RESULTAT AV PROSJEKT «BLI STERK» !

IMG_0120

Husker dere at jeg søkte to prosjektkandidater før sommeren?
Her er de, mine to herlige utvalgte!

Line er med på prosjektet vi har kalt «bli ny» der fokuset er på fettreduksjon og livsstilsendring. Vi startet i mai og har to timer i uken sammen. Resultatet hennes og oppdatering kommer senere 🙂

Stian var min utvalgte til prosjektet «bli sterk» og har nå fullført 8 uker med nokså intens trening og mye tunge løft. Fokuset var på markløft, benkpress, knebøy, dips og pullups. Under bildet kan du se resultatet hans etter 8 uker som min prosjektdeltaker:

IMG_0067

Knebøy 1RM : 85 kg til 105 kg
Markløft 1RM : 110 kg til 130 kg
Benkpress 1RM :  92,5 kg til 122,5 kg
Pullups: 7 reps til 11 reps
Dips: 13 reps til 27 reps
Pushups m.30 kg: 6 reps til 13 reps

Dette skjedde altså på 8 uker! Stian har virkelig stått på, og med mange pt-timer, egentrening, en aktiv jobb og familieliv i tillegg har hatt fått seg en real utfordring – som han klarte med glans. Jeg er ikke i tvil om at jeg valgte rett deltaker – med ståpåvilje, godt mot og alltid en smil på lur! 🙂 Dette sier han selv om prosjektet;

IMG_0070

«Jeg var litt fed up av styrketrening og hadde trent mye uten noe særlig styrkeøkning. Dette var en skikkelig boost og jeg er overrasket over hvor gøy det var! Når det kommer til resultatene er jeg veldig fornøyd og også positivt overrasket over hvor fort det gikk. Veldig moro. Dette hadde jeg ikke klart på egenhånd»

Jeg er veldig fornøyd med prosjektdeltakeren min og gleder meg til å ta fatt på nytt prosjekt til høsten! Er du interessert? Send meg en mail på din.pt@live.no (du må kunne trene på Trimeriet i Vennesla).

2 comments
  1. […] åtte ukene har jeg hatt en ny «Prosjekt bli sterk» deltaker på Trimeriet, Terese. (Les om mitt forrige prosjekt med Stian her). Hun har gitt jernet både med pt-timer og egentrening disse ukene og nå er vi i […]

  2. […] gang noen prosjekter. Blant annet «bli sterk» med sprekingene Stian som du kan lese om her og Terese du kan lese om her. I neste runde var det Kjetil sin tur og her er […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *