MÅL FOR 2014

Det er vel tiden for det nå, å sette mål for det nye året?  Jeg har igrunn ikke tenkt over det noe særlig før nå, men det er jo litt spennende å legge nye planer og sette nye mål 🙂 Jeg har kommet frem til noen konkrete mål som jeg skal jobbe mot;
100CANON8

Let’s go ! 😀

!!!!

Kollasjer2

SJEKK UT NYTTÅRSSALGET PÅ X-LIFE.NO ! Mange godbiter til herlige priser 😀 Vær rask! Klikk på bildet så kommer du direkte til salget 🙂

ÅRETS…

Jeg tenkte jeg måtte dra i gang noen kåringer her, det er jo tross alt 2014 om bare to dager!! 😀

Beste minne
Jeg har mange gode minner fra i år, men ett av dem er når jeg og Gøran var på hjemstedet hans Byremo i sommer. Jeg sto på vannski (prøvde…) og vi hadde det så koselig. Herlig sommerminne. Jeg klarte dog ikke å komme meg opp på de forbaska skia mer enn 3 millisekund xD Jeg var også en uke på luksushotel i Tyrkia med svigers og min kjære. Helt uforglemmelig!

Årets oppnåelse
2013 har vært et utrolig bra år for firmaet mitt og jeg har gjort det mye bedre enn forventet. Jeg er stolt og fornøyd med at jeg har klart å bygge opp noe jeg kan leve av, helt på egenhånd.

100PHOTO15

Årets hendelse
Jeg og Gøran flyttet sammen i februar i år og alt har gått kjempe bra! Også hentet vi en ny kattepus, lille Mille i Lyngdal i sommer. Glede 🙂

Årets mest spiste middag
Hehe *kremt*.. Kreativiteten blomstrer ikke akkurat her hjemme.. Speltlompepizza er det  jeg har spist desidert mest av til middag !

Årets yndlingssnacks
Ooooh yoghurtnøtter og dream is med browniesbiter <3

Årets favoritt treningsklær
Denne tightsen og denne toppen i tillegg til mesteparten av better bodies klærne.

rygg

Årets favorittøvelse
Hmm.. denne er vanskelig da det er litt mange, men den jeg har kjørt mest tror jeg faktisk er glutebridge! Med hold på topp, lavrep med tung vekt, høyrep med lett vekt, myoreps osv osv. Masse herlige varianter 🙂

Årets nyinførte øvelse
Her er det også mange! Men blant annet pull through, ja-nei maskinen med fremmoverlent sittestilling og kortreps hipthrust har blitt flittig brukt 🙂

Årets helomvending
Jeg bestemte meg for å slutte med «lettkledde» formbilder og satt en standard for meg selv og bloggen. Uskyldige bilder kan bli misbrukt, noe jeg selv har opplevd, og jeg ønsker ikke å dele kroppen min med noen andre enn kjæresten.
I tillegg gikk jeg fra platinablond til mørk brunette og tilbake til blond. Her forblir jeg!

IMG_4014-001Foto: Helene Drage Sommer

Årets rekord
Jeg har vel satt ny rekord i antall uker på diett, selv om den ikke har vært streng eller lav på kalorier. Andre rekorder enn det har det dessverre ikke blitt da jeg har hatt fokus på andre ting. Jeg har satt nye rekorder i jobbsammenheng, som jeg  nevnte i «årets oppnåelse» 🙂

Årets forbedring
Sukkerinntaket og småspisingen min har blitt kraftig redusert dette året, da dette har vært et «problem» for meg tidligere. Nå er det ingen problem å la være lengre og det er utrolig deilig!

Årets nedtur
Katten min Bella forsvant fra oss, og det er definitvt det verste som har skjedd i år. Hun var min lille engel. Heldigvis hentet vi en ny pus i sommer som jeg har blitt enormt glad i, men ingen kan erstatte skatten min.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Årets «første gang»
Jeg debuterte som fitness coach i april og det ga mersmak! Til våren har jeg en ny atlet som skal i ilden og det er utrolig moro. I tillegg tok jeg min første tattovering, noe som også ga mersmak! (til familiens forferdelse :P)

Årets aha-opplevelse
Jeg har fått en del aha-opplevelser dette året, men det er spesielt en ting jeg har merket meg, og det er hvor anstrengt man kan være iht. kosthold uten å merke det selv, og også det at å takle kritikk er en kunst jeg gjerne vil lære mer om. Jeg har også oppdaget flere aspekter rundt dette med væremåte og medmenneskelighet, og jeg har blitt mer klar på hvordan jeg vil oppføre meg mot andre.

Årets nye
Jeg flyttet bloggen fra blogg.no til eget domene og det ble en stor overgang. Heldigvis har det gått over all forventning og bare vært bra for bloggen og ikke minst firmaet mitt.

100PHOTO16

Årets fettprosent
Jeg startet året med litt +vekt etter konkurransene. Gikk sent ned mot sommeren og fortsatte å gå ned sakte. Nå har jeg den laveste fettprosenten jeg har hatt i år.

Årets reiser
Jeg har vært i både Gran Canaria og Tyrkia i år, i tillegg til Sverige og Danmark. Det er ingen hemmelighet at jeg trives i varmere strøk 😉

Årets nye på CV’en
Jeg besto massasjeeksamen og kan nå kalle meg diplomert massør gjennom Afpt 🙂

mass

Årets kurs
Jeg har tatt kurs om avansert buk og ryggtrening som var veldig artig (og tungt!!) samt kurs om kosthold og trenings for muskelbygging og fettforbrenning med Børge Fagerli. Gleder meg til nye kurs på nyåret!

Årets samarbeid
Jeg er evig takknemlig for min sponsor x-life.no for et trofast og fint samarbeid dette året. Takk for at dere har troa på meg! Også vil jeg takke Helene, ei av mine beste venninner for stor hjelp med å få orden på julierafoss.com samt fotoshoot og gode samtaler ♥♥

Årets støttepartner
Gøran har uten tvil vært en god støtte og hjelper. Når hjernen min har gått i spinn og bekymringene har kvelt meg så har han beroliget meg og gitt meg gode råd. Han passer absolutt til tittelen «min bedre halvdel». Ellers har familien vært en god støtte, noe de alltid har vært. Jeg er heldig.

Årets nyttårsforsett som gikk dunken
Eheheh…. husker dere jeg nevnte at jeg skulle ha ny pers i frontbøy? Det glemte jeg bort. Jeg kom vist på at noe annet var gøyere.. 😛

Hvordan har ditt år vært ?

MITT KOSTHOLD I JULEN

Det er en setning som har brent seg fast i hodet mitt siden første gang jeg tenkte det.
«Den beste maten er den du spiser med god samvittighet».

Julen har vært vanskelig for meg i mange år, matmessig. Jeg har slitt med dårlig samvittighet og problemer med å ha et avslappet forhold til det hele. Tanken på at kroppen ikke har godt av ditt og datt og at jeg ikke fortjener å kose meg, har jaget meg. Det er ikke før de siste årene at jeg har blitt mer avslappet. I fjor gikk det bra, men likevel kjente jeg rundt andre juledag at jeg satt med følelsen av at NÅ er det nok.

I år er følelsen veldig anderledes. Jeg er helt ærlig med deg når jeg sier at jeg har kost meg med hver eneste matbit. Jeg har ikke kalkulert hvor mye kalorier jeg har fått i meg i løpet av dagen når jeg har lagt meg. Jeg har ikke studert meg selv naken i speilet og jeg har ikke nektet meg selv noen ting. Aldri har maten smakt så godt, og aldri har jeg følt meg så bra etter julen så langt jeg kan huske. I grunn like bra som før julen startet!

13-001Foto : Helene Drage Sommer
Antrekk: 2xu capri // Myrblå singlet //  Inov8 sko

Jeg har ikke begrenset meg. Jeg har spist det jeg har hatt lyst på, og det inkluderer både mat og godis. Både saus og sjokolade har gått ned på høykant. Samtidig så har jeg blitt mett og stoppet der, uten å tenke noe mer over det. Tidligere har jeg slitt med ekstremt søtsug selv om jeg er stappmett, men i år skjedde det ikke. Tidligere år har jeg også gått morgenturer og kveldsturer i tide og utide for å «gjøre opp for syndene». I år har jeg kun trent som jeg pleier og ikke følt behov for noe mer.

Psyken er så viktig når det kommer til mat. Ingenting føles bra eller smaker godt om man ikke har det bra mentalt. Jeg sitter med en godfølelse etter denne julen, og jeg føler ikke for å hyper-trene og løpe av meg maten jeg har spist. Jeg skal fortsette å trene som jeg pleier og sakte men sikkert gå over til normal kost igjen. Panikken har ikke grepet meg på noen plan. Som tidligere anorektiker og «helsefreak» er dette en ubeskrivelig følelse som jeg virkelig unner alle. Om jeg bare kunne gitt den i  gave...

TANKER OM ÅRET SOM HAR GÅTT

Jeg tenkte litt på året som snart er omme når jeg hadde lagt meg i går. Dette tror jeg har vært det mest selvutviklende året til nå i livet mitt. Selvsagt har jeg lært mye om meg selv tidligere også, men i år har jeg lært mye mer om voksenlivet og dette med å takle utfordringer, ikke bare på privaten men også i arbeidslivet.

Man blir bedre på å ta gode valg og velge sine venner når man blir eldre har jeg blitt fortalt. Jeg tror dette året har lært meg mer om nettopp det, og jeg ser frem til å lære enda mer. Hvem man omgåes har så mye å si. Du kan bli styrket og oppbygget eller utslitt og brukt, alt etter hvem man velger å være rundt. Det er også utrolig viktig å huske på hvordan man selv er, hva man gjør og hva man sier. Alt skaper, og jeg har blitt mye mer bevisst på å gi mitt beste i alt jeg går inn for og til de jeg møter. Selv om man ikke alltid får igjen med samme mynt fra andre så har man hvertfall gjort sitt beste.

IMG_4003-001Foto: Helene Drage Sommer

Noe annet jeg har forandret meg mye på dette året er forholdet til kosthold og trening.  Jeg har fått en helt annet fokus og er ti ganger mer avslappet enn før. Jeg gir mye av æren til min kjære for det. Å ha en kjæreste som utrykker at man er perfekt som man er og får en til å føle seg trygg, er undervurdert. Igjen, de man omgåes kan forme deg ganske mye. Jeg føler jeg har akseptert min egen kropp på et helt nytt plan dette året.

Tilbake til what comes around goes around… Jeg har hatt et tydelig fokus dette året, og det er service og medmenneskelighet. Jeg har innsett at det mange mennsker trenger er noen de kan stole på og snakke til som forstår dem. I verden i dag er det så mange som føler seg alene, selv om de er omringet. Gjennom jobben min har jeg tenkt at jeg kan hjelpe, ikke bare fysisk med trening og kostplaner, men ved å være en medmenneske og en venn. Det sies at man ikke skal bli venner med kundene sine, men det er jeg helt uenig i. Jobben gir meg så mye mer når jeg bryr meg om hver enkelt og gir dem mitt beste. Samtidig har jeg blitt flinkere til å sette en viss arbeidstid slik at jeg ikke er på jobb og tilgjengelig 24/7 for alle. Jeg ser frem til et nytt år hvor jeg kan fortsette å utøve medmenneskelighet til mine kunder. Rett og slett godhet og forståelse, noe som er vel så viktig som treningsprogrammer, regler og regimer. Spesielt i en tid som denne, hvor sprettrumpe, flotte bein og mageruter er mer i vinden enn noen gang.

color numbers shows year 2013

Jeg er fornøyd med 2013 og jeg tror 2014 blir et nytt år med mer kunnskap, erfaringer og lærdom. Jeg gleder meg ! 🙂

BACK TO WORK

God morgen kjære leser !

Hverdagen startet brått for meg i dag når min kjære dro på jobb kvart på 7. Fredag er dagen hvor jeg mottar rapporter fra oppfølgingskundene mine, så da måtte jeg opp jeg også. Jeg elsker morgenstundene med stearinlys, varm kaffe og dataen. Fredfult og avslappet. I dag er jeg likevel litt trist. Julen har gått så fort, å snart er den forbi. Det hjelper at julestjerna fortsatt henger oppe og julespillelista spiller fra ipaden.

IMG_7974

Jeg elsker jobben min men jeg elsker også julen og julefri. Jeg trenger nok litt innkjøringsfase nå for å komme meg ut av juleferiestemningen inni meg. Heldigvis er jeg ikke blant dem som gruer seg til jobb, jeg skulle bare ønske julen varte litt lengre.

Et familieselskap gjenstår før nyttårsaften, og det skal nytes. Jeg kommer til å savne disse gode middagene med saus og surkål når speltlompepizzaene står på tallerkenen igjen… Haha. Jeg har hatt en helt spesiell følelse rundt maten og kosen denne julen. Mer om det kommer i et eget innlegg.

IMG_7989

For deg som er lei av jul og vil videre – sjekk ut de råfine nye tightsene fra Rohnisch ! Jeg kjenner allerede dragning til den rosa… ;D
Ønsker alle en fin tredje juledag <3

JULIES JUL

IMG_7833
IMG_7841
IMG_7848
IMG_7856
IMG_7866
IMG_7930
IMG_7941
IMG_7948
IMG_7956

Jeg håper alle har hatt en herlig jul !
Det har jeg, og jeg kvier meg nesten for å bruke tid på dataen istede for å nyte siste del av julen. For meg varer den til 1 nyttårsdag 🙂 Jeg har storkost meg med julefrokost hos mamma, gode middager, haugevis av pakker, selskap og spill med familien og selvfølgelig min kjære. i dag skal vi til Gørans tante på middag før julen dabber av mot nyttår 🙂 Har du hatt en fin jul?

PS: Jeg har IKKE vært på vekta og har ikke dårlig samvittighet for en eneste matbit! Hvordan er det med deg?

VIDEO; JULESANG MED AVBRYTELSE

Her kommer en liten julesang til mine kjære lesere ! Jeg er hverken den nye Carola eller damenes svar på Mark Knopfler, men litt hobbyklimpring blir det 😉 Jeg tror dette er den videobloggen jeg har ledd mest av under «produksjonen», så håper den faller i smak. Haha. GOD JUL !

VIDEO; RYGGTRENING

En liten treningsvideo vi filmet før jeg fikk tattoveringa mi, som dere ser 🙂 Forhåpentligvis har jeg bygget litt mer masse siden det.
Jeg tar meg bloggfri i morgen og regner med dere gjør det samme ! Jeg skal være med familien til Gøran i dag og reiser hjem og feirer den store dagen hjemme hos mamma og pappa. Det er så deilig med tradisjonene, og jeg tviholder på dem enn så lenge 🙂
Ønsker alle mine lesere GOD JUL og en deilig feiring! Sender ut en klem til dere alle 🙂 <3

TUTTIFRUTTI ØKT

Jeg har lagt opp til litt treningsfri akkurat på de «store juledagene», julaften, første og andre juledag da familiemiddager og samvær står øverst på prioritetslista. Jeg har trent meg ferdig litt på forhånd på en måte. I går hadde jeg en tung økt med 5 reps knebøy med 2 sek stopp i bunn, 3 reps benkpress, 1 rep markløft og myoreps på sidehev.

IMG_7820Ja – jeg glemte treningsskoene og måtte gå med poser. Heldigvis matchet de antrekket 😉

Jeg har baseøvelsene tre ganger pr. uke nå, med forskjellig repsantall hver gang. I går hadde jeg knebøy med 5 reps, 2 sek stopp i bunn. Jeg har autoregulering på hver økt, så antall sett varierer etter dagsformen. Prøv ut knebøy med stopp i bunn – jeg skal love deg du kjenner det!! Mye tyngre enn vanlig.

IMG_7817

Toppen jeg har på meg er litt løs i passformen men likevel sitter den veldig fint. Tightsen har jeg prata om før, den er caprimodellen av Better bodies longtights. Sportsbhen er min all time favoritt fra Craft. Hvem liker vel ikke blått og rosa sammen? 😀

JULIE THE HOUSEWIFE

Hahahaa….Hvis du hadde sett alle de matrettene jeg har prøvd å lage i mitt liv som har gått dunken, så hadde du gitt opp på mine vegne. Og jeg kan like godt innrømme det – det er hovedsaklig fordi  jeg ofte skal «lage min egen vri», hoppe over ingredienser, erstatte i hytt og vær, halvere hevetid osv osv. Jeg har jo egentlig lagt opp til et salig rot bare ved å være en trassig kokk som skal trosse alt som heter regler og oppskrifter – selv om de veldig ofte funker perfekt som de er.

100CANON9

Denne gangen tenkte jeg; vet du hva, i dag skal jeg følge oppskriften for en gangs skyld. Dette er mine første julekaker helt på egenhånd og disse må bli bra . Jeg bladde opp bloggen til Kristine og fant kokosmakron oppskriften hennes som er slik:

3 eggehviter
200 g sukrin (gold)
300 g kokosmasse
Litt økologisk vaniljepulver (ok – her brukte jeg 1 ts vaniljesukker!!)

Stivpisk eggehvitene. Ha i sukrin. Tilsett litt og litt avgangen til det er godt blandet med eggehvitene. Ha i vaniljepulver. Rør i kokos. Lag topper på en bakepapirkledd stekeplate. Stek på 180 grader i 12 -15 minutter. Avkjøl på rist.

IMG_7795

Vel, jeg kunne ikke ha 300 g kokosmasse, for posen inneholdt bare 250 g så der er jeg unnskyldt. Resultatet ble veldig bra bortsett fra at jeg kommer til å bruke mindre sukrin neste gang, kanskje 100 g bare, men de ble absolutt gode. Mine ser litt svidd ut, men de er perfekte i konsistensen og akkurat som de jeg er vant med hjemme! JIPPI 😀

IMG_7800

IMG_7802

 

BORT MED TRENINGSKLÆRNE FOR EN STUND

Aahh som jeg elsker julen !
Nå har jeg tatt juleferie fra Shapes frem til 3 januar, men cochinga på nett holder jeg gående som normalt for oppfølgingskunder med rapporter på fredager. I år falt jo julaften på en tirsdag, noe som passet meg perfekt jobbmessig. Da slipper kundene mine at jeg tar fri og at svar på rapporter kommer senere enn normalt. Jeg er jo tross alt en kontrollfreak når det kommer til jobben min, så dette året er jeg veldig fornøyd !

En annen ting jeg elsker med jul er at jeg kan pynte meg nesten hver dag, og tro det eller ei men jeg elsker å gå med noe annet enn treningsklær! Hverdagen min består jo stort sett av trening og gymmet, så kjoler, skjørt, paljetter og høye hæler ligger mitt hjerte nært. Hvem skulle tro det når jeg ligger på benken og pumper jern… Haha ;P

Desktop38

I år var jeg tidlig ute med å kjøpe jule- og nyttårskjole på nett, så jeg hadde begge deler i hus i god tid. To lange, tettsittende sorte kjoler med litt forskjellig detaljer. Jeg elsker lange, tettsittende kjoler og skjørt, så det er somregel det jeg går for. Enten det, eller søte tyllkjoler. Hva liker du best? Nøytralt og anonymt eller litt mer dollet? Jeg liker vel en mellomting tror jeg. Vanligvis er jeg skeptisk til å kjøpe klær på nett med mindre det er tøyelige treningsklær, men denne gangen var jeg svært heldig. Jeg syns det er litt gøy med kontrasten fra hverdagen, så festklær må jo benyttes så fort man har anledning spør du meg 🙂  Årets julekjole er jeg helt forelsket i ! Bilde kommer 🙂

Her er enda et bilde som Helene tok av meg på shooten vi hadde 🙂
IMG_3919-002

 

MIN PRE-WORKOUT

Min preworkout shake inneholder ikke noe hokkus pokkus, rett og slett fordi jeg er ekstremt følsom for koffein og har kuttet det ut nå i mange måneder og drikker kun kaffe tidlig på dagen. Det er ikke digg å våkne midt på natta å kaldsvette med hjerteklapp. Pass på dere selv, det finnes mye sterke saker av «uskydige» pre workout produkter. Et produkt jeg syns funker bra for meg og ikke gir meg ubehagelig opplevelser er frenzy fatloss og FRES. En kapsel eller en brustabelett er nok for meg 🙂

IMG_7780

Her har jeg BCAA, kreatin og d-vitamin. Enkelt og greit 🙂 Om jeg er på farten og ikke vil la kreatinen ligge i vann lenge, har jeg med meg pilleformen, kreabolic (bildet under). Den bruker jeg også å ha med på ferie/ turer osv.

IMG_7786

I smartshakeren har jeg plass til kreabolic og eventuelt en frenzy fatloss, og i rommet under har jeg protein til etter økta. Her har jeg blandet sjokoladeprotein og vaniljeprotein for en litt anderedes smak 🙂 Smart og praktisk når jeg er borte hele dagen på jobb og trening ! Om man kjøper flere shakere så får du også enda flere bokser du kan sette på under om du trenger flere porsjoner i løpet av dagen 🙂

Innlegget inneholder sponsorlenker

SUNN MIDDAG PÅ TI MIN

IMG_7774

Jeg er litt matlei om dagen, så i går ble dette løsningen. Kyllingsuppe med eggenudler. Eggenudler får du kjøpt på de fleste dagligvareforetninger. Santa Maria har en type som er god. De inneholder mer protein og mye mindre fett. Jeg koke nudlene i kyllingbuljong og krydret med oregano i tillegg.  Buljong er jo ikke akkurat helt perfekt innhodsmessig og jeg burde sikkert laget kraft fra kyllingen, men sånt driver vi ikke med her i hus..;)
1/2 buljongterning inneholder så og si ingenting av noe.

IMG_7776

Kok gjerne kyllingen sammen med buljongen og nudene, det er ingen problem 🙂 Hiv den oppi rå og la den koke til alt er ferdig. Enkelt, sunt og godt !

VIDEO; PULL THROUGH

Her er den som ønsket – video av pull through som jeg skrev om på mandag 🙂
Jeg kjører eksplosivt fra bunnposisjon og strammer rumpa skikkelig på topp, men jeg prøver også å stramme rumpemusklene under hele øvelsen. Tightsen jeg har på meg er denne 🙂

MINDRE KROPPSFOKUS

Som dere vet har jeg hatt fokus på styrke den siste tiden, og speilbildet har jeg omtrent oversett – noe som er utrolig deilig i perioder! Jeg har også trent i t-skjorte for å få enda mindre fokus på kropp, og det er enormt hvor mye det hjelper når man ikke studerer sin egen kropp hele tiden. Det føles så fantastisk å bare trene uten å være så opptatt av hvordan man ser ut. T-skjorte er deilig i perioder, selv om jeg egentlig er en singlet person.

IMG_7749

Jeg eier stort sett singleter, men denne t-skjorten fra Craft og denne fra x-life er de jeg bruker mest og jeg elsker stoffet og passformen. Bomulls t-skjorter som er stramme i halsen og stive i formen er det værste jeg vet. Med behagelige plagg er det helt ok å trene i t-skjorte!
Mannen min derimot, han håper jeg fortsetter med singlet, for han er jo rett og slett smooookin hot 😉 Denne singleten fikk han av x-life før shooten vi hadde i Oslo 🙂

IMG_7764-001

Hva foretrekker du? Singlet eller t-skjorte? 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

MINE TIPS : DINE FØRSTE PULLUPS/CHINS

Er du keen på å bli god i chins og/eller pullups ?

For å oppklare det først;
Pullups = Håndflaten vekk fra ansiktet. Litt bredde mellom armene.
Chins = Smalere grep, håndflaten mot ansiktet.
Chins nøytralt grep = Håndflatene mot hverandre, tommel mot ansiktet.

IMG_3914-001

Selv begynte jeg med negative reps og kjørte det 2 ganger i uken slik: Første økt: 3 sett, 4-5 negative reps. Andre økt: 2-3 sett, så mange negative reps jeg klarte pr.sett. Pausen mellom var på så mye som 3-3,5 min. Dette er èn måte å gjøre det på som funket for meg.

I pullups er det hovedsaklig rygg som jobber, og i chins er bicepsen mer aktivert, og i chins med nøytralt grep er det biceps og brachialis som samarbeider med ryggen. For de fleste er chinstypene lettest. Tren nedtrekk og gjerne også roing utenom for å styrke ryggen, samt biceps for å styrke den også. Alle monne drar 🙂

Om det er grepet som glipper og du ønsker å bli sterk i disse øvelsene, så bør du selvsagt fortsette å trene grepet ditt. Men når du skal presse deg ekstra kan det være ok å ta i bruk reimer for å ikke bli stoppet av grepet. Blir du svett i hendene så vil kalk hjelpe.

SH1-002

Selv klarte jeg plutselig  tre reps på rappen etter kort tid, så alt er mulig! Husk også at det er din egen kropp du løfter opp, så om du går ned i vekt vil det bli lettere og om du blir tyngre så blir det også tyngre. Det beste er jo om du klarer å øke i reps (eller eventuelt øke ekstra vekt i beltet) uansett hva som skjer med kroppsvekten 🙂

BILDENE  er tatt av Helene Sommer ! En smakebit fra shooten vi hadde på Haralds gym 🙂 Mer kommer 😀

BUBBLE BUTT MANDAG

God morgen og god mandag !
En ny uke og en ny start ! Ja, jeg er en sånn mandagselsker som kan bli plagsom pga mitt mandagsengasjement.

Jeg nevnte rumpetrening på facebooksiden min i går og lovte dere litt rumpesnakk her på bloggen oppi alt julesnakket. Jeg holder da løfter 😉

IMG_7730

Tenkte å nevne denne gen–iiiiale øvelsen. Pull through i kabel. Det er mange forskjellige utførelser av denne ser jeg, men jeg velger å gjøre det slik som dere ser på bildene. Jo mer jeg kan isolere rumpa, jo bedre er det. Jeg vil ha helt fokus på gluteus og minimalt på andre muskler. Jeg går så dypt som på bildet over, for så å trekke opp og skviiiiiiise rumpa.

IMG_7733

(Ikke la typen din eller drømmefyren stå bak deg når du gjør dette, tror faktisk ingen har fin rumpe når de skviser livskiten uten av den. -Men den BLIR fin;))

Når du står oppreist og skviser – hold i 2-3 sek før du bøyer deg ned igjen og gjentar. Fokuser på å virkelig stramme, stramme, stramme. Lener du deg lengre bak enn jeg gjør på bildet så blir det en hyperekstensjon, noe som ikke er nødvendig når det er rumpa du vil jobbe med 🙂

Noe annet du kan gjøre er å kjøre myoreps med 20 aktiveringsreps påfølgende av 5 reps, 3 sek pause, 5 reps osv til utmattelse. Yeeeeaaaah bubble butt for you 😉

JULEBORD OG CARB RUSH

God søndag folkens !
Jeg var på julebord med Shapes Fitness, gymmet der jeg jobbber, igår. Vi hadde det så utrolig koselig med dyrevandring i dyreparken, fantastisk god mat og selfølgelig det beste selskapet 🙂 Jeg spiste alt mellom himmel og jord av good middag, og selfølgelig dessert med små brownies stykker (en haug) og twist. Yummi!! I dag føler jeg meg hangover, selv om jeg ikke konsumerte noe alkohol. Sugar and carb rush!!! 😀 (Bildet er lånt av Ole Morten)

271854-10-1335611614561-n500Det som er litt moro med et sånt gigantisk frimåltid når man ellers er litt nazi på maten, er jo reaksjonen man merker i kroppen. Skjelving på fingrene for min del og ganske forhøynet kroppstemperatur lenge etter. Det kan ligne litt på nikotinsjokk for de som har opplevd det. Kroppen jobber på spreng med godsakene, og i natt sov jeg som en stein. Enda en moro greie er at jeg alltid holder vann i beina og rumpa etter en slik kveld, og en skikkelig bouncy Kardashian ass er jo ikke noe annet enn morsomt!

I kveld skal jeg og Gøran lage pepperkakehus er hjemme. I fjor gikk vi tom for pynt og måtte pynte med cornflakes, så forhåpentligvis blir resultatet bedre i år, haha. Og ja, det blir et ekte pepperkakehus uten så mye som et gram sukrin.

Ønsker alle mine lesere en fiiiin søndag ! 🙂

JULETIPS OG JULESTEMNING

IMG_7706

Tenk, nå er det bare ti dager igjen til jul !
Desember har flydd forbi, og som vanlig har jeg ikke rukket å slappe av helt enda. Jeg skaffer meg mye å gjøre og blir rastløs om jeg får mye ekstra tid. Hvordan klarte jeg det som barn? Jeg koste meg med baretv grytidlig hver morgen og lekte med barbiene og bamsene mine i ro og mak uten å stresse med å finne julestemninga.

100CANON6

Jeg er hvertfall ferdig med alle julegavene, og jeg kan røpe såpass at mesteparten av det er fra x-life i år. Familien min er jo treningsinteresserte omtrent alle man, så da passer det bra med sporty gaver. Den nye genseren min fra Craft er supermyk og deilig både til innebruk og når man skal ut i kulda. Med litt lengde bak så legger den seg fint over rumpa. Enda et supert julegavetips for deg som mangler gave til mor, venninne eller søster.

Jeg har enda et tips til dere!  Kjæresten min Gøran designet en t-skjorte (bildet under) for en stund siden, og vi har et stort lager av dem her hjemme. Alt fra str. S (som jeg har på bildet under), til XXL. Den er stretchy og myk i stoffet med «Oaz» trykk på ryggen. Perfekt til trening både for gutt og jente! Prisen er 149 kr inkludert frakt, og det eneste du trenger å gjøre for å skaffe den, er å sende mail til Gøran på go-haart@online.no
Desktop37

MARKLØFT MED STOPP I BUNN

IMG_7697

Gjett hva jeg trente i går !!!!!!! *trommevirvel*…
Markløft, knebøy og benkpress. Jeg hadde markløft med 1 sek stopp rett over bakken og fikk litt hjelp til å ta bilder underveis. Jeg har bygd opp stanga for å få riktig høyde, om noen skulle lure på det. Vektskivene er litt mindre enn vanlig 🙂
IMG_7687

Her har jeg «lettet» fra bakken og har 1 sek stopp. Det kjenner man i magen, for å si det sånn ! Coreregionen får kjørt seg godt her. Gøran har satt opp denne versjonen av markløft for at jeg skal øke styrken i bunnposisjonen i løftet, for det er der jeg er svakest. Hvis jeg bare får vekta over leggene så får jeg den somregel alltid opp, så starten av løftet er mitt svake ledd. Skal man bli så sterk som mulig må man trene smart! 🙂

IMG_7685
Squeeeze that ass!

Som du ser så har jeg på meg 2xu capri tights, og utifra bildene å dømme så er de ikke gjennomsiktig så lenge man har riktig størrelse. T-skjorta mi er jo selvfølgelig selveste x-life t-skjorta som du får i rosa, blå og hvit 😉

I dag er det fredag og jeg har en utrolig hektisk dag foran meg. Poseringstrening, nettcoaching og hårfiksing! Dagen avsluttes med julebord hos mor og far, da ska jeg senke skuldrene og spise godt 🙂

JULEFERIE BUKSA I BOKS !

Jeg fikk nettopp en fiiin sponsorpakke fra x-life, og innholdet var blant annet denne deilig nye kosebuksa fra Dcore. Den er ganske tight, spesielt rundt rumpa noe som gir den et feminint uttrykk 🙂 Jeg ville ha den litt romslig så jeg bestilte M.

IMG_7676

Kjøp denne til kjæresten i julegave, så kan dere matche på kosekvelder i sofaen ! 😉
Den har glidelås i lommene og er myk og behagelig. Perfekt til juleferien med sofakos og avslapping 🙂