EKTE SØNDAGSKOS

God søndag !
Har dere hatt en bra helg? Jeg våknet aaalt for tidlig i dag og fikk noen ekstra morgentimer på å fikse rundt i leiligheten, ta hårkur og bleike tennene. Irriterende når jeg vet jeg er i underskudd på søvn og har muligheten til å sove så lenge jeg vil, men ikke har sjans i havet til å sove lengre enn til kl.7…

IMG_0635

Ja, ja. Tilbake til tannblekingen igjen; jeg har prøvd Pro Whitening i seks dager nå. Det er en «kur» på fjorten dager hvor man sitter med blekinga på i 30 min hver dag. Jeg har testet tannbleking før men fått veldig mye problemer med ising og sviing på tannkjøttet. Jeg har mye syreskade på tennene og var redd for å få ising igjen og enda mer skade. Men –

Denne blekingen er veldig mild og jeg kjenner absolutt ingenting til ising eller ubehag. Du tørker tennene og klistrer på et «klistremerke» på tennene oppe og nede og lar det stå på i 30 min. Det render ingenting ut og det smaker heller ikke vondt. Når tiden er ute tar du bare av stripsene og kaster dem. Jeg så forskjell etter tredje dagen, selv om jeg har nokså hvite tenner fra før. Jeg anbefaler ingenting jeg ikke kan stå for – men denne glir gjennom nåløyet! Bestill her og bruk rabattkoden «JULIE50», så får du den til god pris 🙂 Rabattkoden gjelder i 7 dager fra i dag.

IMG_0639

Fra tannbleking til tannbruning… Haha!
Litt ekstra piff i søndagskaffien syns jeg er på sin plass. Her ser du mine to favoritter. Med en skvett melk og noen dråper stevia kan jeg virkelig nyte kaffien. Disse funker også veldig bra sammen med kesam eller i havregrøt. Karamell eller vanilje.

IMG_0599 IMG_0604 IMG_0606

Skal du toppe det hele og virkelig kjenne på helgefølelsen, knekk deg en bit mørk sjokolade. Begge disse to er gode, men jeg holder en knapp på den til høyre på bildet. Den med karamell og espresso har mer kaffesmak i seg, men den andre smaker mer mildt. Nyt søndagen!

IMG_0568

Innlegget inneholder sponsorlenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *