VIDEO: MIN FØRSTE PT-TIME OG OM JOBBEN

Har du forslag til ting jeg kan prate om på videoblogg, kom med dem!!
Jeg har en overraskelse på gang til en av dere som kommer med forslag, så hyl ut (og husk mailadressen din;))

I kategorien som heter «Videoblogg» til høyre på bloggen kan du se resten av videobloggene mine.

13 comments
 1. Hvordan holde motivasjonen oppe, og spesielt tips til hvordan man holder motivasjonen oppe når man ikke «satser» på noe vis. Jeg merker selv at jeg, nå som jeg VELDIG bevisst ikke ønsker å fokusere for mye på kropp og mat (har gjort det tidligere) og heller ikke tenker på å satse på fitness, men har andre interesser i livet (som for eksempel musikk) som er det jeg satser på i framtiden, synes det kan være vanskelig å opprettholde motivajsonen og klare å «trøkke på» ordentlig på trening!

  En helt vanlig dag for deg, filme en økt med sirkeltrening/fatburnsession og dine tanker (og tips?) til indre fokus på trening og mat i hverdagen! Visualiserer du øktene dine i forhånd, tenker du mye på neste, hvordan holder du fokus under av en økt?

 2. videoblogge rundt i huset/leiligheten din. hvordan du har det, hva du har i kjøleskapet og på kjøkkenet osv..

 3. -Snakk om dine lure tips og triks på diett. eksempelvis hvordan deale med søtsuget, hvordan motivere seg til morgencardio, belønning du gir deg selv underveis, smarte delmål osv…

 4. Det er en ting jeg veldig gjerne kunne ha tenkt meg at du hadde snakket om, det med matinntak og trening. Mange (ALTFOR MANGE) spiser for lite å trener ekstremt mye ved siden av, noe som bekymrer meg veldig mye. Mange har rett og slett for dårlig kunnskap om hvor mye de faktisk trenger å spise (sunn/proteinrik mat) for å ikke bli overtrent, miste muskler, lite energi få skader osv. Det jeg vil frem til: hvor mye mat trenger vi (hvilken mat) og hva er opptimal treningsmengde? Evt hvor mye hvile trenger vi? Mange kjører på uten å tenke på at kroppen faktisk trenger hvile av og til. Og når de i tillegg spiser for lite kan det gå veldig galt! Håper du kan fortelle litt om det 🙂

 5. Jeg lurer litt på om du kan skrive/snakke om hvilken type mat man burde spise til kveldsmat?? Er det best med proteinrik mat eller kan man spise litt mer karbohydrater, burde man spise mat som inneholder lite kalorier?? Hva har kroppen behov for sent på kvelden??? Skal man spise frukt og grønnsaker eller er det helt greit med knekkebrød, eller burde man droppe kveldsmat helt?

 6. Triggerpunktsmassasje med tennisball og/eller foamroller! 🙂

 7. Jeg aner ikke om det er noe du kan noe om, men jeg anser deg som både smart og kunnskapsrik – så det er lov å håpe 🙂

  Jeg er gravid, bare 8 uker på vei. Til nå har jeg trent styrketrening 2 splitt 4-5 dager/uke og intervalltrening 1-2 ganger/uke.

  Det er lite kunnskap om gravide og trening ute. For det blir sagt både det ene og det andre, alt ettersom hvem man spør. Noen mener man kan trene som før, mens andre mener man kan unngå øvelser som markløft, knebøy og mageøvelser. Googler man etter trening for gravide, er det enighet om at det er sunt for både mor og barn at man trener under svangerskapet. Men det er gjerne illustrert med «lette» øvelser som utfall med kroppsvekt, armhevninger eller bekkenbunnsøvelser. Så hvordan skal den gravide egentlig trene?

  Under er graviditet er kanskje nettopp da vi har størst behov for å holde kroppen i form? Hvordan burde gravide egentlig trene? Kan gravide trene både marløft og rollouts for magen, eller er dette skadelig? Kanskje en litt «snever» gruppe av mennesker som har nytte av dette, men det trengs mer god informasjon – så jeg ønsker meg en videoblogg om trening hos gravide 😉

 8. Henger mæ på Elise B.

 9. Så fin du er på håret nå! 🙂
  Gjerne blogg om hva som er en typisk hverdag for deg; Fra du står opp til du legger deg. Hva slags faste rutiner har du? Hvordan planlegger du dagen når det gjelder gjøremål, jobb og matinntak? 🙂

 10. Så gøy med videoblogg! Og veldig kjekt å høre litt om hvordan PT jobben egentlig er 🙂 Jeg kunne tenkt meg en fortsettelse av denne videoen, litt om utdanningen, jobber du over nett og/eller via et treningssenter, er du selvstendig næringsdrivende som PT.. for eksempel.. Noen av tingene jeg kunne tenkt meg å vite mer om! 🙂

 11. kan du ikke snakke litt om det å ha en kjæreste som trener, og hvordan det føles når dere begge er PT, er dere noen gang uenig?

 12. Hei Julie,
  Jeg har akkurat begynt på PT-utdannelsen ved NIH, og er veldig nysgjerrig på hvordan det blir å jobbe som PT. Prøvde å søke, men har du skrevet andre innlegg om det å jobbe som PT? 🙂

  1. Hei! Så spennende 🙂
   Jeg har skrevet om det på den gamle bloggen min, men kan gjerne skrive et innlegg her og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *