Gjør noe bra for deg selv hver eneste dag

Ja, du leste riktig. Hver dag!

Jeg har hatt dette som et lite nyttårsforsett som jeg har holdt litt for meg selv. Å gjøre noe bra for seg selv hver dag tror jeg er utrolig viktig for å ha en god balanse i hverdagen og for å ikke «miste seg selv» i hektiske perioder. Det er ofte veldig enkelt å please andre og blir det mye av det så er det fort gjort at man automatisk nedprioriterer seg selv. Slik trenger det ikke å være!

Det å gjøre noe bra for seg selv trenger hverken å være tidkrevende, kostbart eller tungvint. Jeg gjør det veldig enkelt men er likevel konsekvent på at noe skal skje hver eneste dag. Jeg trives best når jeg ta vare på meg selv og holder det fint rundt meg, og når det er på plass så går alt annet i hverdagen også så mye bedre. Her er min liste over bevisste valg jeg tar og ting jeg gjør for meg selv;

Planlegger uken og når jeg kan trene
❤ Gjennomfører planlagte treningsøkter

Starter dagen med et glass vann med sitron og en næringsrik frokost
❤ Prioriterer tid til hud- og kroppspleie hver morgen og kveld
❤ Rer opp sengen og rydder kjøkkenet før jeg drar på jobb
❤ Står opp tidlig nok for å unngå stress
❤ Skriver dagbok hvis det er tanker jeg vil få ut av hodet
❤ Brenner luktelys og drikker te
❤ Lager «to-do» lister over ting jeg vil få gjort (og utfører det)

Hva du bør fylle din liste med avhenger av hva som gjør deg glad, hva som er viktig for deg og hva du trives med. Tenk enkelt og gjennomførbart, så er du sikker på at du får inn minst ett av punktene hver eneste dag.

Jeg merker enormt forskjell på hvordan jeg føler meg når jeg faktisk prioriterer disse tingene. Jeg har mer overskudd og bedre humør og jeg sitter aldri med følelsen av at jeg streber meg gjennom livet for å gjøre alle andre glad. Jeg får energi av å glede meg selv og det gir meg også mer å gi til andre! GOD torsdag <3

Kjøttfri mandag – Wok med veggieballs

Åh, dette ble SÅ godt!!
Jeg var alene i helgen og bestemte meg for å eksperimentere med litt wok, noe jeg veldig sjelden lager. Det blir det absolutt mer av fra nå! Det er så utrolig deilig når jeg kan surre rundt alene i butikken og kikke uten dårlig tid. Da får jeg ofte noen gode idèer, spesielt hvis jeg oppdager noen nye matvarer, slik som vegetarbollene i denne oppskriften.

Denne idèen viste seg å bli den beste på lenge! 😀

I Asiahyllene har de mye spennende og jeg fikk med meg mye godt til woken min! Bønnespirene overrasket meg veldig positivt, mens vannkastanene var litt i tykkeste laget. Mulig jeg kutter dem opp neste gang, eller kjøper noen som er delt i tynnere flak.

Her er oppskriften på min nydelige kjøttfrie wok;
1 pakke fersk wok grønnsaksmix
1 pakke veggieballs
1/2 pakke eggenudler
1 boks vannkastanjer
1/2 boks bønnespirer
1 pose chop suey saus

Jeg stekte først alle grønnsakene på middels varme med litt olje til de ble myke. Tilsatte bollene slik at de ble varmet opp, helte sausen over grønnsakene mot slutten av stekingen og kokte nudlene etter anvisning på pakken. Alt blandes til slutt.

Det sto på pakken med vegetarbollene at de skulle stekes i olje i 15 min, men det gjorde jeg altså ikke. Det er mulig at akkurat dette hadde gjort mye med smaken, for bollene i seg selv var ingen smaksopplevelse. Det må jeg innrømme. Absolutt ikke vonde, men bare litt smakløse. Retten hadde faktisk blitt like god uten vil jeg påstå. Men det er gøy å prøve noe nytt, og dessuten fikk jeg med litt ekstra proteiner 🙂

Anbefaler alle å ta en shoppingrunde i matbutikken! Kanskje du finner noe nytt og inspirerende 😀 God mandag!

Følge en tilpasset kostplan – fordeler og ulemper

Å ha kontroll på matinntaket sitt er svært nyttig hvis man har noe spesifikt man vil oppnå. Enten om det er å redusere fettprosenten, å gå opp i vekt eller å finne en energibalanse. Jeg lager ukentlig tilpassede kostplaner til mennesker med forskjellige mål. Jeg får også ofte spørsmål om en tilpasset plan satt opp av meg kan passe dem, eller om de bør prøve seg frem selv. Det vil jeg snakke litt om i dag! Jeg skal ta dere gjennom både ulemper og fordeler ved å følge en tilpasset (ikke generalisert) kostplan.

Fordeler ved å følge en tilpasset kostplan:
Man får god oversikt og et tilrettelagt opplegg
Man får en god oversikt over hvor mye man bør spise for å oppnå det man ønsker, samt en tilpasset fordeling av makronæringsstoffene protein, karbohydrat og fett. Jeg tilpasser alltid planene med mat som hver enkelt kunde liker og tar hensyn til allergier og intoleranser

Man får bedre innsikt i matmengder og porsjonsstørrelser
Ved hjelp av et tilpasset opplegg får man bedre innsikt på hvor mye man faktisk trenger av hver matvare og hvilke porsjonsstørrelse som er passelig for seg selv. Dette får jeg mye tilbakemelding på at kunder setter stor pris på og som de tar med seg videre.

Man slipper å være usikker på egne avgjørelser
Når matmengden er satt slipper man å bruke unødvendig med tid på å vurdere frem og tilbake hva som er riktig og galt for hver måltid. Da kan man enkelt bare velge et av alternativene i planen, så vet man at man har fått i seg det man skal.

Man kan kose seg med mat man liker i fornuftig mengde
Det finnes ikke «neimat», kun gale mengder. Når jeg setter inn mat som kunden liker i planen, får de en forståelse av at alt kan spises, så lenge det er i rett mengde tilpasset deres mål. Det å ikke få servert en «neimat» liste er noe de fleste setter stor pris på.

Man vil kunne nå målet sitt fortere enn om man ikke hadde en konkret plan
Har du et opplegg tilpasset deg og målet ditt og følger den, er det større sjanse for å nå målet ditt raskere og på en mer behagelig måte med minst mulig prøving og feiling. Dette kan spare deg for både tid, krefter og frustrasjon.

Potensielle ulemper ved å følge en kostplan;
– Man blir «besatt»
Enkelte opplever å bli helt besatt og opphengt på et ekstremt detaljert nivå. Dette er ikke nødvendig for å få resultater for de aller fleste. Om man velger paprika eller tomat er uvesentlig, og man bør passe seg for å gå i fallgruva med å bli for detaljfokusert. Det har noe å si om man har 50 eller 100 g ris, men ikke om man har villris eller fullkornsris, for å komme med et eksempel. Å være alt for streng med detaljene kan i verste fall gi deg et anstrengt forhold til det og gi deg en dårlig opplevelse.

– Man kan føle seg «låst»
Å følge en plan med eksakte mengder kan for noen oppleves restriktivt, selv om de har mat på planen som de selv liker og trives med. Man er gjerne vant med å spise fritt uten å ha kontroll på noe spesielt, og da kan overgangen til et fast oppsett oppleves som en stor kontrast. Noen liker rett og slett ikke tanken på å ha begrensninger på mengde. I disse tilfellene må man spørre seg selv; Er jeg villig til å følge et tilpasset opplegg en stund for å lære meg gode matvaner, eller vil jeg spise fritt og akkurat som jeg vil? Sistnevnte vil dog ikke gi deg noen garanti for at du når målet ditt, med mindre du har god intuitiv kontroll på matinntaket.

Jeg håper det var oppklarende! 🙂

Det å følge en tilpasset kostplan vil jeg si kan være positivt for de aller fleste så lenge man har riktig innstilling. Ønsker man å nå et spesifikt mål eller bare få orden på kostholdet sitt så er det et helt supert verktøy. Trives man best med å spise som man vil, så kan det oppleves begrensende.

Er du interessert i en personlig tilpasset kostplan, og/eller kanskje mer info om hvordan jeg tilpasser? Kontakt meg på mail: din.pt@live.no og merk mailen med «info kostplan» ! 🙂

Fresh restewrap!

Er du klar for en ny rett laget av restemat? 😀
Ta en titt i kjøleskapet ditt og se hva du kan fylle din wrap med!

Jeg er veldig fornøyd med og stolt av at vi har enormt lite matavfall her i huset. Stort sett så bruker vi faktisk opp nesten absolutt alt. Resteretter har nesten blitt en liten spesialitet, hehe 😀 Det kan være veldig gøy å unngå matsvinn hvis man bare tenker litt nytt og henter frem litt kreativitet!

Jeg hadde tacolefser til overs fra tacotirsdagen vår, alfaspirer kjøpt i datovarehylla på butikken samt litt andre rester som ikke enda hadde fått sin plass i en rett. Min erfaring er at mye kan potensielt bli veldig godt i wrap!

Jeg brukte;
De to siste tacolefsene
Rester av rødløk
1/2 mango
1/2 avocado
Rester av karbonadedeig
Alfaspirer, datovare

Dette ble så magisk godt!! En herlig blanding av smaker, og samtidig ble kjøleskapet tømt for for rester og all matsvinn unngått 😀 Håper du lar deg inspirere og kanskje disker opp med en resterett fra eget kjøleskap i dag!

God søndag! 😀


Fredagsintervaller i to deler

Fredagsfølelsen er på plass!
Den har nesten blitt ensbetydende med intervaller eller annen kondisjonstrening for min del. Det er sjelden jeg kjører en styrkeøkt på fredager, rett og slet fordi jeg da er klar for å komme meg bort fra styrkesalen (som jeg tilbringer mesteparten av tiden min i) og for å få løpt ifra meg 😀

Jeg vil dele en genial intervalløkt med dere i dag!
Jeg er usikker på om denne modellen finnes fra før, men jeg hadde hvertfall en god opplevelse av den da jeg komponerte den på mølleøkta jeg hadde forrige helg 🙂 Historien bak var egentlig litt morsom. Jeg skulle egentlig løpe 4×4 intervaller, og da pleier jeg alltid å tracke puls med Fitbit’en min. Etter do drag oppdaget jeg at jeg hadde glemt å starte økta på klokka, så da blåste jeg i det og gjorde om på planen. Jeg holder nøye oversikt over 4×4-intervallene mine hva gjelder maxpuls og gjennomsnittspuls og fremgang der, så for ikke å «ødelegge hele systemet» mitt, ble det altså en alternativ interalløkt istedet (ja, jeg har litt tvangstanker :P)

Here goes!

Tilpass tempoet etter hva DU mestrer, dette er bare mitt eksempel;)

4% stigning under hele økta
5 min oppvarming – 7 km/t
(4 min – 10 km/t, 1 min total hvile) x 2
2 min – 9 km/t
(30 sek – 17 km/t, 30 sek total hvile) x 10
5 min nedtrapping – 6 km/t

Dette ble altså en hybrid mellom utholdenhet og nokså høyt tempo, og jeg ble ordentlig svett og god! En deilig blanding – perfekt på en fredag for å kickstarte helga 😀 Lykke til og GOD FREDAG!

Er du for streng med deg selv?

Dette er kjennetegnene…

Du tenker konstant at du kunne gjort ting bedre, uansett hvor bra du gjør det

Når du har gjort noe bra, finner du likevel noe feil med det

Du har urealistiske krav til deg selv

Du irriterer deg over alt du ikke får til, med liten eller ingen evne til å se det store bildet

Når du gjør noe «utenfor planen» bruker du mye tid og krefter på å være sinna på deg selv

Kjenner du deg igjen?
Jeg vet mange har det slik når det kommer til kosthold og trening. Etter mange år som både online coach og PT i møte med mange forskjellige mennesker så kan jeg fortelle deg utifra erfaring at – dette holder ikke i lengden.

Det er helt topp å ha forventninger til seg selv og å ha lyst til å gjøre det bra. Det er fantastisk å ha driv til å yte best mulig. MEN, for det er et men – det kan bli svært usunt når man mister perspektiv og ikke lenger ser på seg selv med noe annet enn dømmende øyne.

For at du skal nå målene dine, prestere bra og ha det bra OVER TID, så bør du ha en god balanse og et helhetlig syn på deg selv og det du gjør. Du bør vite når du kan pushe på mer, men også når du trenger hvile. Er man for streng med seg selv er det fort gjort å miste bakkekontakten, noe som kan føre til at man rett og slett kjører seg selv rett i grøfta. Å pushe seg selv er èn ting, men når det samtidig foregår en psykisk nedbrytende krig inni deg, blir det ikke lenger et sunt og prestasjonsfremmende miljø i hverken kroppen eller hodet ditt.

Selvevaluering er en fin ting. Det er selvutviklende og viktig å kunne evaluere egen innsats og se når man kan forbedre noe og når man har gjort noe bra. Det er også viktig å evaluere hvorfor man tar de valgene man tar, hvordan man opplever veien mot målet, og hvordan man har det. Et «feiltrinn» er ikke alltid feil, det avhenger av situasjon og helhet. Å sette inn støtet litt mer med trening og med maten en periode er heller ikke feil- så lenge man ikke taper seg selv på veien og så lenge man har et realistisk syn på hva man kan forvente og når man bør roe ned.

Det kan være fristende å gå inn i maskinmodus og bare gå hardt inn for gull. Spesielt i gode perioder hvor man kommer inn i en god flyt og ser resultater. Det er dog ikke bærekraftig å trosse faresignaler og bli selvdestruktiv når man omsider blir sliten og egentlig trenger å roe ned eller endre fokus.

Sitter du med «styggen på ryggen» som hele tiden repeterer for deg alt du gjør feil og alt du burde klart bedre? Ta et oppgjør. Skriv en liste over alt du faktisk får til, alt du mestrer, alt du er god på og alt som gjør deg glad. Og husk på det at du kommer ingen vei om du hele tiden kriger med deg selv. Push på når det trengs og gi deg selv skryt og hvile når det trengs!
Vær din egen gode og oppmuntrende lagspiller!

Ha en produktiv, fin og positiv onsdag <3

Podcast anbefalinger i februar

Jeg har blitt en skikkelig podcast-junkie og bruker omtrent en hver ledige anledning til å sluke til meg ny inspirasjon fra smarte podcastere. Det er ikke noen hemmelighet at trening, helse og mentaltrening er mine favorittsjangere, og det regner jeg nesten med dere som leser her også er mest interessert i. I dag vil jeg komme en lett blandet anbefaling til dere 🙂

Mine forrige anbefalinger finner du HER!

Jeg har lyttet mye til disse fire podcastene den siste tiden, og selv om kanskje ikke alle disse appellerer til alle, så er de verdt en titt om du finner noe interessant 🙂

First up;
Elaine Bloom – karriereveiledning
Denne dama er bare så rå. Jeg har hørt henne i flere settinger «live» på foredrag og seminarer, og hun har en vanvittig flott formidlingsevne. I podasten tar hun for seg mange forskjellige interessante emner. Ikke bare overførbart til yrkesliv, men livet generelt. Podcastene er stort sett korte og konsise, perfekte å lytte til om du har 15-20 min kjøretid til jobb.

Evolution
Disse karene snakker om trening og tar opp aktuelle temaer rundt akkurat det. De dreper myter og svarer på spørsmål fra lyttere. En fin og informativ podcast og ypperlig for deg som er interessert i treningsprat med minst mulig «unødvendig babbel» 🙂

Foodies
Emilie Nereng driver denne lettbente podden hvor hun intervjuer forskjellige personer og snakker om mat og livsstil. Podden er underholdende og interessant og man får innblikk i mange forskjellige mennesker tilnærming til kosthold og mat. Ikke en podd man nødvendigvis lærer så mye av, men som virkelig er artig og inspirerende å lytte til.

Villmarksliv
En nisjepodd vil jeg si- men likevel kjempe artig om du er interessert i jakt, fiske og friluftsliv! De har ikke kommet med så mange episoder enda, men jeg digger det allerede og ser frem til nye spennende episoder. Enkelt og informativt og genialt for alle som har en liten villmann/villkvinne i magen 😀

God mandag og god lytting! 🙂

MÅ all trening være så fornuftig??

I min jobb møter jeg veldig mange forskjellige mennesker med forskjellige ønsker og mål. Noen ønsker å trene for god helse uten spesifikke mål, andre har veldig spesifikke mål og noen tenker ikke så mye over noen ting så lenge de holder seg aktive. Det er ikke så ofte jeg kontaktes av mennesker som ikke har noe særlig ambisjoner for treningen sin utover det å holde seg aktiv, for disse menneskene er gjerne i den sjangeren som trives med å klare seg selv og gjøre det de føler for.


Uansett hvilke ønsker og tanker man har rundt treningen sin, så er jeg utelukkende positiv til at mennesker er aktive.

Jeg møter også de som føler seg litt dratt i begge ender fordi det florerer av tips og råd om hvordan man skal trene optimalt, også trives de egentlig best med å trene slik de selv vil, «optimalt» eller ei. De blir frustrerte og føler de må gjøre ting mest mulig fornuftig for å få helseeffekt av treningen. Til de det gjelder vil jeg si høyt og rungende; Slapp av! Tren og kos deg! Om du ikke har spesifikke mål med treningen din, så du heller ikke ha det. Kroppen din har veldig godt av treningen likevel!

Det er et faktum at det finnes optimale måter å trene på for de som har spesifikke mål. Men for dem som ikke har det, er det ingen grunn til å stresse. Trening i seg selv er BRA så lenge du ikke får vondt at det du gjør eller overdriver mengden! Min erfaring er dog at de fleste setter pris på å få mer kunnskap om hvordan de kan bruke tiden sin på trening mer effektivt.

Selv er jeg veldig interessert i optimalisering, individualisering og effektive metoder for å oppnå resultater. Det er en del av det å være PT å holde seg oppdatert på nettopp dette. Ikke fordi «vanlig trening» ikke har effekt, men fordi min målgruppe ofte er mennesker som vil oppnå noe spesifikt. Dette er svært viktig å forstå. Da skal de kunne komme til meg for å få tilpasset treningen sin på best mulig måte.

Om jeg sa til kundene mine; «Gjør hva du vil, alt funker!» så hadde det ikke vært særlig vits i å kontakte meg. Min jobb er å hjelpe mennesker med å nå målene sine på best mulig måte og mest mulig effektivt. Hadde mitt mål ene og alene vært å få folk til å bevege seg, så kunne jeg like godt vært en aktivitør som inviterte til standardiserte fellestreninger. – Og det er det ingenting galt i, men det er ikke det min jobb i hovedsak handler om som personlig trener.

Konklusjonen er altså;
NEI, trening må ikke være dønn «fornuftig» og optimal for det ene og det andre dersom målet ditt bare er å holde deg aktiv. Om det gjelder deg så trenger du ikke lese artikler å se på videoer og stresse med å holde deg oppdatert på hvordan man skal programmere treningen for best mulig resultat. Holder du deg aktiv, så har du nådd målet ditt.

JA, treningen kan og bør optimaliseres og tilpasses dersom du har spesifikke mål du vil oppnå på mest mulig effektiv måte. Du vil ha godt utbytte av å få tilpasset treningen din til målet du har satt deg. Det finnes gode metoder og måter å gjøre ting på for at du skal få best mulig resultat og sløse minst mulig tid.

Med det ønsker jeg DEG en fin og aktiv søndag – uansett hva slags mål du har! 😉

Matredder-skål

Det er torsdag og det betyr ny matredder-rett! 😀

I dag vil jeg dele en klassiker – en deilig skål med søtt og salt <3

Det ble så enkelt som;
1 beger mager cottage cheese, datovare
Blåbær, rester
Cashewnøtter, rester
En god dæsj honning
Kanel

Siden nøttene var naturelle valgte jeg å tilsette litt salt for å få frem mer av nøttesmaken, og sammen med cottage cheese, blåbær, kanel og honning ble det en nydelig blanding. Perfekt som frokost, lunsj eller kvelds. Gjort på under 2 minutter! Du har kanskje noen rester av bær i frysen, eller noen nøtter i skapet? Da er dette en flott anledning til å få brukt det opp! 😉

God torsdag!

Å holde løftene man gir til seg selv

Er du god på det?
Å holde løftene du gir til deg selv?

Dette har blitt mer og mer viktig for meg det siste året, og jeg innser stadig hvor mye bevissthet det til tider kan kreve av meg. Jeg skal forklare litt mer om hva jeg snakker om;

Jeg planlegger alltid treningsuka mi slik at det passer inn med andre gjøremål i kalenderen. Jeg vet at jeg har godt at å trene, og jeg vet også at målet mitt om å ha en sunn, frisk og sterk kropp krever at jeg legger inn en ukentlig innsats. I min jobb som PT så hender det ofte at det skjer endringer i planene i løpet av en uke, og plutselig har jeg fri en time der, og må jobbe en time ekstra der. Dette setter planen min på prøve og jeg blir til tider «tvunget» til å være relativt fleksibel. Hvis jeg da har planlagt egentrening kl 15 i pausen på onsdag, kan det brått bli til at jeg må endre et treningsprogram eller en kostplan som tar meg den tiden hvor den planlagte økta skulle finne sted. Hva gjør jeg da? Det kunne vært en gylden anledning til å skippe økta fordi jeg ikke hadde tid. Jeg ser absolutt at det også blir løsningen for mange. Men valget står der, og jeg er sjefen over min egen avgjørelse.

Jeg vet at min egentrening er viktig for meg, og jeg vet også at jeg aldri blir helt tilfreds hvis jeg dropper planene mine og ikke holder treninsløftet til meg selv. Ja, jeg må være fleksibel og øktene kan ikke alltid skje til planlagt tid eller helt slik jeg hadde sett for meg. Men å droppe dem? Det trenger jeg ekstremt sjelden å gjøre.

Jeg har nemlig en innstilling om at alt er bedre enn ingenting. Og med min jobb så må jeg som sagt være villig til å tenke løsninger når tiden ikke strekker like godt til som jeg opprinnelig trodde. Istedet for å droppe økter og sette til side mine egne løfter til meg selv, så gjør jeg det beste ut av det. Får jeg kun 20 minutter ledig tid, så lager jeg en sirkeltrening ut av det. Får jeg kun tre kvarter, så gjør jeg det jeg hadde planlagt, men med færre sett eller høyere tempo. Om jeg ikke rekker å få tatt den løpeturen ute i dagslys, da løper jeg på mølla. Jeg skal ikke legge skjul på at det av og til frister mest å bare droppe hele greia fordi jeg ikke får det helt som jeg vil- men da minner jeg meg selv på følelsen det vil gi meg, kontra følelsen jeg får hvis jeg gjør det beste ut av det.

Dette gjelder ikke bare meg. Vi står alle på valg og i tidsklemma av og til. For min del er det viktig å «practice what I preach» og holde treningen gående på grunn av yrket mitt. I tillegg ønsker jeg å være et forbilde når det kommer til det å holde løfter til seg selv. Dette er ikke bare viktig i treningssammenheng, men i livet generelt! Har du lovet deg selv å sette av tid til å gjøre noe du liker og noe som gjør det glad? Da bør du holde det løftet! Har du lovet deg selv å ta vare på kroppen og helsa di? Hold det løftet!

DU er viktig!
Om du alltid setter deg selv til side for å tilfredsstille andre, vil jeg påstå at du ikke blir den beste versjonen av deg selv, hverken for deg eller de du er rundt. Av og til krever det dog at man er fleksibel og tenker løsninger fremfor hindringer.

Med det ønsker jeg deg en FIN onsdagskveld. Og husk – det er fint og flott å holde løftene du gir til andre. Men løftene til deg selv er også viktig <3

Dette vil jeg gjøre i februar

Ny måned – nye muligheter!
I januar fikk jeg til (overraskende nok) mange ordentlig gode styrkeøkter og også flere fine turer i fri natur. Det er ingen hemmelighet at denne tiden er hektisk for oss PT’er, men likevel har det åpnet seg magiske luker for meg hvor jeg har fått skikkelig bra fokus og utbytte av korte og effektive økter, og da spesielt i helgene. Deilig! Det gir meg håp for at februar, som også er en hektisk måned, kan bli likedan på treningsfronten.

I februar vil jeg…

Ha èn 4×4 intervall i uken
…og jeg håper at jeg og mølla kan bli venner. Jeg har aldri likt mølleløping, men når været er uforutsigbart er det like greit å satse på inneløping. Da kan jeg også enklere holde styr på farten min, og kan loggføre og følge med på fremgang. Første 4×4 økt skal skje førstkommende torsdag.

Holde seminar om bærekraftig trening og kosthold på Instinct i Kvinesdal 8 februar
Noe jeg virkelig gru-gleder meg til, men som jeg tror og håper at vil bli veldig bra. Budskapet jeg skal ha frem er noe jeg tror mange vil ha stor nytte av å høre om 🙂

Handstand workshop på Trimeriet 15 februar
Jeg har helt noia for å stå på hendene! Jeg er spent på om vår flinke yoga-instruktør kan hjelpe meg å kurere denne skrekken 😛 Krysser fingrene!

Komme til bunns i frysen
– igjen! Det er helt utrolig hvordan det pakker på seg med greier i frysen. I fjor hadde jeg et «tøm frysen prosjekt» som var skikkelig vellykket, og nå er det altså på tide igjen. Kanskje vi kan få til en rutine på å bruke opp litt og litt, så vi til slutt slipper disse skippertakene? 😛

Utforske kreative retter som kan lages av rester
Dette er jo så spennende! Å redde mat og spise opp rester er virkelig noe som gir meg så god følelse. Denne måneden skal jeg finne nye kombinasjoner og redde enda mer mat!

Legge en plan for 10 toppturer / utflukter
Oh yes! Jeg skal planlegge ti toppturer/utflukter som skal gjennomføres i tidsrommet april – september. Jeg har allerede fått gode tips fra følgere på instagram, så jeg har mye å velge i. Ett av målene er blant annet en tur til Gaustadtoppen, og det blir mest sannsynlig den første på lista 🙂 I tillegg er jeg gira på flere overnattingsturer med telt og/eller hengekøye på flotte steder.

Har du satt deg noen mål for måneden?

God søndag! <3