JENTER – LET’S STOP BITCHING

271854-10-1331127292255-n500

Jeg satt å ventet på kjæresten min utenfor et treningssenter her i byen i går kveld. Jeg hadde gått tur og vi skulle kjøre sammen hjem. Da fikk jeg med meg alle disse barbiene som kom ut en etter en, trippende på flunkende nye Nike sko i verdens korteste hotpants. Stramme, perfekte jenter.

Vi jenter har en tendens til å misslike jenter som ser bedre ut enn oss, kvesse klørne og frese hver gang vi føler oss truet. Vi kan ikke fordra disse flotte barbiene som sprader rundt på gymmet med perfekt mage, rumpe, pupper og hår og strutter med alt vi selv ikke har.

Hvorfor satt jeg der på benken og ble mer og mer muggen?
Hvorfor satt jeg automatisk en høyere prislapp på disse jentene enn på meg selv?
Fordi jeg er et skikkelig kvinnfolk, og det er slik vi dessverre gjør!

Det var da fornuften slo meg. Jeg skal smile til disse jentene og gi dem to tomler opp, tre om jeg hadde hatt det. Kanskje de er i bedre form enn meg, kanskje de er finere enn meg i andres øyne, men det eneste jeg kan gjøre med det, er å la dem motivere meg til å stå på enda mer. Bli enda bedre !!

ergegwDet vil alltid være noen som er bedre enn meg, så mitt mål er å bli den beste versjonen av meg selv – og samtidig ikke tillate meg selv å misslike andre, uskyldige fine jenter fordi de ser dritbra ut.

 

5 comments
  1. DU ser dritbra ut! Hadde det vært meg som satt der, sett deg gå ut av gymmet, hadde jeg mugna.

  2. utrolig bra skrevet! jenter burde definitivt slutte å sammenligne seg selv med andre og heller fokusere på hva man er fornøyd med selv 😀

  3. Helt enig!! 🙂 Har tatt meg selv i å gjøre det samme maange ganger, men det er jo virkelig ikke godt for noe som helst! Tror nok det krver litt øvelse å snu den tankegangen, men jeg tror også man får så mye mer igjen for det når man får det til 😀

  4. Herregud, hadde sååå blitt misunnelig på deg om du hadde vandra ut av treningssentret foran øynene på meg. hehe ! Heldigvis er jeg mer slik at jeg får ekstra kick-motivasjon til å jobbe hardere selv! :p Men aldri i verden om jeg hadde turt å gå lettkledd i nærheten av slike jenter. For å si det sånn, jeg trives best på stranda med stranda hvaler ! 🙂

  5. huff kjenner meg så aaaalt for godt igjen! Glemmer helt min egen framgang når jeg ser alle disse nydelige flinke jentene! Takk for peptalk!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *