FOR EN UKE !

img_1797
Denne uken har vært TEXAS for å si det mildt.
…Men så mye gøy som har skjedd! Vi hadde åpning av uteparken på Trimeriet på torsdag, med to utetimer. Litt crossfit / tabata inspirert. Utrolig gøy og god stemning. Glade mennesker gir meg så mye energi! Den ene timen som jeg deltok på var mest crossfitaktig hvor vi var to og to som skulle fullføre ni øvelser med to løperunder mellom hver av dem, flest ganger på 15 min.  Jeg og min pt-kollega Marco gikk for seier, haha!

img_2129

Vi hadde besøk av en gjeng fra Kristiansand også som hadde calisthenics show for oss. De var utrolig flinke! Jeg elsker å se på dyktige mennesker. Inspirasjon! Det blir knallgøye timer i uteparken fremover, så stikk gjerne innom å prøv. Alle får en gratis prøvetime, så den kan bruke på en time i uteparken om du vil 😉 Sjekk ut trimerietvennesla.no for mer info. Jeg har så lyst til å kjøre noen PT-timer der ute også, så lenge temperaturen er god.

img_2111 img_2013 img_2100

Jeg var ikke ferdig med jobb før kl.23.30 på fredag kveld. Denne helgen skal nytes til det fulle! Mobil og data skal legges vekk når alt som må gjøres er gjort, også skal jeg koble helt av. Uten oppladning er jeg ingen god versjon av meg selv. Det kommer en ny uke med veldig mye jobb, så da må jeg lade når jeg kan 🙂

Ting jeg gjør for å lade opp og koble ut er å gjøre rent og rydde, ta solarium, sykle eller gå på ellipsemaskinen med headset på og rolig musikk, eller å shoppe på nett. Sistnevnte er dog noe jeg prøver å begrense, hehe.

img_2158Meg og sjefen min som ror for livet 😀

God lørdag folkens!

1 comment
  1. Blir vanskelig å nettshoppe uten mobil og data gitt! 🙂 Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *