«Andre har tatt fra meg livet» – ET OPPGJØR MED OFFERROLLEN

«Jeg har aldri fått til noe»
«Alt det vonde jeg har opplevd har skadet meg for livet»
«Jeg har alltid blitt mobbet og hatt det vondt»
«På grunn av alt jeg har opplevd klarer jeg ikke fungere»
«Andre har tatt fra meg livet»

Jeg blir utrolig trist når jeg hører andre si disse tingene. Det er en tankegang som jeg vet ikke vil ta noen noe sted, og bedervelsen vil ikke gå bort før noe endres. Mange er ikke villig til å endre noe heller. Kanskje fordi de er redde for å ha det bra fordi det er uvant, eller kanskje fordi de ikke vet hvordan.

IMG_0734

Uansett, i mange tilfeller er det utenfor min makt å påvirke mennesker i denne situasjonen positivt. De trenger profesjonell hjelp til å tenke nytt. Men så hender det også at jeg kommer over de som er søkende etter et lyspunkt. De som ikke er villige til å la livet sitt bli frastjålet av dårlige minner og ting som har vært, og tar til seg alt av oppmuntring og push.

Til deg som er villig og søker etter et lyspunkt, vil jeg si tre ting.

  1. Du er kapabel til å oppnå alt det du bestemmer deg for.
    Ingenting i fortiden din kan stoppe deg, med mindre du lar det.
  2. Du har like mange timer i døgnet som alle andre
    og du kan gjøre akkurat hva du vil med dem.
  3. Du er ikke et offer for alt som har skjedd deg og de som har behandlet deg galt. Du kan velge å la det styrke deg. Hent frem fighteren i deg og bevis at du ikke skal gi fortiden gleden over å ta fra deg livet!

IMG_0727

Hvorfor snakker jeg om dette?
Jeg har hatt det veldig tøft og jeg har opplevd mye vondt. Jeg vet at det går an å komme seg ut av offerrollen og ta tak i sitt eget liv. Jeg er sjefen i mitt liv og jeg bestemmer hvem og hva som skal få plass. Jeg håper at du kan kjenne på det samme.

SUPERENKEL OG BILLIG LUNSJ FOR FLERE DAGER – I FARTA!

Det hender jeg har det hektisk eller prioriterer tiden feil, slik at det går utover matpakkelaging til jobb. Heldigvis er butikken full av sunne løsninger når jeg ikke har fått med meg medbrakt mat hjemmefra. Her er et eksempel som kommer på 60 kr totalt og holder til lunsj i flere dager!

IMG_7655

250 g kokt skinke
150 g Norvegia lettost
1 tube kaviar
1 pakke rugsprø

Proteiner, karbohydrater og fett!

Jeg like alt dette pålegget på rugsprøet samtidig, men det velger du helt selv hva du liker best. Andre alternativ er makrell i tomat, magerost på tube eller spekeskinke. Enkelt og veldig lett tilgjengelig i butikken. Man må slettes ikke velge noe usunt 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En annen ting også! Om du ikke har kjøleskap på jobb så er det blitt såpass kaldt ute nå, hvertfall her på sørlandet – at du faktisk kan ha pålegg liggende i bilen.

TREN NAVNET DITT!

1176026-9-1447255632813

IMG_5989

Lurer du på hva du skal trene i dag? Jeg fant denne listen og syns det var litt artig. Her er det navnet ditt som bestemmer hva du skal gjøre på treningJeg ser for meg at det hadde vært gøy å laget en sirkeltreningsøkt ut av dette, eller en form for tabata.

For meg blir det;
J = 30 jumping jacks
U = 20 magecrunshes
L = 50 knebøy
I = 30 utfall
E = 50 burpees

R = 20 pushups
A = 60 jumpin jacks
F = 20 burpees
O = 50 plank jacks
S = 40 magecrunsh
S = 40 magecrunsh

Hoho, dette kommer til å bli grusomt! Jeg slapp ikke akkurat billig unna med disse bokstavene. Jeg har allerede planlagt økten min for i dag, så dette blir programmet på mandag istedet. God trening! 😀

ET LITE (og viktig) PS!

Visste du at…

Om du gjør øvelser du faktisk liker så presterer du bedre?

IMG_1815-001

En ting er å presse seg fordi man har viljestyrke, det kan funke ok en stund. En annen ting er hvor mye mer evne du har til å prestere maksimalt når det er noe du faktisk liker!

Ikke undervurder treningslyst og treningsglede folkens.
Har du en øvelse på planen i dag som tar fra deg lysten til å trene – finn et godt alternativ som du trives med 😉

God trening!

BANANOMELETT ! (JA, DU LESTE RIKTIG)

Denne oppskriften er en god blanding av søtt og salt. Den gir også rikelig med både proteiner, fett og karbohydrat. Banan er en super frukt som bidrar med både kalium, fiber, kalsium, vitamin C og magnesium for å nevne noe.

Denne omeletten kan du bruke til alle dagens måltider, men jeg syns den er spesielt god til frokost 🙂 Du trenger: Egg, banan, cottage cheese, søtning, peanøttsmør og kanel.

IMG_6251IMG_6255IMG_6257

Sett plata på middels varme og ha i eggene. Del opp bananen og legg bitene oppå eggene. Tilsett cottage cheese og kanel og sett lokket på panna. La det steke på lav varme i noen minutter. Legg omeletten på en tallerken og topp med peanøttsmør og søtning. Det ser kanskje ikke så delikat ut men det smaker utrolig godt!

IMG_6260IMG_6269

 

OPPFØRER DU DEG SOM EN SAKKOSEKK?

Du tenker kanskje at dette er et innlegg om at man ikke skal være slapp eller ha dårlig holdning rent fysisk? Det er ikke helt det jeg skal frem til.

Hva skjer med en sakkosekk når noen kommer borti den? Den former seg der etter og blir deretter liggende i ro igjen.
Hva skjer med en sakkosekk om ingen kommer borti den? Absolutt ingenting!

Desktop34

Sakkosekk- mentalitet, det går ut på at du ikke for gjort noe før noen presser deg, dytter deg, tvinger deg eller gjør det for deg. Det går ut på at du sitter å venter på motivasjon. Venter på lyst. Venter på endringer – uten å gjøre noe aktivt for å få det du venter på.

En som tenker som en sakkosekk vil kanskje trene og spise bra om de blir invitert med på trening og sunn middag, for så å dra hjem å sette seg til i sofaen og bli sittende der til neste gang noen tar initiativ til å gjenta det.

12715572_520690634764825_8744594417467190563_n

Om du er en av dem som tenker sånn, spør deg selv disse spørsmålene:
– Føler du deg vel med måten du lever på?
– Hvordan føles det etter en dag på sofaen, kontra følelsen du får av en treningsøkt?
– Hvordan føles det å spise masse drit, fremfor et sunt måltid?
– Ser du for deg å være avhengig av andre for at du skal oppnå det du ønsker med livet ditt?
– Om du fortsetter å være passiv til din egen livsstil og utfallet av det blir at du føler deg enda mer uvel og kanskje blir syk, er det ok for deg?

Grunnen til at jeg spør er for å få deg til å tenke. 
Tenke over det faktum at DU er sjefen i ditt liv. DU tar valgene for deg selv. Resultater kommer ikke dalende. Mestring kommer ikke på døra. Endring dumper ikke ned i postkassa. En sakkosekk får ikke gjort noe uten at andre gjør noe. Ikke vær en sakkosekk!

DENNE CARDIOEN ER BEST FOR RUMPA!

Det som utgjør størrelsen på rumpa vår er muskelmasse og fett.
Fettet reduseres når vi går ned i vekt (fettmasse) og vil gjøre at rumpa blir mindre. Det samme skjer om vi taper muskelmasse. Om man legger på seg fett eller øker i muskelmasse så vil begge disse gjøre at rumpa blir større. Er du med? 🙂

Så… Kjenner jeg leserne mine rett så vil dere ikke ha flat rumpe, right? Men dere liker å være i god form og føle dere bra?

Cardio er ofte noe vi jenter tyr til for å føle oss bedre. Men – hva gjør det for rumpa di? Jogging, gåing og lavintens ellipse er ikke cardiotyper som gjør rumpa di noen tjeneste, dessverre. Så hva slags cardio er best for deg som vil ha best mulig effekt av cardioen og samtidig ønsker å beholde- eller bygge rumpa?

img_0688-002

Nr.1 – Sprint!
Da snakker jeg ikke om å løpe litt fort. Da snakker jeg om å løpe så fort du over hodet kan og litt til. Dette kan gjøres både ute og på mølle og det er den best muskel- og styrkebesparende cardioen du kan gjøre, så lenge du passer på å ha korte drag og lengre pauser. Rumpa blir virkelig aktivert når du sprinter!

Eksempel på intervalløkter for deg som vil bevare/bygge rumpa;
1. 15 sek MAX spurt, 45 sek hvile x 4-7.
2. 10 sek MAX spurt, 60 sek hvile x 5-8.

Hva,  lang pause? Yes, girl! Det krever mye av musklene dine å utvikle så mye kraft som denne typen sprint krever. Om du virkelig sprinter så fort du kan så vil du forstå hvorfor såpass lang pause er nødvendig. Du vil også merke hvor enorm forskjell det er på 10 og 15 sekunder med max av det du klarer!

img_4554

Ikke bare er sprint bra for rumpa, kondisjonen og fettforbrenningen, det er også utrolig moro og gir et endorfinrush uten like! Jeg liker å sette meg fartsmål og øker farta akkurat som jeg gjør i styrketreningen hvor jeg øker motstanden jevnlig.

Men husk på – det er styrketreningen som former rumpa, så ha det som basis om målet ditt er større/bedre rumpemuskulatur. Mark my words, du kommer ikke unna det 😉

Husk også på å varme godt opp. Gjerne med dynamisk tøying av hoftebøyere, innside lår, legger og setet i tillegg til litt lett jogg. Se video på kanalen min her av mine drilløvelser for sprintoppvarming.

God trening!

DENNE UKENS TRENING

Som jeg nevnte for dere for en stund siden, så har jeg måttet ta noen skritt tilbake når det kommer til treningen min. Rett og slett for å finne tilbake lysten og gleden. Det har funket veldig bra! Det har føles litt mentalt «feil» å gå ned på vektene og kutte ned på antall sett, men det har virkelig gjort susen for  meg.

Fokuset den siste tiden har vært å ha en baseøvelse på hver økt som jeg kjører relativt tungt på – det vil si så tungt jeg føler for den dagen (!). Jepp, du leste riktig. Det kule er at jeg har fått lyst til å løfte tungt når jeg har gitt meg selv friheten til å ta det på lyst.

22627550_10214809118640165_130782901_n

Slik ser min trening ut denne uka
(jeg reiser bort på fredag, så derfor alle fire dagene i en sleng):

Mandag – Rumensk markløft, hofteabdukjson i maskin, skrå brystpress, pullups, sidehev i kabel, enarms tricepsextension.
Tirsdag – Hip thrust, utfall bak fra step, hofteabuksjon m.miniband, chins med vekt (her har jeg begynt helt på scratch, noe som faktisk er helt ok), skulderpress, facepulls.
Onsdag – Knebøy, kickback i kabel, rygghev, militærpress, sittende roing, pushups.
Torsdag – Hip thrust, bulgarsk utfall, pullups, enarms pushpress, enarms sidehev.

I en vanlig uke ville jeg nok lagt inn fri på onsdag og heller hatt 1-2 økter i løpet av helgen, men man tilpasser slik det passer best. Det beste denne uka er at alle øktene har føltes så sinnsykt bra!! Det er en helt magisk følelse etter en lang periode med minimal glede over treningen. Jeg er så glad 😀 Gleder meg allerede til ny treningsuke!

22538248_10214809118720167_2110869679_n

Cluet for meg har vært å senke forventningene til meg selv. Det var det som skulle til for at jeg skulle blomstre frem igjen.

PRØV UT DENNE SIRKELEN OG TA TIDEN!

En av måtene jeg tester fremgangen hos kundene mine på er å ta dem gjennom forskjellige sirkler med stykeøvelser hvor jeg tar tiden. I dag testet en av mine pt-kunder, Miranda, sirkelen på nytt for første gang etter sommeren og hun forbedret tiden sin med hele fire minutter fra sist! 😀

22657369_10214825856698606_555967655_n

Her kan du teste deg selv. Tilpass vekt etter ditt eget nivå.
Sjekk hvor lang tid du bruker på følgende øvelser, fire runder:

♥ Knebøy, 15 reps
♥ Kettlebell swing, 15 reps
♥ Enarms skulderpress, 8 reps
♥ Enarmsroing, 12 reps pr.arm
♥ Gående utfall, 12 steg pr.bein

Jo kortere pauser du har, jo mer sparer du. Samtidig er det viktig å sørge for at du utfører øvelsene riktig. Har du skader/vondter som hindrer deg i å gjøre noe av dette kan du fint finne andre øvelser som passer din situasjon bedre.

Skriv ned hvor lang tid du bruker og test på nytt om for eksempel en måned!

Lykke til 😀

VIL DU BLI STERK I PUSHUPS?

IMG_3570

Enten om du ikke klarer pushups på bakken enda eller om du klarer det og vil oppgradere – her er noen tips til deg! 😉

Om du ikke enda klarer pushups på tærne på bakken
kan du begynne med å ta pushups til stang i smithmaskin (et apparat med en fast stang som kan justeres opp og ned). Her kan du stille stangens høyde og dermed stille den så høy som passer ditt styrkenivå. Jo høyere opp stanga står, jo lettere vil det bli. Når du klarer pushups på smithmaskinens laveste hakk kan du prøve å ta pushups til en lav benk eller step.  I starten kan du gjerne trene pushups ofte. For eksempel 3 sett med så mange reps du klarer, 2-3 ganger pr.uke.

IMG_3566

Om du klarer noen få reps på bakken
kan du øke styrken din ved å legge inn en økt hvor du tar 3 sett med så mange reps du klarer, en økt med pushups til lav step, 3 sett og flere reps enn du klarer på bakken og en økt med brystpress på benk med manualer, 2-3 sett, 6-8 reps.

Om du klarer flere reps på bakken og vil oppgradere
kan du legge inn en økt med strikk som motstand. Hold endene av strikket i hver hånd og kryss strikket over brystryggen. Du vil da få mer motstand på vei opp ved hjelp av strikken. Du kan også legge inn en økt hvor du tar en vektskive på ryggen, 3 sett med 6-8 reps, samt en økt hvor du kjører eksplosive reps (med klapp om du vil), 2-3 sett, så 5-7 reps- gjerne mer, alt etter hvor sterk du er.

Lykke til !

NÅR DU MINST VENTER DET

På mandag var jeg gørrtrøtt etter jobb og planen var å trene før jeg dro hjem. Jeg hadde lyst til alt annet, men visste at det kom til å føles godt etterpå. Jeg hadde sovet lite natta før, spist mindre enn jeg skulle og hadde igrunn ingen gode odds for å få ei god økt. Jeg satte i gang tross alt, og vet du hva? Jeg fikk den beste økta på lang tid- da jeg minst ventet det!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Vi kan føle mye forskjellig. Vi kan kjenne på alt mulig og vi kan skape problemer i hodet vårt som hindrer oss å være produktive og kreative. Dette gjør vi for å være mest mulig komfortable. På mandag følte jeg absolutt ikke for å være ukomfortabel. Kroppen min overrasket meg likevel med å plutselig ha skikkelig bra trykk og energi! Hva vi føler er med andre ord ikke alltid samsvarende med realiteten og kroppens yteevne.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du føler deg slapp og sliten en dag du har tenkt til å trene – prøv å starte med og gjøre noe. Det kan være du blir overrasket over hva slags krefter kroppen din har å by på den dagen. Og om det skulle vise seg å være motsatt – at du faktisk trenger hvile – så kjenner du det fort og kan fint gå hjem igjen eller gå deg en tur i stedet! 🙂

Lytt til kroppen, men gi den også en sjanse til å motvirke dine negative tanker 😉

GOD FREDAG!

DRIT I HVA DU «BURDE»!

Sitter du å kvier deg for å gå på trening samtidig som du kjenner på ekkel følelse fordi du føler du burde gjort en hel haug av ting? Kanskje du også er på trening og føler at du burde gjort alt så mye bedre eller anderledes?

La oss legge vekk «burde» litt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du er ærlig med deg selv så kjenner du også på at disse tankene ikke gjør deg noen tjeneste og de bidrar ikke til noe bra. Noe som ikke gjør deg mer glad eller mer produktiv er det like greit å legge bort, spør du meg.

Fokuser heller på BEVEGELSE!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Selv tenker jeg at jeg i hver økt kjører en knedominant øvelse, en hoftedominant, en pressøvelse og en draøvelse. Det er det eneste kravet jeg har, og det føles bra! I perioder hvor man ikke oser av motivasjon og treningslyst så handler det om å gjøre det enkelt.

Gå på trening med fokus på at du skal bruke kroppen din – allerede der har du nemlig gjort noe bra!  😉

FIRE SMÅ OPPMUNTRINGER

I dagens samfunn er det nok av kilder som forteller oss at vi har grunn til å ha dårlig samvittighet eller til å føle oss mindre bra. Det gjennom slanketips på nett, quotes som ber oss om å jobbe natt og dag, glansbilder på facebook, retusjerte bilder på instagram og mennesker rundt oss som aldri forteller hvordan ting egentlig er.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Da har jeg fire gladmeldinger til deg i dag, for å gå i mot strømmen!

♥ Du vil aldri bli lik noen andre. Det er derfor ingen grunn til å streve for nettopp det.

♥ Alle viser det de vil du skal se. Ikke sammenligne din helhet med andres glansbilde.

♥ Om noe ser perfekt ut, husk på at alt og alle har flere sider. Du er ikke den eneste.

♥ Gjør DIN greie! Det DU trives med og det som gjør DEG glad. Ikke la deg påvirke til å velge noe annet bare fordi andres glansbilde viser at de tar andre valg enn deg.

GOD TIRSDAG ♥

INGENTING FUNKER UTEN RIKTIG MENGDE INNSATS!

IMG_5624

Er du en av dem som gjør det samme dag ut og dag inn uten resultat, som fortsatt venter på at det skal funke? 🙂

Når jeg setter opp treningsprogrammer til folk så presiserer jeg enten skriftlig eller med ord ansikt til ansikt at det viktigste du gjør er å tilpasse belastningen riktig.

Om du tar armene ut fra kroppen og senker dem igjen tre serier og tolv repetisjoner så er ikke det ensbetydende med at du får større eller sterkere skuldre, selv om sidehev står oppført i programmet ditt. Setter du deg ned i knebøy fem repetisjoner og fem serier tre ganger i uka så betyr ikke det nødvendigvis at du får ny personlig rekord om seks uker.

IMG_5621

Det som er ekstremt viktig er hvilke vektbelastning du har på det arbeidet du utfører. Så lenge du har et personlig tilpasset program så er din eneste oppgave  å tilpasse vektbelastningen etter antall repetisjoner.

La oss si at det står 3 x 8 reps med sidehev i programmet ditt. Noen vil tenke;«tre serier og bare åtte repetisjoner, det er jo utrolig lite! Jeg kommer ikke til å bli sliten». Vel… Om du velger rett vekt til det repsantallet så kommer du til å kjenne det svært godt. Tenk at du alltid skal ha èn repetisjon å gå på, ikke mer. Du skal altså kunne klare èn til når du er kommet til den siste repetisjonen, men holde igjen. Om du kunne klart fem til så er det ikke rart du ikke er sliten. Da har du simpelthen valgt en for lett vekt!

Vær obs på hvor mange reps det står i programmet ditt!
Står det oppført for eksempel tre repetisjoner så betyr dette at du skal ha en vekt du klarer å løfte maks fire ganger og ikke mer. Det vil altså si; en relativt tung vekt. Står det oppført åtte repetisjoner så skal du bruke en vekt du kun klarer ni ganger. Står det oppført femten reps så skal du klare vekta du velger seksten ganger – du skjønner hva jeg mener .

IMG_5639

Om du virkelig kjenner etter og velger riktig vekt på øktene dine så kan jeg garantere deg signifikant økning og bedre fremgang (dette er med forbehold om at du har et personlig bra tilpasset program). Lykke til !

ET SØTT COMEBACK! SUNN DESSERT PÅ……1-2-3!

Husker dere fluff,det som var så populært i «fitnessverden» for noen år siden? 😀 Her er et come back! 😀 Denne utrolig gode og sunne saken smaker alt annet enn sunt – noe som er veldig digg i blant 😉

Du trenger (for min porsjon):
♥ 300 g bær (jeg brukte bringebær og skogsbærblanding)
♥ 1 most banan, helst litt fryst
♥ 1,5 scoop vaniljekasein
♥ Valgfri mengde søtning
♥ 5 ss kokosmelk

Tin bærene og bananen litt på forhånd slik at det blir medgjørelig i smoothiemaskinen. Putt alt oppi en blender sammen med ca 1,5 dl vann og kjør på full guffe til du får en jevn, tykk masse. Som du ser på bildet så ble min veldig tykk fordi bærene var ganske fryst. Om jeg ville hatt den flytende måtte jeg tint dem litt mer. Prøv dette folkens ! Næringsrikt måltid som smaker hiiiiimmelsk <3

IMG_0509

TIL PESTOENS FORSVAR…

Jeg var tilfeldigvis inne på blogg.no å snokte rundt på toppbloggerne her om dagen. Der kom jeg over et innlegg hvor en meget flott og slank jente hadde begynt med PT og skulle ned i fettprosent. Hun hadde i den sammenhengen oppdaget at pesto, som hun elsket, hadde 52 gram fett pr.100 gram, noe som var «NO GOOD» i følge henne.

maxresdefault

Altså, da må jeg som slapp miniblogger komme med et forsvar i pestoens favør…At 24924 mennesker leser dette, hvor kanskje halvparten av dem er fjorten år gamle jenter i sin mest sårbare alder, skal slutte å spise pesto, det syns jeg er for galt.

Pesto består av pinjekjerner, basilikum og olivenolje hovedsaklig. Og jeg vet ikke med dere, men når jeg bruker pesto er det sjelden eller aldri mer enn to spiseskjeer i en hel rett. Hva vil det si? Jo, de 200 kaloriene du får fordelt utover retten vil ikke skade deg eller gjestene dine. Det vil kun sette eksemplarisk mye mer smak på maten.

Man eter altså ikke 100 gram pesto i slengen, med mindre du har meget bedøvede smaksløker.

original.480x196

Så, kjære lesere! Jeg vil gjerne at dere aldri slutter å spise en matvare fordi den har mye kalorier eller mye fett pr.100 gram. Sunn betyr ikke kalorifattig! Fett er ikke usunt! Spis heller alt i begrensede mengder, og om du hører at noe er «usunt» fra noen, husk alltid på – INGENTING ER USUNT I RETT MENGDE.

Nå skal jeg gå å spise kylling med pestopasta! Fordi pesto kan vær en super fettkilde i middagen i tillegg til at det smaker magisk.

Snakkes! <3

5 TING TRENINGEN DIN BØR INNEHOLDE

IMG_8126-002

Om du ikke har noe særlig fremgang, sliter med motivasjonen eller rett og slett bare trenger et puff bak, da er de følgende punktene noe du bør se gjennom. Dette er ting som kan gjøre positiv endring for deg!

1. GJØR NOE DU FAKTISK SYNS ER GØY
Jeg tror jeg har blitt morohetenes nye talskvinne. Alt jeg blogger om om dagen er jo at man skal ha det bra, hehe. Uansett – det ER viktig å ha det gøy. Trening blir fort et ork og et jag hvis man ikke finner glede i det man gjør.

2. FOKUSER PÅ Å BLI BEDRE I DET DU IKKE ER SÅ GOD PÅ.
Når du ønsker fremgang så må du rett og slett fokusere på dine svakheter. Det hjelper ikke å få enda større armer når skuldrene er for små for eksempel, det vil bare gjøre ubalansen enda større. Jobb med dine svake sider.

3. PRØV NYE TING DERSOM DET DU GJØR IKKE FUNKER
Som jeg nevner til stadighet – det er flere veier til Rom en den ene du kanskje har hengt deg fullstendig opp i. Hør på noen du stoler på i bransjen, finn ut mer om andre treningsmetoder og utvid horisonten din. Prøv ut litt forskjellig. Kanskje finner du noe som funker enda bedre enn det du har gjort de siste fem åra. Å få flere syn på en ting har ikke skadet noen.

IMG_8246-001
Topp // Tights (adlinks)

4. HISS OPP KONKURRANSEINSTINKTET
Når man opplever konkurranse så blir det naturlig for de fleste å sette inn høygiret. Tren sammen med noen på ditt eget nivå eller aller helst noen som er litt sterkere/større/raskere og bli litt gira! Selv merker jeg at jeg har godt av å ha andre jenter på gymmet som løfter tungt. Da kan du vedde på at jeg trener dobbelt så bra som jeg ville gjort ellers. Inviter vennene dine til en pushup konkurranse, eller et ironman marathon for den saks skyld! 😉

5. HEADPHONES ON, WORLD OFF
Kanskje du trenger å fokusere mer når du er på gymmet? Å gå inn i sin egen boble og ikke la seg distrahere er kanskje ikke så sosialt, men det kan gjøre at du presterer enda bedre. Alt til en hver tid, og av og til har hvertfall jeg godt av å isolere meg inne i Julies muskelverden. Man er jo tross alt på gymmet for å få noe ut av det! 🙂

GOD TRENING! <3

SPIS DEN HIMLA KRINGLA

REPOSTER DETTE INNLEGGET SOM JEG SKREV FOR 1 ÅR SIDEN- RETT OG SLETT FORDI DET ER LIKE VIKTIG I DAG! 😀

Jeg fikk en bekymret mail fra en kunde som hadde vært på besøk hos bestemor å blitt tilbudt rullekake og kringle og alle mulige fristelser. Samme uka hadde hun blitt invitert med på date av kjæresten hvor de var på restaurant og hadde noen glass vin med middag og dessert. Hun lurte på; Skal jeg nekte meg ting resten av livet? Må jeg si nei til alle livets goder så lenge jeg ønsker å være slank? Skal jeg føle på dårlig samvittighet hvis jeg velger å spise en kringle hos bestemor?

NEI! Det skal du ikke 🙂

Det har seg slik at uansett hvilke mål du har, så er veien mot mål en reise og den kommer med både oppoverbakker, nedoverbakker, motvind, snøstorm, medvind, smil, glede, sinne, frustrasjon, kringle, laks, treningslyst og dørstokkmil. Det er ikke bare bra eller bare dårlig.

IMG_7991

LIVET SKJER!

Og mens du har et mål og jobber mot det, så settes ikke livet på pause.

Det vi må lære oss er å ;
1. Gjøre det beste ut av forskjellige utfordringer – for de vil komme
2. Velge avvik med omhu
3. Nyte avvikene når vi først har dem
4. Huske på at det er en reise!

Så – blir bestemor ekstatisk for at du spiser ei kringle? Så spis den himla kringla. Det går bra. Det er et langt liv. Velger du bra og fornuftig stort sett alltid så vil ikke små avvik fra hovedveien din styre deg på feil vei.

IMG_8011-001