løping, 1 min rask gange x 10.
Fortsatte med denne runda: 40 sek med slag på sekk, 5 chins nøytralt grep, 10 spark på pute pr. bein, 1 min hvile x 5. Svett? JA!?

Min eeelskede sponsor x-life.no har sponset meg med boksehansker samt pads som jeg bruker på kundene mine. Jeg holder padsene og de kan slå på dem. Genialt! Faller i smak og er moro for de fleste 🙂
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ny t-skjorte med feminine detaljer fra Puma! På tilbud til 149 kr 😀

Innlegget inneholder sponsorlinker

HVORFOR ER JEG EGENTLIG PÅ DIETT ?

Jeg lå våken i natt og tenkte på titusen ting, og da mener jeg virkelig ti tusen. En av dem var dette med at jeg er på diett før Tyrkiaturen vi skal på, selv om jeg er normalvektig og ikke sliter med dårlig helse eller valker. Hvorfor er det slik at vi skal «bli fit til ditt og datt» egentlig?

Jeg lå på ryggen i senga og prøvde å spør meg selv hvorfor dette har seg. Jeg grublet lenge og vel før jeg kom frem til tre ting. 1. Jeg har vært i veldig god form og har derfor fått høyere krav til min helårsform. 2. Jeg liker best å kunne sitte på strandsenga uten at magen bretter seg i 3-4 fyldige folder. 3. Jeg trives best med å slippe og dra bikinitrusa på plass hver gang jeg skal reise meg eller ta et steg. 4. Jeg liker å ha «litt å gå på» når jeg er på ferie og kan spise det jeg vil uten og måtte passe på inntaket. Jeg er jo tross alt en real livsnyter. 5.Jeg vil nå et mål og få et rush med mestringsfølelse.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Topp // Tights

Jeg kvier meg jo for å si til venninner og andre at jeg er på diett, for grunnen er jo rett og slett så overfladisk og ubetydelig (for andre) som det går an. Likevel er det viktig for meg, min trivsel og min velvære, og nettopp derfor gjør jeg det ! ☺ I dag er det 2 uker igjen til vi drar og jeg kjører på som aldri før ☺

Er det ikke rettferdig at jeg skal gå på diett om jeg vil det, selv om jeg ikke trenger å ned i vekt?

Jeg syns alle skal få lov til å jobbe mot den kroppen de ønsker selv, uansett om det står om livet eller om det står om bikinitruse i strl.36 eller 42. Vi har alle våre greier!

MORGENCARDIO : KETTLEBELL

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God morgen !
Jeg er på vei ut døren, for i dag blir morgencardio til kettlebell saltime sammen med søte jenter! Gøy med litt variasjon til mine faste aleneturer rundt 60 min runda mi. Jeg skal sørge for at fettet får seg en omgang hjuling 😉

Jeg skal også lufte min elskede Kari Traa tights idag, som jeg forøvrig har i alle farger! Den er i salg igjen hos x-life  og du får den her. Rosa er suuuperfresh for deg som liger farger 😉 Singleten min er også fra KariTraa, og den finner du her 🙂

Nå fyker jeg avsted! Ha en fin formiddag ☺

100PHOTO4

SJOKOLADEDRØM

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Slurp!
Jeg elsker smaken på dette pulveret. Perfekt som kos hvis man er fysen, eller som en del av kveldsmaten, i mitt tilfelle. Jeg blander to scoops sjokolade kasein med litt vann og sukrin gold, og voila! Der har du denne sjokoladedrømmen. Kasein tas opp sakte i kroppen og passer derfor perfekt til kveldsmat. Proteinet brytes ned i kroppen i løpet av natten og hindrer muskelnedbrytelse 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SIRKELTRENING DU KAN GJØRE HJEMME !

Har du dårlig tid en dag? Er du f.eks. på reisefot eller i mangel av et treningssenter? Er du rett og slett drittlei og vil prøve noe nytt? Da kan du prøve dette !

Du trenger:
Hoppetau, gulv/ ball, stol og en matte.

Start økta med 8 utfall på hvert bein, 5 spensthopp og 6-8 pushups. Gjenta to ganger  for å bli litt varm.

Antall runder: 4-6
Pause mellom runder: 30 sek.
Ingen pause mellom øvelser.
50 hopp med hoppetau (om du ikke har ett, lat som du har)
10 pushups
10 utfall pr. bein
12 dips på stol
20 abmat situps/ situps på ball
10 burpees

Når denne regla er utført 4-6 runder kan du avslutte med 100 hopp med hoppetau og 2 x 15 knebøy m. kroppsvekt. Om du har tid kan du også riste løs med 15-20 min gåtur i raskt tempo.

SAMSUNG CAMERA PICTURESTopp // Sportsbh // Tights (tilbud nå!) (sponsorlinker)

 

VIDEO: OPPVARMING TIL STYRKETRENING OG MAKSLØFT

Man kan også benytte seg av dynamisk oppvarming (før økta) som jeg selv liker å kombinere med oppvarmingen jeg snakker om i videoen. Mesteren selv viser hvordan i disse videoene:
Dynamisk oppvarming for overkropp:

Underkropp :

Nok en videblogg!
Jeg er enda ikke vant med å være seriøs på videblogger, det er liksom meg å være litt tullete. Men, dette er jo et seriøst tema så da svarer jeg så godt jeg kan. Lurer du på ting jeg kan snakke om på videoblogg, fyr løs! Alle forslag blir tatt i mot med takk 🙂

Sjekk forresten ut bloggen til x-life, de skriver om mye nyttig! 🙂

PÅMINNER TIL MINE LESERE

Av og til blir jeg svært filosofisk og tenker en masse på dype ting, situasjoner, takling av problemer, mental styrke osv osv. Jeg elsker å tenke meg frem til løsninger og fornuftige ideer som gjør meg til et bedre menneske. Det beste jeg vet er andre mennesker som inspirerer meg og gir meg et friskt pust, og heldig som jeg er så har jeg flere slike i livet mitt.

Jeg tatoverte dette sitatet fordi det ble veldig viktig for meg, og jeg forbinder det med mange ting jeg har opplevd og som jeg fortsatt opplever. Derfor vil jeg dele dette med dere i dag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Tro på at du kan klare hva som helst, selv når du føler deg maktesløs
♥ Tro på at du er bra nok, selv når andre sier det motsatte
♥ Tro på at alt er mulig, selv når alt går i mot deg
♥ Tro på at din tid vil komme, om du så må kjempe kamp på kamp
♥ Tro på deg selv, selv når du er svak
♥ Tro på at positiv endring skjer, selv om du ikke kan se det
♥ Tro på at det finnes lys, selv når du befinner deg i mørke

SAMSUNG CAMERA PICTURES

UKENS TRENINGSPLAN

271854-1-1376582054287
Topp // Sportsbh // Tights (sponsorlinker)

Mandag ♥ Rygg + kortintervaller
Tirsdag ♥ Morgencardio + Bryst
Onsdag ♥ Armer + kortinervaller
Torsdag ♥ Morgencardio
Fredag ♥ Morgencardio + Skuldre
Lørdag ♥ Bein og rumpe
Søndag ♥ Fri

Dette er siste uke med byggersplitt før jeg øker frekvensen igjen. Deilig med enda en uke med kun fokus på èn muskelgruppe hver gang, da får jeg tatt meg helt fullstendig ut. Jeg har lagt skuldre på fredag denne uken slik at oppkarbingen sørger for fullstendig påfylling etter den økta. Satser på at futtet setter seg  i skuldrene da 🙂

LEGS & GLUTES !

Gårsdagens trening var bein og rumpe.
Økta var lang, tung og veeldig utmattende ! Heldigvis hadde jeg fulle glykogenlagere etter fredagens oppkarbing og kunne gunne på.
100PHOTO1Dype knebøy i smith  (racket var opptatt) 4 x 5
Ettbeins beinpress, beinet høyt 4 x 8 (for rumpa)
Amerikanske markløft med frivekter 4 x 8
Zercher knebøy 3 x 12
Glute kickback i kabel 3 x 12
Lårcurl 3 x 8
Sittende tåhev 3 x 10

Jeg kjører alle disse øvelsene (utenom lårcurl og tåhev) med fokus på rumpe. Lårmuskulaturen min syns jeg selv er velutviklet allerede, så det er rumpa jeg vil ha til å gro. Da legger man opp beintreningen der etter! Jeg er «heldig» med at rumpa mi aktiveres mer enn f.eks. fremside lår i knebøy og beinpress, og kan derfor fint benytte meg av disse øvelsene til bootybuilding ☺

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURESTopp // Sportsbh // Tights (sponsorlinker) Squeeeezing that ass!

I dag er rumpa grisestøl!! Deilig 🙂 Gleder meg som en unge til en ny god treningsuke med byggersplitt. Full pump hver dag ! 😀

DIETT OPPDATERING

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
T-skjorte // Joggebukse (sponsorlinker)

God formiddag !
Jeg har fått meg nytt kamera og bruker det selvsagt til å ta haugevis av bilder av meg selv og min fine nye x-life t-skjorte haha. Den er kommet i ny farge, nemlig  lyseblå!  Love it ☺

I går hadde jeg en etterlengtet oppkarbing. Denne uken har treningene gått knallbra og jeg har hatt bra trykk og energi, utrolig nok, selv om Gøran nettopp kuttet på kaloriene. Det er et godt tegn ! Torsdag kveld kjente jeg at jeg var utrolig sliten, så da var det tid for påfyll i går.  Vekta står så og si stille men målingene går ned – kunne egentlig ikke spurt om noe bedre 🙂 Jeg sippet litt til Gøran fordi vekta ikke gikk ned, men han minnet meg på at målingene har vært veldig bra i det siste, å da kan jeg ikke være kvinnfolk å klage over tallet på vekta. Jeg vet det jo, egentlig…:P

Jeg har gjennomført alle øktene jeg planla, i tillegg til en morgentur som ble utført i dag. Senere venter ukens siste økt – beintrening ! Gleder meg 😀 Ukens treningsplan poster jeg for dere i morgen. Det er litt greit for meg å offentlig gjøre den for da må jeg jo gjennomføre! 😉

Er du fornøyd med denne ukens treningsøkter?

NYE KLÆR OG BRYSTØKT

SAMSUNG CAMERA PICTURES
100PHOTO

Yee!!
Dette er litt av det som kom i pakken fra x-life i går 🙂 Tre loosefit singleter, en t-skjorte (149 kr nå!), en tynn genser, en sportsbh med sprekt mønster og en loosefit bukse 🙂 Gøy med noe nytt i garderoben! I’m allready inlove ♥

Dagens økt på bryst og mage så slik ut:
♥ Benkpress 6 x 3
♥ Skrå brystpress m. twist 4 x 8
♥ Flyes i kabel 3 x 12
♥ Foroverent dips 3 x 12
♥ Abwheel rollout 3 x 10
♥ Beinhev 3 x 15
♥ Abmat situps 2 x 20
Avsluttet økta med rointervaller
☻40/30 spurtintervaller på romaskin
SVETT !!

God helg alle sammen !

WORKSHOPS I HØST


Etter å ha mottatt flere forespørsler så har jeg bestemt meg for å kjøre i gang et par workshops i løpet av høsten. I første omgang blir det med fokus på teknikk i markløft og knebøy. Jeg kommer også til å ha med info om rumpeaktivering og hvordan man kan legge opp treningen for å øke i styrke.

Sted: Shapes Fitness Østsida
(sørlandsparken, rett utenfor Kristiansand)
Dato: Kommer, klareres forløpig
Pris: 550 kr pr. person

Desktop16

Workshopene er for alle ! Ikke bare medlemmer av Shapes Fitness 🙂
Dette passer perfekt for deg som
– føler deg usikker på om du utfører øvelsene rett
– vil unngå skader
– ønsker maksimal fremgang og utbytte av treningen din
– vil forbedre til styrke og fysikk

Mer info kommer etterhvert! Meld fra om din interesse for mer info så fort det er klart: din.pt@live.no

HVA ER EGENTLIG 1500 KALORIER ?

Jeg fikk en kommentar med spørsmål om jeg kunne vise forslag til hvor mye 1500 kalorier er, og det syns jeg var en strålende ide! Ikke bare for å vise hvor mye det er i praksis, men også hvor stor forskjell det er på sunn mat VS usunn når et kommer til energitetthet. So here goes;

7373271882_44d49bc73d1500 kalorier er:
☻ 3 store kjeks med sjokoladebiter, 120 g melkesjokolade, 5 dl cola
☺ 500 g kyllingfilet, 400 g potet, 300 g cottage cheese, 1 avocado, 30 g mandler
☻ 3,5 dl litago sjokomelk, 4 brødskiver med nugatti, 1 god porsjon lasagne og 1 glass rødvin
☺ 200 g karbonadedeig, 80 g ris, 1 banan, 1 boks mager kesam, 10 riskaker, 60 g havregryn, 200 g mager cottage cheese
☻ 4 hveteboller med rosiner, 2 pølser i brød, 150 g smågodt (uten sjokolade)
☺ 10 speltlomper, 200 g skinke, 40 g ost, 300 g mager cottage cheese, 1 brokkoli, 1 blomkål, 250 g jordbær, 300 g vannmelon, 40 g cashewnøtter

healthy-vs-unhealthy

Skjønner?
Her er det tydelig at man blir veldig mye mer mett og kan spise mye mer av sunn mat enn av usunn og fett, søt mat. Valget er lett! 😉
Du trenger IKKE å spise lite når du skal ha i deg færre kalorier, så lenge du spiser sunt!