SUPERSTRESSA JULIE

wpid-Snapchat-20140430104731

Puh !
Jeg må bare fortelle dere om min super-stressa start på dagen. Jeg hadde PT-timer på shapes fra kl.08.30 og hadde rotet bort både inngangskortet mitt til gymmet og boka der jeg noterer ned hva timene skal bestå av. Jeg heiv meg opp av senga 07.15 og kastet på meg sminke (ja, faktisk), reiv med meg dataen og lommeboka og føyk avsted. Jeg har litt kjøretid til jobb så jeg må alltid beregne litt ekstra tid. I siste liten fikk jeg skrevet ned det jeg kunne huske av det hadde forberedt til timen og banket løs som en galning på døra til gymmet helt til noen endelig slapp meg inn. Utrolig nok var jeg på kontoret  mitt ti min før timen min begynte! Jeg HATER  å ikke ha 100% kontroll når jeg er på jobb.

Hoooh… Heldigvis hadde jeg noen tålmodige og forståelsesfulle kunder i dag, så stresset ødela ikke for jobben min heldigvis. Men makan, for en start ! Nå har jeg vært å handlet meg frokost, og i dag var iskaffe en selvfølge. Først nå er jeg ordentlig våken.

Videblogg blir lastet opp når jeg kommer hjem i dag (for det rakk jeg jo ikke før jeg dro på jobb..-_-), så da får dere den senere i dag. Det er et nytt spørsmål som blir besvart denne uken også 🙂

Ønsker alle en fin dag så lenge! 🙂

MITT MÅL

Dere som følger meg på instagram fikk sikkert med dere bildet jeg la ut for noen dager siden med sitatet «dicipline is knowing what you want»

Den dagen tenkte jeg på nettopp dette. Hva er det jeg egentlig vil? Jeg trener og spiser sunt, men hvor vil jeg med det?

For å opprettholde en sunn livsstil er det gunstig å ha et mål, eller en grunn for å gjøre det man gjør dag inn og dag ut og bruker masse tid på. Mange setter seg mål som f.eks større rumpe, større skuldre, mer markerte armer, bedre tid på 3 km, osv osv. Jeg har lenge ønsket å bygge skuldre og rumpe, men etter mye tenking og frem og tilbake så har jeg kommet frem til dette.

Målet mitt er å føle meg bra. Både i dag og på sikt.
Runde skuldre eller ny pers i knebøy trigger meg ikke i seg selv. Lysten til at gresset skal være grønnest på den siden jeg selv står trigger meg.

IMG_9470-001

Jeg har hele tiden hatt mål jeg har jobbet mot, men selv om jeg ikke alltid har nådd målet helt som planlagt så har jeg blitt tilfredsstilt av følelsen av at jeg har det bra. Det er ikke de runde skuldrene eller den gigantiske sprettrumpa i seg selv jeg ønsker meg, jeg vil rett og slett føle meg bra.

Jeg tror det er derfor enkelte sliter med å bestemme seg for et konkret mål, for igrunn vil vi ha alt på en gang. Vi tror at om vi får det og det og utvikler oss sånn og sånn så vil vi føle oss mye bedre.
Sannheten er at følelsen din vil være den samme selv om du kanskje får drømmeskuldrene dine eller sprettrumpa du så gjerne vil ha. Da vil du nemlig hige etter noe nytt og bedre.

Skjønner dere hvor jeg vil med dette? Personlig har jeg kommet frem til at jeg trener for en grunn; min egen helse og velvære. Det er det som driver meg til å bruke timesvis på gymmet og svette i tide og utide og spise sunt. Jeg vil gå rundt å føle meg bra, i bikini og med klær. Jeg vil føle meg vel blant andre jenter som ser bedre ut enn meg og jeg vil føle meg bra selv om kanskje kroppen forandrer seg.

IMG_9479-001

Den indre selvfølelsen og selvaksepten er det jeg jobber med. Runde skuldre og sprettrumpe er bare en fasade og ikke det som vil gi med det til syvende og sist.

Vi ser på andre og tenker; slik vil jeg se ut. Antakelig tenker de det samme om andre igjen, og det hele ender med en stor sirkel av «gresset er grønnere på andre siden» hos de som har det og det og ser slik og slik ut.

Vann gresset på din side. Lik det du har fått utdelt og jobb med det. DA vil du blomstre og føle deg bra!

BOOTYMANDAG – VIDEO JA-NEI MASKIN

På videoen ser du Hip abduktor maskinen, eller Ja-nei maskinen som den også kalles. Jeg får knall god kontakt med bakenden av å kjøre den slik, så derfor ville jeg dele den med dere. Kanskje den funker for deg og? Fokuser ekstra på å stramme rumpa under hele bevegelsen. Denne aktiverer gluteus medius (muskelen på «siden» av rumpa) veldig godt. Prøv dette! 😉

MÅNEDENS ANBEFALING MED EKSTRA TIPS

IMG_9473

Månedens anbefaling er helt genial og kan brukes i alle anledninger og tilpasses slik du liker den!
Kakemix fra funksjonell mat er glutenfri, proteinrik, er søtet med stevia og har nøytral smak slik at du kan tilsette det du ønsker. De er faktisk god uten noen ting også. I dag skal vi feire bursdagen til Gøran med familien, så i dag blir det jordbærkake av denne mixen.

IMG_9475

Den skal opprinnelig tilsettes 4 egg, 1 dl olje og 2 dl vann, men jeg har laget min egen vri, både på sjokoladekake mixen og denne. Min vri gir en mer fettfattig og proteinrik versjon. Jeg liker jo  å spise mye når jeg først skal ha, og da er det en fordel å spare litt kalorier.

Jeg tilsetter;
– 3 egg
– 200 g mager kesam
– Litt vaniljestevia (sånn at kesamen ikke skal gi en sur smak)
Rører til med vann til røra er passelig tykk

Ved å gjøre dette så sparer du faktisk 95 G FETT OG LEGGER TIL 20 G PROTEIN !  Jeg er fan av å nyte helfete kaker med både sukker og smør, men når man kan gjøre slike endringer og få en like god, om ikke bedre kake, hvorfor ikke? 😀 (vi skal uansett ha brownies i tillegg…:P fri fra sukkeravtalen i dag ;))

HOPP OG SPRETT

God lørdag !
Fridag uten et eneste gjøremål på planen bortsett fra powerwalk, soling, trening og middag hos mamma! Livet er herlig. Sommerfølelsen kommer krypende 🙂 Et av dagens gjøremål er allerede utført. En god powerwalk med mamma i steikende sol. Nå er det faktisk så varmt at cardio ute må legges til enten tidlig morgen eller etter sola har gått ned, så man skal unng å svette i hjel, eller «kovne» som de sier i Vennesla.

IMG_9454 IMG_9456 IMG_9457

Min splitter nye Skins tights er herved skikkelig inngått/hoppet ! Den sitter som støpt og minner veldig om 2xu, bortsett fra at den er litt tykkere i stoffet og derfor mindre sannsynlig gjennomsiktig når man trener. Du får den i lang modell eller i capri, som jeg har her. Nå er det dog tid for å hoppe i bikinien og plassere seg på terassen for å bli brun. I morgen kommer månedens anbefaling til dere, noe som kan brukes til det meste !
Blogges! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

STRETCHY MORNING

God formiddag !
Jeg dro på gymmet grytidlig idag, før noen av kundene mine rakk å sende ukesrapport, hehe. Jeg følte for å våkne skikkelig, så da ble det 20 min pyramideintervall på ellipsemaskinen og tøying etterpå. For en digg start! Våknet godt opp og fikk svettet fra meg. I går kveld var jeg ute med noen venninner å spiste den beste sushien ever, og det kjennes godt på kroppen at den fikk en god dose karb i går. Love it!

IMG_9429-001

For å demonstrere så er dette hvor langt jeg har igjen før jeg klarer spagaten, den med beina ut til hver side. Guttespagaten? Vet ikke jeg. Den med ett bein foran og ett bein bak går det litt tregere med. Men jeg smører meg med tålmodighet og tøyer og tøyer. Det har blitt en digg greie som er ganske avslappende faktisk, selv om det er ganske ubehagelig samtidig. Et kvarter med tøying noen ganger i uken gir litt peace of mind i en hverdag med mye å gjøre og mye tanker i hodet.

IMG_9438-001

Dagens antrekk: Mine nye Inov8 sko (som jeg får komplimenter for hele tiden! :D), x-life t-skjorte og lilla 2xu tights.  Om du vurderer å kjøpe deg en 2xu tights så kan jeg tipse deg om at du får den for kun 829 kr nå. Da kan du velge mellom lilla, blå, helt sort eller med hvit X. Dette er en av de få tightsene som ikke er capri som jeg liker!

Kjæresten min har bursdag i dag så det skal feires med middagsdate ikveld. Ingen bursdag går forbi uten feiring her i huset 😉 Ønsker alle en god fredag !

MIN FROKOST NÅ OM DAGEN

Jeg har totaldilla på denne frokosten om dagen. Den er søt, mettende, sunn og veeeldig god!  Den passer bra for meg da jeg følger biorytmeprinsipper (fett og proteiner på dagen, protein og karb på kvelden). Den holder meg i tillegg mett lenge, noe som er kurant i og med at jeg også spiser etter periodisk faste og har derfor få måltider ila dagen. Denne frokosten sammen med 1 ss selolje, så har jeg en knall god start på dagen.

Jeg brukte;
– 100 g kokosmelk
– 50 g proteinpulver
Sukrin gold
– Litt vaniljeessens
– Tilsetter ørlite vann for å få en tykk røre
Jeg lar den stå i kjøleskapet en god stund slik at den stivner og blir skikkelig avkjølt.

IMG_9444

Litt avhengig av hvilke proteinpulver du bruker så blir innholdet slik: ♥ 22 g fett, 40 g protein og 3-4 g karb ♥. Troponin har høyt proteininnhold og lavt innhold av karb og fett, i motsetning til mange andre pulver som har mere av dette. Jeg liker best sjokoladesmak. Prøv da vel! 🙂

IMG_9446

VIDEO; KOKOSFETT – BRA ELLER IKKE

Linker til cocosa:
– Typen med smak (velg mellom liten og stor)
Typen uten smak

Nyttig info om kokos som fettkilde:
♥ Øker metabolismen og kroppstemeperaturen
♥ Inneholder laurinsyre som i forskning viser seg å ha bakteriedrepende effekt
♥ 50% av fettsyrene i kokosolje er av typen MCT som blir brukt som hurtig energi og lagres i svært liten grad som fett på kroppen
♥ Gir økt metthetsfølelse
♥ Motvirker diabetes type 1 og 2
♥ Motvirker alzheimer
♥ Forbedrer hår og hudkvaliteten
♥ Passer utmerket godt til steking da den tåler høy varme

Ved forskning har det vist seg at kokosolje ikke er ugunstig i det hele tatt mtp. kolestrol og hjerte-og karsykdommer. Den uraffinerte formen for kokosolje forbedrer faktisk blodfettverdiene!

Kilder:
http://fitnessbloggen.no/kokosolje-helse/
coconutoil.com

5 TIPS TIL BIKINIRUMPE

Bikinisesongen nærmer seg med stormskritt men det er fortsatt tid til å gjøre noe med bakenden din om du ikke føler deg klar for bikinien helt enda. Her er mine tips 🙂

IMG_9373-002

Antrekk: Genser // Skins capri (adlinks)

☺ Reduser fettprosenten.
Mindre fett på bakenden vil gjøre at den ser mer fast og veltrent ut. Få orden og oversikt over kostholdet ditt. Om du er rådvill og usikker på hvor mye du bør spise og hvor mye av hva, kontakt meg på din.pt@live.no. Jeg hjelper deg med både kost og trening.

☺ Speed opp treningen din.
Forkort pausene dine på trening slik at du holder et høyere tempo i økta generelt. Høyere puls gir større fettforbrenningseffekt. Pass likevel på at du tilpasser vektbelastningen på øvelsene slik at du klarer å utføre alt med rett teknikk selv om pausene er korte.

☺ Sørg for å trene rumpa.
Velg både baseøvelser og isolasjonsøvelser for å trene bakenden. Reduserer du fettprosenten uten å beholde muskelmassen i bunn så vil du ikke se noe bedre ut. Trenger du hjelp til å få satt opp et program med rumpefokus? Jeg hjelper deg, send meg en mail 😉

☺ Bruk foamroller for å løsne opp i stiv muskulatur og triggerpunkter.
Rull over rumpa tre-fire ganger i uken med foamroller for å øke yteevnen til rumpa di. De fleste av oss har en del triggerpunkter i setet og har godt av massasje for å løsne opp.

☺ Legg inn en sprintøkt i uken.
Sprint er genialt for rumpa og for fettforbrenning. En sprintøkt i uken kan gjøre mye. Kjør den gjerne ute og/eller i motbakke og ta med deg en venn. Konkurranseinstinkt hjelper deg å sette opp farten 😉

FemaleSprinter

PÅSKA GJØR DEG FEIT

Du føler kanskje det?

DET STEMMER IKKE ! Påska varer 1 uke. 1 uke av 52 uker i et år. Det du spiser i en uke kan ikke måle seg med hva du spiser store deler av året ellers. Kroppen din er vant med dine gode spisevaner, så den forfaller ikke helt av en uke med anderledes inntak og aktivitet.

Dette er grunner til at du føler deg «feit» i påskeuka:
☻ Man sitter mye stille. Manko på aktivitet får hodet ditt til å «føle» at du legger på deg.

☻ Man går i daffeklær. Sofasliting i stor joggebukse gir deg ikke følelsen av å være sprek og fit. Hadde du spist godteri i en trang tights eller andre treningsklær hadde følelsen antakelig vært mye bedre. Du har vel kjent på godfølelsen når du kommer deg på gymmet etter ferien (fordi du går i treningsklær og ikke spiser godis)? Det hele handler mer om god og dårlig samvittighet – ikke om du faktisk legger på deg eller ei.

☻ Man holder mer vann når man spiser anderledes og/eller mer enn vanlig, og da føler man at det er kun fett.

Easter-Eggs-1

Kombinasjonen av lite aktivitet og mye mat/godis er altå ikke oppskriften på god samvittighet. Når alt kommer til alt så er det følelsen man sitter igjen med etter å ha spist som avgjør hvordan man føler seg. Om man føler man går opp eller ned i vekt eller står stille. Det hele er rett og slett en psykisk prøve og handler i bunn og grunn ikke om hva som fysisk skjer med kroppen vår.

Kan du kunsten å virkelig slappe av og nyte ferien med god mat og godt, eller lar du deg plages av gnagende samvittighet?  Om fettlagringen var akkurat lik uansett hva du følte, hadde det ikke vært bedre om du ga blaffen å koste deg, fremfor å drepe deg selv innvendig med anger og dårlig samvittighet?

Tenk litt på det og vurder neste gang du blir utsatt for litt ekstra kos; Nyte eller gnage?

Bloggurat

 

GOD PÅSKE + TIPS

Ville bare titte innom for å ønske alle mine lesere en fin påskeaften og påfølgende påskedager, og i tillegg komme med et tips! Better bodies har kommet med noen knallfine nyheter og de kan du sjekke ut her. Jeg er hvertfall forelsket allerede, spesielt i denne tightsen. Elsker når favorittmerket mitt kommer med noe nytt 😀

Dagen i dag skal nytes på hytta med familien uten data, med grilling og sol. Kos dere i dag og tusen takk for at nettopp DU leser bloggen!  Jeg kommer sterkere tilbake med et ordentlig innlegg så fort tiden strekker til 🙂

IMG_9347-002

SKJÆRTORSDAGS ØKTA

 

IMG_9352-001

Det var disse to flotte damene jeg tilbragte skjærtorsdagstreningen sammen med på Shapes Brennåsen. Vi kjørte litt diverse øvelser litt på lysten, samtidig som jeg fikk kjørt gjennom programmet mitt sånn nogenlunde. Utrolig koselig og sosialt 🙂 Jeg digger disse to gledesprederne 😀

IMG_9360-001 IMG_9357-001
Tightsen min er denne, bare at jeg har shapes klistermerke på. Den er på tilbud. Genseren min finner du her, også på salg!

Litt «løftetryne» må til ;D Vi kjørte en del supersett og trisett før vi avsluttet med en rumpeøvelse jeg så på instagramen til Helene. Den kjentes godt i bakenden! Nesten som pull through egentlig, bare at man holder kabelen foran og ikke mellom beina. Jeg og May hadde samme sko bare forskjellig merke. Inov-8 is the shit! Nå har x-life fått inn nye modeller av dem. Sjekk ut her. De beste skoene til styrketrening. 

IMG_9370-001
IMG_9374-001 IMG_9382-001 IMG_9383-001

Påsken skal brukes på kjæreste og familie. I morgen skal vi på hytta til bestefar, og på søndag går turen til Byremo. Herlig med noen fridager, så håper vi at været holder seg bra 🙂 Hva skal du i påsken?

Innlegget inneholder sponsorlinker

VIDEO; Q&A – SISTE DEL AV SPM.RUNDE

Dere må jo tro at jeg er mentalt tilbakestående så ofte som jeg glemmer videoonsdagen min! Jeg hadde til og med lastet denne opp klar på tirsdag kveld, og likevel glemte jeg å poste den i går. Jeg tror vi bare sier at jeg har en videoblogg i uken istede for hver onsdag, så slipper dere å lure på hva jeg egentlig driver med ;P

En annen ting må også nevnes; TUSEN TAKK for de utrolig fine kommentarene på forige innlegg. Jeg blir rørt og så inderlig glad over så fine ord. Jeg setter virkelig pris på det! For noen lesere jeg har!♥

Videblogg med spørsmålene:
☺ Hva slags treningsmusikk anbefaler du? Sjekk ut min workoutliste på spotify her: JULIE♥WORKOUT
 Har du noen bøker om trening å anbefale?
☺ Tips til de som ønsker å stille, f.eks. i bikinifitness?
Sjekk ut min videoblogg om nettopp det her.
☺ Anbefalte nettsider om trening?
☺ Anbefaler du å spise questbars i ukedagene?
☺ MÅ man trene «squats» for å stille i bikinifitness?

Lurer DU på noe, skriv til meg! 🙂

Jeg fyker snart av sted på skjærtorsdagstrening med fine jenter på Shapes Brennåsen! Vi får se hva dagens trening skal gå ut på, men moro blir det hvertfall 🙂 Skal prøve å få knipset noen bilder også. Hva bruker du denne helligdagen til ?

TANKER OM KROPP OG SAMMENLIGNING

Jeg anser meg selv som en ganske selvsikker person, og jeg har slått meg godt til ro i den kroppen jeg har. Likevel  tenkte jeg på dette da jeg kom fra Oslo i helgen etter konkurransene. Jeg tok meg selv  i å ønske meg en annen kropp og tenkte noen sekunder på at jeg skulle ønske jeg så helt anderledes og mye bedre ut. Både med tanke på muskelmasse og fettprosent. I selskapet av titalls veildreide jentekropper kan alle og hver bli litt pjuskete i hodet. Jeg gikk på trening og tanken lå i bakhodet. Jeg vet at jeg aldri kommer til å bli petite og fjærlett, sånn er jeg bare ikke skapt. Jeg har konsekvent gått inn for å ikke ha forbilder innen fitness for å slippe presset jeg gir meg selv om å bli anderledes. Jeg vet jo dette så godt.

Hvorfor er det så lett å sammenligne seg med andre fremfor å sammenligne seg med seg selv? Hvorfor ønske seg en kropp man ikke er bygd for å ha og aldri vil få, istede for å se fine ting i sin egen?

IMG_9417
Antrekk: Shorts // Genser // Sokker (adlinks)

Det er klart man blir inspirert av å se så mange flotte jenter på en gang som jeg gjorde i helgen. Jeg har alltid vært fokusert på å konkurrere med meg selv og kun meg selv, men til tider kan jeg falle for å sammenligne meg med andre likevel. Under treningsøkta kjente jeg godt etter på disse tankene og minnet meg selv på at jeg har mitt unike utgangspunkt og jeg kan ikke se ut som noen andre uansett hvor mye jeg prøver. Min kropp har MITT utseende, jeg har MIN genetikk. Å ønske seg en annen kropp er bortkastet verdifull tid og energi.

Om jeg av og til ønsker meg andres kropp? Jeg trodde jeg hadde «vokst ifra» det,  men det hender faktisk enda. Det er da jeg må minne meg selv på at det finnes kun en av meg og min oppgave er ikke å prøve å bli som andre, da vil jeg alltid feile. Min oppgave er å bli den beste versjonen av meg selv, og ikke minst; like meg selv alltid, uansett hvordan jeg ser ut på veien mot mål.

IMG_9427-002

Nei, vet dere hva. Livet er for verdifult for at vi skal sløse tid, energi og følelser på å ønske å bli som noen andre. Elsk din egen kropp og make the best of it! Se deg i speilet – der ser du din eneste reelle konkurrent.

DON’T MISS OUT !

Desktop53

Dette er SISTE DAGEN AV X-LIFE SITT SALG!  så nå kan du benytte sjansen til å få med deg noen godsaker 🙂 Mine tips;
♥ Fargerike klær fra blant annet adidas. Fargerike topper og tightser med spreke mønster. Klikk her for å komme til kategorien.

Kosttilskudd:
Proteinpulver – whey
BCAA
Bakeprotein
Selolje
Kreatin

Alle disse produktene er ting jeg bruker selv på daglig basis og som jeg fint kan anbefale videre. Nå har du sjansen til å gjøre et kupp og få dette til en billigere penge 🙂 Salget varer bare ut dagen i dag, så vær rask! Lurer du på noe ang. størrelser, passform eller smak? Bare spør, jeg har prøvd mye! X-life har også fri retur og fornøydhetsgaranti 🙂

♥ Disse deilige x-life t-skjortene er også på tilbud. Både i hvit, blå og rosa. Pustende stoff, perfekt til trening!
IMG_8297-001

Innlegget er reklamebasert

BOOTYMANDAG – 3 TIPS FOR RESULTATER

 

Desktop52

Det er sant som han sier, rumpetrening og forming handler om å faktisk BRUKE rumpa di. Om du er i tvil om du strammer rumpa så gjør du det mest sannsynlig ikke. Øk fokuset på det du gjør ved å…

♥ Tøye hoftebøyere dynamisk før økta (som jeg har nevnt før i dette innlegget). Stramme hoftebøyere hindrer deg i å aktivere rumpa hundre prosent.

♥ Bruk aktiveringsøvelser som «kobler på» setemuskulturen. Øvelser som isolerer rumpa er lurt å ha sammen med dynamisk tøying før økta. Eksempler: glutebridge uten vekt, gjerne med strikk rundt knærne, knestående kickback, hipthrust, ettbeins kickback i kabel.  KJENN at du faktisk bruker rumpa og ikke bare tenk at «nå har jeg gjort en aktiveringsøvelse, så nå er sikkert rumpa aktivert». Øv på å kjenne etter og øk bevisstheten din.

♥ Bruk vekter som du kan løfte kontrollert. Å kjøre på med masse vekt som du hiver opp og tar i mot er lite hensiktmessig når formålet er å bygge rumpe. Kjør kontrollert og med en vekt som gir godt med motstand men som ikke ødelegger utførelsen og gjør at fremside og bakside lår tar over jobben og rumpa mer eller mindre «detter ut». Prøv deg frem med forskjellig vekt og kjenne etter at du får strammet rumpa godt.

IMG_9083-001
Rå tights fra Reebok (adlink)

BACKSTAGEBILDER FRA GÅRSDAGEN

IMG_9318-001 IMG_9328 IMG_9330

Da var Grand Prix over for i år! Elin gikk videre fra elimineringsrunden hvor 10 atleter av 24 ble fjernet. Hun fikk dessverre ingen finaleplass blant de 6 som ble tatt med videre fra de 14. Det virket som formen falt mer i smak for dommerne her enn den gjorde i Sandefjord. Hun var litt softere og poserte litt anderledes. Personlig syns jeg at bikinifitness idealet var litt merkelig i år, og da tenker jeg mest på Sandefjord, men det er nå min mening. Uansett så gikk det langt bedre denne gangen enn forige helg og det er vi fornøyde med 🙂

IMG_9331 IMG_9335

Teamet var samlet i en krok i den store hallen og det ble rom for å bli litt bede kjent. Atletene fra Haralds er så jordnære og herlige. Jeanette Eldstad var på plass hun og, og hun har gjort en flott jobb med poseringstrening for jentene i Oslo. Jeg fikk se snurten av Helene også som skulle ta bilder av Elin på den store dagen 🙂

IMG_9340

Både jeg og Elin så vel ganske tydelig at bikiniklassen ikke er der hun hører hjemme. Neste gang blir hun mest sannsynlig å se i bodyfitness hvor muskelmassen blir mer satt pris på  og med poseringer som passer henne bedre (det betyr IKKE at jeg syns ingen atleter i bikini har muskler eller at jeg ikke syns de er fine…) Jeg gleder meg til fortsettelsen og er ikke i tvil om at denne jenta klarer det hun vil 🙂

Gratulerer til alle vinnerne, dere har gjort en flott jobb! Og til dere som ikke vant eller gikk videre, dere er også vinnere! 🙂

VIDEOSNUTT FRA HOTELLET


En liten videosnutt fra hotellet 🙂 følg med på instagram; pt_julie og på facebooksiden min; Julie Rafoss- personlig trener

Mail vil bli besvart på mandag morgen! 🙂

SKINS OG GRAND PRIX

IMG_9374-001

Det er fredag igjen !! Fy som tiden flyr. Nå nærmer det seg sesongens siste konkurranse her i Norge. Grand Prix går av stabelen i Oslo i morgen og atleten min Elin er klar for å gjøre siste innsats før hun kan spise igjen, hehe 🙂 Jeg gleder meg til å se henne på scenen igjen, uansett hvordan det går så er jeg så inderlig stolt av den jenta. Det føles så bra å være coach for noen som virkelig har gitt jernet hele veien til mål ! Jeg reiser med toget nå etterpå og skal slappe av i fire-fem timer før det er tid for innsjekk på Plaza og innveiing i kveld. Jeg kjenner nervene melder seg allerede 😛

Jeg har vært så heldig å prøve Skins treningsklær nå, både tights og genser fikk jeg i posten fra x-life. Genseren var for liten så den må byttes, men tightsen satt som et skudd. Jeg har jo en forkjærlighet for capritightser som dere sikkert vet, så denne var helt super. Kompressjonstights av høy kvalitet. Nå gleder jeg meg bare til å prøve genseren også – i riktig størrelse 🙂

IMG_9378-001

Stilig, eller hva? 😀 Supert med god stretch for oss lår- og rumpefagre 😉

TRANGE KLÆR OG ROLIG MORGEN

IMG_9390-001

God morgen folkens !
Hvis dere føler at bloggen er litt på halv åtte om dagen så har dere rett- jeg har litt mange baller i luften akkurat nå så bloggen blir satt litt i fjerde, femte rekke. Denne tiden er hektisk som PT, noe som er veldig bra og gøy, men når jeg får mye å gjøre og har hodet på andre steder så går det utover bloggen dessverre. Det jeg skulle hatt var en kopi av meg selv sånn at jeg fikk blogget like bra hele tiden 🙂 Jeg prøver hvertfall å få ned noe fornuftig når inspirasjonen er der. Dårlige bloggperioder er vel ganske normalt 🙂

I dag har jeg en rolig morgen heldigvis. Det eneste som står på planen er litt småjobbing med noen programmer som skal gjøres ferdig før jeg drar på kettlebelltime kl.09.30. Jeg elsker å ta det med ro på morgenen, noe det ikke har vært tid til de siste to ukene. Kaffe i koppen og litt kosetid i sofaen før dagen starter på ordentlig.  Buksa jeg har på meg er på tilbud nå, den er faktisk satt ned med hele to hundre kroner. Genseren min er også på tilbud til nesten halv pris. Du kan få den i både oransj, rosa, sort og blå. Deilige plagg som alltid passer, hehe. Jeg tok på meg en gammel sportsbh i går og der viste det seg at noe har skjedd. Puppene har ikke vokst, så da må det være overkroppen generelt. Den var hvertfall GREIT trang! Merkelig at ting kan skje uten at man merker det. Jeg fikk en genser fra x-life i den vanlige størrelsen jeg pleier å ha, og den var også alt for trang. Fikk den så vidt over hodet! Nei, jeg vet ikke jeg. Får håpe at maten jeg spiser går til noe fornuftig 🙂

IMG_9394-001IMG_9389-001

Ønsker alle en herlig dag !

 

VIDEO; KONKURRANSEDIETT OG TIDEN ETTER

En videoblogg om det å være på konkurransediett og tiden etterpå. Verdt å se for de som vurderer å stille.
Hovedessensen i videoen (for deg som ikke gidder å se den;)) er at det er ikke dietten som er hard, for de fleste syns det bare er gøy å bli i bedre og bedre form. Det er tiden etterpå som kan være tøff, når kiloene kommer på igjen og noen opplever at kroppen jobber i mot deg.

Genseren min finner du her, også har jeg på meg skins tights 😀

«LANGE, SLANKE MUSKLER»

IMG_9349-001

Jeg fikk et spørsmål i går jeg tenkte jeg kunne dele med dere.
Hvordan får man «lange slanke muskler» ?

Noen har en mer «byggerfysikk» som gjør at de vil se mer klumpete ut når de bygger muskler, og de bygger ofte veldig fort. Andre har gener som gjør at de ikke blir klumpete når de bygger muskler, men får et mer slankt utseende og vil slite med å bli «store». Bildet under viser tre eksempler på forskjellig typer kroppstyper.

bodytypes

Du kan ikke manipulere din egen kropp til å få lange, slanke muskler ved å f.eks. trene mange repetisjoner (20+), det er en myte. Din kropps gener bestemmer hvordan hver muskel vil se ut. Vil du bygge muskler og har Ectomorph type kropp vil det ta lengre tid og du vil aldri bli like «klumpete» som en med kroppstypen Mesomorph eller Endomorph. En Endomorph vil slite med å få en like smal fysikk som en Ectomorph.  Et godt eksempel på dette er min egen kropp. Da jeg hadde anorektisk og veide 47 kg var jeg likevel langt ifra like liten som andre jenter på lik vekt. Jeg har ikke kropp til å bli super liten, selv om jeg, i teorien, kan slanke meg omtrent til døden.

Musklene kan altså ikke strekkes å bli «lange og slanke». Musklenes potensiale er genetisk bestemt.

IMG_9356-001

Jeg er fornøyd med min kropp selv om den ikke er «lang og slank» men heller litt butt 🙂 Uansett hvilke kroppstype du har så kan du selvsagt forme den med styrketrening og forbedre DITT utgangspunkt 🙂

T-skjorten jeg har på bildet er på salg til en super billig penge. Den er deilig og lett i stoffet. Salget til x-life varer til 15 april, ikke gå glipp av kuppene! Sjekk salget her 🙂

IMG_9361-001

Innlegget inneholder sponsorlinker

BOOTYMANDAG – RUMPECARDIO

God mandag kjære lesere !
Går du en del turer i løpet av en uke, eller har du kanskje cardio på mølla? Om du ønsker mer rumpefokus i treningen din så kan du faktisk legge inn litt ekstra rumpeaktivitet i cardioen også !

Enkle eksempler;
☺ 1. For hvert 50’ende steg; ta ti utfall pr.bein. Dette kan du gjøre både  ute og på mølle.

☺ 2. For hvert 50’ende steg; ta ti knebøy med kroppsvekt. Gå dypt og sørg for å presse knær i samme retning som tærne.

☺ 3. Stopp opp innimellom og ta 12-15 reps på hver side med glute kickback uten vekt (som på bildet under). Stram rumpa og kjenn at det faktisk er mulig å aktivere godt helt uten vekt. Gjør bevegelsen kontrollert og sørg for å stramme rumpa og ikke bare slenge foten bak. Du vil nok også merke at du blir mer oppmerksom på å bruke rumpa når du går også!

IMG_9284-001

☺ 4. Hopp sidelengs som Silje gjør i begynnelsen av denne videoen. Gluteus medius blir aktivert og du vil kjenne det brenne i siden på rumpa. Gøy med litt variasjon på turen, enten om det er på mølle eller ute 🙂

Selvsagt er ikke dette den mest optimale måten å bygge rumpe på, men det er jo ikke feil å øke fokuset litt ellers utenom selve styrketreningen også. Jo mer bevisst du blir på å aktivere rumpa di, jo lettere blir det å faktisk BRUKE den i styrkesalen!

SANDEFJORD OPEN

Det var et forrykende flott show i Sandefjord i går og bikinijentene var utrolig flotte. Det gikk dessverre ikke helt veien for Elin selv om formen satt som et skudd. Sceneopptreden ser ut til å være en enormt stor del i dømmingen, noe som kommer tydelig frem. Det eneste vi må gjøre nå er å kjøre på videre med hodet hevet og øve på det som kan bli bedre 🙂 Formen skal hvertfall forbli som den er, og det er hvertfall bra. Litt bilder fra dagen;

wpid-20140405_105814.jpg
Elin og ei utrolig hyggelig jente fra teamet, med Harald 🙂 En rolig mann som passer perfekt backstage i stressede omgivelser. Han tar livet med ro! 🙂

IMG_9314-001
Se, så nydelig da 🙂 Jeg er utrolig stolt av denne jenta. Hun har trent lenge og hardt og fortjent hvert gram med muskulatur uten noe form for kunstige preparater. Det i seg selv er en seier og virkelig noe jeg respekterer henne for. Som dere vet så har jeg nulltoleranse for doping, så det føles enormt bra at jeg kan backe ei som virkelig har gjort seg fortjent til både fysikk og form. Det ER mulig uten noe annet enn mat og drikke!

Her er litt bilder hentet fra treningsforum;
Desktop51 Kollasjer6
Jeg krysser fingrene for at lørdagen ender bedre for Elin, hun fortjener virkelig å gjøre det bra. Jeg har troa! 😀 Lykke til til alle atletene som stiller i dag! 🙂