FOTBALLFRUE OG TRE GØYE TING

Fotballfrues instagrambilde har vært den store snakkisen i helgen, og jeg har jo også en mening om saken som vanlig. Hvis noen har problemer med at andre er i form, så er det en selv man bør jobbe med. Det at hun velger å legge ut helfigurbilde av seg selv for ørten tusen mennesker i truse og bh fire dager etter fødsel trenger ikke vi å si noe om, for det er hennes valg og hennes fremtid. Jeg respekterer at hun gjør det, men ville ikke gjort det selv. Hun er sikkert ei super mor for barnet sitt, det er hverken min eller andres jobb å dømme henne. Hva vet vel vi, vi som gnomer foran dataen og mobilen vår? Ingenting annet enn at vi mest sannsynlig syns hun ser urettferdig fin ut.

☺ Om du sliter med synet på din egen kropp så kan du ikke skylde på andre, så enkelt er det.
☺ Om du mener noen er en dårlig mor på grunnlag av et bilde så bør du gå i deg selv, mener jeg.
☺ Om du er uenig i hennes eller andres valg av handlinger går det helt fint å holde det for seg selv og respektere at man er ulike, eller eventuelt sende dem en personlig mail om du virkelig tror at din mening vil ha revolusjonerende og «eye opening» effekt for personen.

Over til noe HELT annet.  Tre gøye ting!
♥ Jeg fikk mitt nye kamera hjem, så nå blir det en litt annen kvalitet på bildene fremmover! De gamle kameraene mine skal legges bort for godt!
♥ Ikveld er det tid for årets første julebord! Tunfiskgreier til forrett og pepperbiff til hovedrett 😀
♥ Jeg har en spennende desember-overraskelse til dere, mer om det til mandag!

IMG_7316

GOD LØRDAG ALLE SAMMEN ! 😀

 

 

JULIES JULEGAVETIPS !

Nå er det snart desember, og det betyr julegavehandel! Jeg er faktisk nesten ferdig allerede, og det føles både godt og kjedelig! Det er noe magisk med julestresset når man hiver seg rundt for å handle gaver i siste liten. Samtidig er det godt å være ferdig allerede nå. Jeg har bestilt mesteparten av årets julegaver på x-life.no, så da ville jeg være tidlig ute for å sikre meg det fineste før det ble utsolgt. X-life har en egen kategori med julegavetips, der kan du finne mye fint om du trenger ideer! 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
♥ Den perfekte gave til noen som liker seg på kjøkkenet og som vil prøve sunnere oppskrifter. Du kan f.eks. putte div. varer oppi en fin kurv, eller bare pakke det inn i sylefanpapir som gir det en fin og delikat look 🙂 Se kategorien for sunnere matvarer og fyll din goodiebag med det du vil og det som passer best til hun/han du skal gi den til !

SAMSUNG CAMERA PICTURES
♥ Den perfekte gaven til mor, svigermor, venninner eller søstre. Denne buksa er så myk og deilig og passer perfekt til sofakos, kalde dager eller lavintens trening. Normale i størrelsen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Vintergave! D-vitamin, betakaroten og shaker – gir deg det du ikke får i vintermånedene 🙂 Dette passer egentlig hvem som helst, kanskje helst de som ønsker å bevare brunfargen? 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En av bestselgerne hos x-life! Denne tightsen sitter fint på, den er høy i livet, har snor du kan knytte og er av typen «anti shake». En fin gave til noen som trener eller noen som ønsker å begynne. I og med at den er såpass høy i livet, så skjuler den også eventuelle «skavanker» og gir en fin og jevn form 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Hva med et deilig sett med superundertøy? Det er vel ingen hemmelighet at jeg sverger til Kari Traa og elsker det. Dette kan jeg anbefale på det varmeste. Digg å ha under klærne når det er kaldt. Både tightsen og genseren kan brukes som treningsklær alene. Finnes i flere farger!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Til slutt: pakken som passer alle som trener eller som skal begynne !
Man kan ikke gjøre feil med disse produktene. Uansett hva man vil oppnå kan disse brukes uten problem. BCAA’en finnes i mange smaker og er nå satt ned 100 kr i pris, og kreatinen får også til knallpris nå! 

GOD JULEHANDEL !

Innlegget inneholder sponsorlinker

DON’T MISS OUT !

Æææææ !! Folkens, dette må dere få med dere! BLACK FRIDAY PÅ X-LIFE.NO !
Mange av mine favoritter, blant annet den baggy toppen fra puma jeg har på bildet under koster 75 kroner hos x-life i dag, sammen med mine faste kosttilskudd, kreatin, selolje og favorittproteinet mitt Troponin er på salg til syyyke priser! GO NUTS ! Salget varer frem til kl.00.00 i dag ;D Klikk på bildet under for å komme til det enorme salget!

P1000251

P1000256

 

DAGENS TRENING OG «OUTFIT»

Jepp, da var dagens økt unnagjort. Enkelte dager er kroppen helt rar, og i dag var en slik dag. Jeg blir plutselig veldig varm og føler for å pælme i meg 3 liter iskaldt vann. Merkelig? Uansett, dagens økt besto av knebøy, benkpress og markløft med stopp 5 cm over bakken. Sistnevnte er utrolig bra trening for magen!

P1000234
P1000230-001

«Dagens outfit» var dette. En av mine favoritter fra BetterBodies, baggy topp fra Puma og sportsbh fra Craft. Jeg har tre sportsbher fra Craft og de er uten tvil min favoritt. Aner ikke hvordan, men jeg får pupper i disse i motsetning til hva mange andre sportsbher gjør for meg. Utrolig, eller hva? 😛

Hva skal du trene i dag ?

JULIES «PEANUT BUTTERCUPS»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du trenger;
2 egg
150 g mager kesam
40 g kokosmel
Sukrin gold (prøv deg frem)
1 toppet ss pb2
30 g sjokoladeprotein eller vanilje
1 ts bakepulver
4 dråper vaniljeessens

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det sies at man bør piske søtningen og eggene før man blander alt, men det glemte jeg (….). De ville nok blitt mye mer fluffy om jeg hadde gjort det.
Bland alt og hell i muffinsformer. Sett ovnen på 200 grader. stekes midt i ovnen i ca 15 min.  🙂 Som topping skulle jeg gjerne brukt peanøttsmør, men det hadde vi ikke. Mine be faktisk veldig gode og minnet veldig om butter cups fra Atkins! 😀

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Innlegget inneholder sponsorlinker

TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Jeg ble tagget i denne statusen på facebook av en tidligere kunde av meg og vil gjerne delen den med dere.

Denne jenta har slitt med spiseforstyrrelser og utrolig lavt selvbilde. Etter en lang stund som spiseforstyrret og undererært la hun på seg og selvtilliten ble enda dårligere før hun startet med pt-timer hos meg. Dette er et utdrag av det hun skriver:

«Min mor hadde personlig trener, og hadde noen timer igjen med henne. De timene ga hun til meg. Husker det første jeg sa til henne var «jeg er sta, jeg er umulig og i dårlig form. Sier jeg at jeg ikke vil, så pisk meg!»
 Tiden gikk, jeg satt meg høyere og høyere mål, jeg hadde det kjempemoro på trening hver eneste gang! Vet folk sier blod svette å tårer, når det bare er svette, men her slo jeg i boksesekken til jeg blødde på hendene, jeg svettet som en gris 10 minutt inn i treningen, og jeg fikk av og til såpass dårlig selvtillit at jeg gråt foran henne, eller jeg gjorde det fordi jeg var utslitt. Men det gikk fint å gjøre det foran henne. Hun var så god mot meg og motiverte meg videre! Jeg gledet meg til hver trening!

juneTenk dere ei jente på 100 kg med 40 kg ekstra som ho ikke er vandt med å bære, uten muskler, som skal begynne å trene. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg tok 4 kg i hantler. På et halvt år ble den jenta 20 kg lettere, hantlene gikk fra 4 til 15, jeg slo min mor (som er et beist!!!) i markløft i maxing. Syntes jeg skal få lov til å skryte av jenta på 100kg, uten muskler, som gjennomførte ALT treneren sa, som ikke backet ut eller sa nei til mye. Sleit meg gjennom sirkeltrening, kickboxing, vektløfting og klarte alle målene jeg startet opp med!

Denne jenta på 100 kilo uten muskler er nå ei jente som er gira på helse, trening, sterk og sunn. Musklene er endelig bygd opp, og jeg er nå sterkere enn noengang! Og en av mine største utfordringer – som var å trene foran andre, er bare fortid! Nå er jeg over halvparten av målet. Jeg er virkelig på rett vei – og i mine 6 år på å prøve å komme ned i vekt, er jeg ENDELIG på vei ned – denne gang på en sunn og riktig måte.

Julie Rafoss – Personlig trener anbefales til ALLE! Ho gjorde et vrak av ei jente, om til en jente med trua på seg selv, og bedre selvtillit med et sunnere forhold til livet. Ho ga meg håp.

Alt jeg har å si til Julie er tusen, tusen hjertelig takk. Dette betyr så utrolig mye mer for meg enn noen vil skjønne!»

jhererf
Slike tilbakemeldinger er grunnen til at jeg jobber med deg jeg gjør, og grunnen til at jeg gidder å gjøre mitt beste. Trening og mestring kan gjøre så mye for et menneske om de bare blir hjulpet i gang og hjulpet til å se hvor mye verdt de faktisk er, og hvor mye de kan klare om de bare vil !

DAGENS ØKT

I dag hadde jeg en herlig økt med Cathrine på Birkeland og vi kjørte gjennom programmet mitt som Gøran har satt opp til meg. Det som sto på planen var markløft, knebøy, benkpress og sidehev. I tillegg kjørte vi et supersett på mage med beinhev på benk, magecrunsh og beinhev på matte. Når jeg er alene sniker jeg meg somregel unna magetreninga, så da er det greit å ha en sprudlende treningspartner som ikke skipper den! 😉

P1000214

P1000216

Kroppen var ikke helt på topp i dag. Jeg trente delvis fastende i og med at vi startet kl.11 og min frokost er somregel mellom 12 og halv 1. Jeg drakk BCAA og spiste 1 eple men jeg tror nok personlig at jeg liker best å trene med litt mer i magen enn det, spesielt når jeg skal løfte tung vekt på få reps. Lesson learned! 🙂

P1000218

Skoene jeg har på meg er av typen Inov-8, og disse passer perfekt til styrketrening av typen vi gjorde idag. Størrelsen er helt normal og de finnes i mange flere farger. Jeg skrev en innlegg om treningssko her, men jeg tenkte å nevne det hvis noen ikke fikk det med seg 🙂

STYRKEØKNING OG TANKER

Treningen går veldig bra om dagen, og det føles godt å fokusere på noe annet enn svulmende muskler. Når man har vært på diett lenge så blir hodet litt…. Hva skal man si… Utslitt? Det er hvertfall fort gjort å få et urealistisk bilde av sin egen fremgang. Man blir rett og slett litt blind etterhvert. Styrke er et fint fokus å ha. Om du øker på vektene eller om man ikke har fremgang så er det liksom ikke noe å lure på eller se seg blind på.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
T-skjorte // Tights

Knebøystyrken min er et sorgens kapittel, og det er faktisk så ille at jeg helst trener knebøy når ingen ser meg. Når man har drevet aktivt med styrkeløft og vært veldig sterk så er fallhøyden veldig stor når man plutselig står der som en pingle og sliter med en vekt som før var easy peasy. Ja, jeg skal være ærlig. Det er sårt for meg, og mye vanskeligere enn jeg hadde trodd det skulle bli.  Jeg har ikke kjent på følelsen av å være svak siden jeg var syk, og jeg liker det ikke. Likevel er det min egen feil at det har blitt sånn med knebøyen. Jeg har prioritert andre ting, og da kan jeg ikke forvente annet.

Markløften og benkpressen går greit. Jeg har en liten vei og gå før jeg er tilbake der jeg var styrkemessig, men jeg har også en lavere kroppsvekt nå enn da jeg makset sist, så det må også med i beregningen. Jeg står på, så kan det ikke annet enn å bli bedre 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Målet i første omgang er å få fart på knebøyen. Mitt beste løft (dype og godkjent) er på 110 kg 1 rep og nå er det laangt frem dit. I Benkpress har jeg 72,5 kg å strekke meg etter, og markløften ligger på 152,5 kg 1 rep max. Jeg har med andre ord lagt lista høyt for meg selv, men – jeg har jo vært så sterk, så da kan jeg jo bli det igjen! Man kommer langt med positiv instilling 🙂

HELGEN I BILDER

Årh, helgen har vært super! Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang!
Kurset var supert. I og med at jeg har lest de fleste av Børges artikler var det ikke veldig mye nytt bortsett fra et par ting, men det er jo en bra ting å vite at jeg igrunn har gjort noe riktig til nå. Uansett inspirerende å høre på, absolutt et motiverende kurs. Det er ingen tvil om at kunnskapen øker, det forskes mer og mer og gamle myter har fullstendig råtnet. Det gjelder å henge med i det nye som oppdages! 🙂

P1000205
Børge i sitt ess! – flink og veldig forståelig foredragsholder.

Det er klart at det som funket for ti år siden fortsatt funker, men det gjelder jo å finne de beste måtene å gøre ting på for raskest og mest effektiv fremgang, både med tanke på kosthold og trening 🙂 Nyere forskning og oppdagelser gjør jo også at manges konkurransediett f.eks er mer bahagelig nå enn den var for ti år siden og nå kan man faktisk bygge muskler uten å ha ti øvelser pr. muskelgruppe, som mange gjorde før, for eksempel.

P1000211

Jeg traff også selveste sjefen av x-life på kurset, noe som var utrolig hyggelig. For et trivelig menneske! Det er moro å treffe mennesker man bare har mailet med og det er jo enda gøyere når de er akkurat som du hadde forventet 🙂

P1000202

Etter kurset på lørdag dro vi direkte til Haralds gym for shoot med Helene (som ser faaantastisk ut om dagen!!!). Vi hadde litt liten tid men vi fikk tatt en del bilder og akkurat som sist gikk det behagelig for seg. Helene har virkelig talent og det er så moro å bli tatt bilde av når man virkelig føler at fotografen tar bilder av deg når du ser best ut. Digger det! Gøran viste frem også sitt skjulte modelltalent, noe jeg syns var utrolig moro 🙂 Gleder meg til å se resultatet ! Harald var så snill å holdt oppe litt lengre så vi fikk fullført shooten. Det er alltid like hyggelig på Haralds og jeg føler meg alltid velkommen 🙂

P1000203

Maten i helga da… Årh, deilig 🙂 Jeg elsker å ikke tenke diett på tur. Hotellfrokost med eggerøre, bacon og to nugattiskiver. Say no more. Vi spiste middag på italiensk restaurant lørdag kveld, og jeg spiste en stooor bolle med lasagne. Himmel og hav, det var så innmari godt. Og vet dere hva? Veide meg i dag morges, og vekta viste -400 g siden fredag. Hva betyr det? Er du strikt store deler av tiden så kan litt frihet bare gi deg et forbrenningsboost.

P1000198

Jeg er så glad for å ha en kjæreste jeg kan dele slike helger med 🙂 Det er definitivt ikke siste gang vi er på shoot sammen! 🙂

PRØV DEG FREM – LITT SUNNERE

Det nærmer seg en tid med uhyre mye søtsaker og fristelser i alle kanter og rundt hver hjørne, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det ! Som det matvraket jeg er, setter jeg gladelig igang med en kakemanndeig med julemusikk i bakgrunnen. Men så er spørsmålet, hva er best – «sunnifisert» bakst eller orginaloppskriften? Personlig mener jeg det kommer an på hvor kreativ man er !

Har du lyst til å prøve deg litt frem på kjøkkenet med sunnere matvarer? Her er noen forslag på ingredienser du kan bruke. Hvorfor ikke gi det en sjans? 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvetemel kan erstattes av
Kokosmel – kan gi en fast deig som er lett og forme. God, lett smak av kokos som passer godt med vanilje og sjokolade. Denne er fettredusert og proteinrik.
Mandelmel – gir også en fast deig som er lett å forme. Smak av mandel passer godt i marsipan eller til hjemmelagede snickers! Bland med proteinpulver, litt vann, litt smeltet sjokolade og litt peanøttsmør så har du en herlighet du kan ha i kjøleskapet 🙂

OBS ! For å få hold i deigen ved varmebehandling bør du ha noe som binder det sammen – egg for eksempel.

Sukker kan erstattes av
Sukrin – kalorifi sukkererstatning. Du trenger mindre sukrin enn du ville gjort med sukker.
Sukrin Gold – kalorifri sukkererstatning med svak smak av karamell. Smelter godt inn i bakverk og varme desserter.
♥ Du kan også toppe din dessert med en deilig glasur. Bland sukrinmelis med litt vann og kanskje litt sjokoladeprotein og kakao, så har du en deilig topping !

Om du ønsker et mer proteinrikt bakverk;
Tilsett litt proteinpulver, for eksempel med vaniljesmak eller sjokoladesmak, alt etter hvilke smak du ønsker å skape. Om du ønsker mer proteiner uten smak, kan du bruke bakeprotein som er nøytralt i smak.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vil du ha er rask og god løsning til alenekos eller besøk er en karbredusert og sukkerfri sjokoladekakeen super løsning. For en magrere variant kan du tilsette 150 g mager kesam istede for olje og 1 egg istede for 3. Vips; like god og saftig ! Jeg ELSKER denne !

Til slutt; det er ditt valg om du ønsker sunnere bakverk og søtsaker eller ikke. Bruk kreativiteten din med sunnere matvarer eller gå for det gode gamle ! 😉

Innlegget inneholder sponsorlinker

AKTIVÈR RUMPA MED STRIKK !

P1000184

Husker dere jeg fikk minibands i posten fra X-life? Siden jeg fikk dem har jeg brukt dem til mye rart for å vite hva jeg skulle anbefale videre til dere ! Strikkene kan brukes til mye, det er sikkert og visst. Mine to favoritter er disse, som også kan gjøres hjemme:

Knebøy / Goblet squat
I og med at du får tre strikk i pakken med forskjellig styrke, kan du regulere selv hvor tungt det skal være. Legg strikken rundt knærne, rett over eller rett under, og jobb med å presse ut knærne slik at knærne går i samme retning som tærne. Squeeze that ass! 😉 Om du vil kjøre goblet squat kan du holde en stor vannflaske i hendene ved brystet, eller noe annet du finner hjemme. Eventuelt en hantel/ kettlebell om du er på gymmet.

P1000188
Genser // Tights // Sko

Glutebridge eller hipthrust:
Årh, genialt! Ny favorittøvelse!
Legg strikken rett under knærne og kjør vanlig glutebridge eller hipthrust, men prøv bred beinstilling. Press knærne ut og jeg skal love deg det brenner i rumpa! Oppgradèr – sett beina på en stepkasse og gjør det samme. Du får større bevegelsesutslag og det brenner enda mer om mulig! Stram rumpa under hele bevegelsen.

P1000185

I pakken får du ett gult (lett), et rødt (medium) og et sort (tungt), noe som gir deg muligheten til å variere som du vil! Man kan også bruke to strikk av gangen for å få større belastning. Du bestemmer selv 😉

FEIT OG DVASK AV PREVENSJON ?

Jeg måtte bare ta opp dette med prevensjon – det er jo tross alt noe de fleste jenter hanskes med så lenge de er 20+, noe mange av dere er.

Det mange av oss opplever når vi starter med prevensjon som p-piller eller p-plaster er følgende;
☻ Akutt økt kroppsvekt (vann)
☻ Ekstremt søtsug eller matlyst
☻ Tiltaksløshet/ slapphet
☻ Svingende humør – sutring, grining og raseriutbrudd.

prevensjon01

P-piller og p-plaster er eksempler på prevensjonsmidler som inneholder mye østrogen som er det kvinnelige hormonet. Som kjent så kan bruk av dette blant annet hemme muskelvekst, gjøre oss mindre følsom for insulin og øke blodsukkeret – ting som er ugunstig når man vil bygge muskler og ikke gå opp i fettprosent. Det er ikke alle det fungerer slik på, og med alle merker og typer prevensjon er det individuelle reaksjoner.

Kobberspiral er et hormonfritt alternativ som legges inn i livmorhulen, samme med hormonspiral, som ikke er hormonfri, men som har mindre mengde enn alternativene nevnt ovenfor.

Går bruk av prevensjonsmidler direkte utover treningen ?
(Hentet fra Fitnessbloggen) : I en undersøkelse gjort av amerikanske forskere visste deg seg at kvinner som ikke brukte p-pillen hadde opp langt bedre effekt av treningen sammenlignet med de som brukte. Dette kommer fram i en studie gjort ved Universitetet i Texas som så på effekten av p-piller på jenter fra 18 til 31 år. Av de 73 deltagerne brukte halvparten p-piller. Jentene som ikke brukte p-piller hadde betydelig bedre treningseffekt, restituerte seg raskere, hadde lavere kortisolnivå og høyere aerob kapasitet

picture

Løsning for deg som sverger til prev.midler med mye hormoner
Om du merker at sultfølelsen øker og du får generelt mer lyst på mat, vær obs og pass på hva du spiser. Du kan fint opprettholde din vanlige vekt ved å spise som du pleier og ikke nødvendigvis gi etter for cravings.  Tung styrketrening og sprintintervaller (ikke for mye) vil også øke testosteronet og veksthormonet i kroppen din, så om du vil bruke p-piller, sprøyte eller plaster og ikke vil gå over på midler med mindre hormoner, kan du balansere det litt med trening 🙂

Man kommer unsett ikke utenom av det mest optimale er å opprettholde kroppens naturlige hormonbalanse, og da ved bruk av kobberspiral eller rett og slett kondom!  🙂

ROSA ROSA ROSA

P1000163-002

Årets julegave til deg selv? 😉
Dette settet er hvertfall blant favorittene hos meg og finnes i flere farger. Du finner tightsen her og toppen her. Tightsen finnes også i caprimodell, den er like billig som toppen! Jeg elsker Kari Traa, og selv om dette er superundertøy, fungerer det bra alene også, både hjemme og på trening!

Nå fyker jeg avsted på jobb og trening. Skuldrene skal pumpes litt i dag. Det er viktig det og, oppi hele styrkeløft treningen 🙂 Hva er din favorittøvelse på skuldre ?

EN DAG MED MAT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her kommer det endelig; en matdag for meg. Jeg har linket til kosttilskuddene jeg bruker, så du kan klikke inn på dem.  Husk at dette er mitt kosthold, og ikke nødvendigvis slik du skal spise 😉 Mengden er ikke oppført, fordi du må finne ut hvilke mengde som passer deg.

Før frokost;
Sink, kreatin, d-vitamin, betakaroten, kaffe
Måltid 1:
A) Omelett av egg, skinke/kylling/tunfisk og ost + selolje
B) Microbrownie av proteinpulver, kokosmelk, søtning og litt vann. + selolje
♥ Måltid 2:
A) Microbrownie
B) «Salat» av skinke/kylling/tunfisk, egg/ost, paprika og agurk
C) Cottage cheese, funlight og mandler
Måltid 3:
A) Cottage cheese, funlight, banan, rosiner
B) Mager kesam, funlight, banan, rosiner
C) Proteinpannekaker
Måltid 4:
A) Kylling/karbonadedeig, potet og grønnsaker
B) Speltlompepizza med karbonadedeig/kylling og grønnsaker
C) Kylling og eggenudler
Før trening: BCAA
Etter trening: Proteinpulver rørt med litt vann og søtning, ofte sammen med enten frokostblanding eller riskaker.

P1000107

Jeg er ikke særlig glad i ris og spiser derfor dette sjeldent. Havregryn har jeg reagert litt på tidligere og spiser derfor også dette sjeldent. Jeg spiser et biorytme prinsipper og periodisk faste og trives svært godt med det 🙂 Første måltid spiser jeg ofte mellom 12 og 1, og av og til så tidlig som kl.11. Når jeg er sulten, rett og slett!

JULIE’S NEDSTRESSINGS-TIPS

SAMSUNG CAMERA PICTURESSportsbh // Shaker

Er hverdagen din preget av stress?  Legger du deg med høy puls og hodet fult av tanker?
Skulle du ønske du hadde en <mute> knapp til hodet ditt? Jeg har vært der!

Av og til handler det bare om å rett og slett senke forventningene til seg selv, møte seg selv der man er og gjøre sitt beste derfra. Du kommer også langt med bare å puste 😉
Her er mine tips for en mindre stresset hverdag.

Desktop35

 

DETTE ER MITT SLOTT

Jeg trener for meg. Jeg trener for å trives med min egen kropp og ytre. Jeg trener og spiser sunt for å ha god helse. Jeg trener og spiser sunt for å ha det bra. Jeg trener og spise sunt for å leve lenge. Jeg trener og spiser sunt for å at kroppen min skal se ut sånn som jeg vil. Jeg trener for å ha en kropp jeg vet jeg har jobbet hardt for å bygge og som jeg er stolt av, ikke ovenfor andre men ovenfor meg selv.

P1000143-001

Noen mener kanskje dette ikke er pent, for stort, for lite fit, for lite, feil proporsjonert, for lite ditt og for mye datt. Men kroppen min er mitt slott. Jeg innreder med det jeg liker og det som gjør meg glad. Jeg former det slik jeg vil og jeg trives her. Ingen andre trenger å leve i eller med mitt slott, for det er jeg som bor her. I min kropp skal jeg bli for resten av livet, og jeg akter å forme og behandle den som jeg vil.

Bygg og form den kroppen du ønsker å ha, uansett hva andre måtte mene. Skap den fysikken du ønsker, drømmer om og trives med. Det er DIN kropp som du forblir i så lenge du lever. Ta vare på slottet ditt og sørg for at ingen ødelegger det med nedbrytende ord.

ÅRETS JULEGAVE ?

Desktop33

X-life tar nå i mot forhåndsbestilling av den nye boken til Kristine Weber. Den er ventet inn 9 januar og kan derfor bestilles nå og gis som en «på etterskudd-gave» i januar, noe som kanskje faller vel så mye i smak ! Hvem vil vel ikke ha en julegave midt i mørketida? 🙂 Jeg hater januar, så det er ingen tvil om at jeg hadde satt pris på det 🙂 Du kan skrive et kort og legge ved bilde av boken og skrive «denne får du rykende fersk rett fra trykkeriet;)».

Desktop34

Den forige boken til Kristine – Sunn og sterk med protein, er også å anbefale. Den er på lager hos x-life og selges nå for kun 305 kr. Boken inneholder ikke bare herlige, sunne og enkle oppskrifter, men også Kristines egne tanker om livsstil, trening og kosthold, tips og triks og også hennes historie om veien til fitness. En perfekt gave for enhver som er glad i mat og trening 🙂

Jeg har flere julegavetips på lager, de kommer litt nærmere jul 🙂

JULIE TESTER PROZYME

Som jeg snakket om i videobloggen om pakken fra x-life, så fikk jeg Prozyme denne gangen. Et proteinpulver jeg ikke har prøvd før. Nå har jeg testet det i en uke, så her kommer en pruduktomtale 🙂

P1000072

Den ultimate testen for meg er om pulveret er godt som røre, da jeg liker best  å spise det med skje. Jeg har Prozyme med sjokoladesmak, og pulveret besto røre-testen. Passer fint i røre med vann og riskaker eller banan. Bestått! Den andre testet er – passer den i microbrownie? Jepp, denne testen er også besått. Prozyme fungerer bra i microbrownie også. Det tredje og nest-viktigste er innholdet. Dette pulveret har enormt bra innhold, med hele 90 gram protein pr.100 gram. Imponerende! Dette slår de fleste andre proteinpulver.

+ Enormt bra innhold.
+ Funker bra i røre og microbrownie
+ God smak
+ Klumper ikke
– Upraktisk pakning (to poser i en pappeske)
– Ikke like god som Troponin sjokolade, min favoritt

P1000069

Jeg kan vel si til slutt at Prozyme anbefales !! 🙂

FREDAGSFROKOST

Jeg elsker fredagsfølelsen.
Fredag betyr måling og rapport til min kjære coach som tilfeldigvis er verdens diggeste mann 😉 Denne uken var resultatet bra, og da er det med et ekstra bredt smil jeg tar helg 🙂

P1000107

Frokosten i dag besto av roastbiff (på bildet er det brukt skinke) egg  og ost stekt i panna med krydder og cottage cheese ved siden. For å sette en helge-spiss på måltidet hadde jeg en stor kaffekopp med to toppede teskjeer lett-kako og karamellstevia. Riktig god start på helgen 😉

P1000128

KJØR I DITT EGET FELT

Jeg kjørte hjem fra jobb i mørket i går. Det kom en bil mot meg med langlysene på, og jeg ble veldig blendet. Jeg slet med å holde fokus på mitt kjørefelt.

Det er dette vi kan oppleve i hverdagen. Vi blir «blendet» av andres suksess, fremgang og målrettethet og glemmer hvor vi er selv. Vi blir fristet til å være og gjøre som andre, trene som andre, spise som andre og rett og slett kopiere deres måte å gjøre ting på – uten å huske på at vi har vårt eget kjørefelt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Genser //

Alle er forskjellige og alle har forskjellig utgangspunkt
. Det er viktig for din fremgang at du fokuserer på deg selv og det du bør satse på. Ikke på treningsprogrammet til hun stramme på gymmet eller matpakka til hun som vant ditt og datt. Du er deg, og du må gå din egen vei. Gjør noe som passer din kropp og dine fysiske forutsetninger, noe du liker og har glede av! Hva du bør gjøre med trening og kosthold kommer an på hva du har gjort til nå, hva kroppen din responderer best på og hva du liker å gjøre, uavhengig av hva som fungerer for andre.

Selv har jeg innsett at f.eks. langdistanse løping ikke er noe jeg bør satse på, både med tanke på min fysikk og mine forutsetninger for å bli god, både psykisk og fysisk. Jeg spiser det jeg liker, trener sånn som jeg trives med og har best fremgang slik 🙂

VIDEO; GÅTUR I VINTERTIGHTS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En snutt fra gåturen jeg og mamma hadde på tirsdag :))
INFO: De to siste gåstilene jeg har i videoen er ikke min egentlige gåstil
Jeg testet ut min nye tights fra Puma, vintertightsen jeg snakket om. Den satt godt, høy i livet og behagelig i stoffet. Selv om den føles like tynn så var den på langt nær så kald som vanlige tightser. Imponerende 🙂 Det eneste minuset var at den ikke hadde så «oppstrammende» effekt. Dette kan nok komme av at de er litt store i størrelsen. Ellers; tommel opp!

Konklusjon:
+ Sitter fint
+ Høy i livet
+ Varmere enn vanlig tights
– Har ikke veldig oppstrammende effekt (litt stor i str.?)

Absolutt en tights som vil bli flittig brukt på turer i vinter:)