VIDEO; RAFOSS OG DRAGE PÅ NYE EVENTYR

Som jeg allerede har nevnt så lagde jeg og Helene videoblogg i helgen. Det hele ble en slags «behind the scenes» greie hvor du ser mest av hva vi driver med utenom seminarene, foruten noen få klipp hvor du kan se og høre noen av foreleserne. Jeg er litt ambivalent i forhold til det å dele slike videoer, mest fordi det er helt nakent, strippet og ærlig – akkurat slik jeg er på privaten. Med min slitte humor med både perverse, cocky og ironiske innslag og flåsete væremåte.

Jeg ønsker ikke å gi inntrykk av at jeg ikke er seriøst som PT eller at jeg ikke tar jobben min alvorlig – for det gjør jeg. Det er derfor viktig for meg å påpeke at dette er meg på privaten, og ikke noe som har noe med jobb å gjøre.

thumbnail_P8281260

Jeg elsker å le og jeg ler ekstremt mye. Om jeg så må lage moroa selv! Jeg og Helene har det så utrolig gøy sammen og jeg er virkelig 100% meg selv i hennes selskap. Så… Nå håper jeg du kan se på denne videoen og bli underholdt av – ikke pt-Julie og pt-Helene, men av Julie og Helene som privatpersoner…:)

Disclaimer: Min creepy «besettelse» av Bret Contreras blir selvsagt satt på spissen og brukt som underholdning her. Det er slettes ikke så galt som det kan se ut som – i tilfelle noen måtte begynne å lure på om jeg var sosialt tilbakestående;)

2 comments
  1. hahah så herlig dere to er! 😀 😀

    1. 😀 😀 vi får nok frem det beste (?) i hverandre tror jeg ! 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *