HVOR BLE DET AV KLÆRNE VÅRE ?

Hvor mange rumper har du sett i dag?
Hvor mange truser har du sett i dag?
Hvor mye m2 med bar hud har du sett i dag?

I fare for å få hele fitnessnorge på nakken så vil jeg si noe rett ut

Jantelov er ikke bra, det vet vi alle sammen. Men for mye antijante kan bli feil det og.
Vi skal være stolt av kroppen vår og det vi har oppnådd. Kroppen er et kunstverk, og om vi velger å bygge muskler, minske fettprosenten eller hva som helst, så skal vi være stolte av den. MEN – om du stikker nesa i et treningsrelatert forum så står rumpene på rekke og rad. Blottet og nakne. Man vet nesten ikke hva jentene heter, men rumpa, den har vi sett.

default

Selv har jeg lagt ut haugevis av formbilder på den tidligere bloggen min, så jeg skjønner at det er gøy å vise fremgangen via bilder på blogg og forum, men hvor ble det av respekten for egen kropp ? Går det ikke an å være i form uten å kle av seg klærne ? Skal ikke kjæresten din være den heldige utvalgte til å «nyte godene» du har bygget opp på gymmet, og ikke alle kameratene hans, faren din, faren hans og naboen…?

Jeg kan fint se om ei jente er i form selv om hun har på seg bukse eller tights.  Kanskje man trener for å se bra ut naken, men betyr det at alle bør se det ? No hate, bare et tankekors.

1365405017491
Alle kan vel se at denne rumpa er tights as f*** !? 😉

Selv har jeg ingenting i mot formbilder i stramme klær eller en sixpack sammen med et nydelig, lykkelig smil. Vi skal være stolte av kroppen vår, men jeg mener at g-strengbilder på forum og blogg ikke er å respektere egen kropp. Kroppen din har vel såpass høy verdi for deg at du ikke vil at 50 år gamle griser skal jokke til den hjemme, omringet av chips og øl?

Igjen må jeg presisere at dette ikke har noe med at jeg ikke liker formbilder – for det elsker jeg. Men vi jenter bør passe litt mer på oss selv og hvem vi deler kroppen vår med.

Et eksempel på ei jente som jeg syns viser formen på en selvrespektfull måte; Kristine Solhaug. Flott form, nydelig jente og kjempe fine formbilder!

9 comments
 1. Det er neimen ikke lett å vite hvor grensene går – for det virker ikke som om de ikke eksisterer lenger (noe som i og for seg er bra i de fleste tilfeller, da grener uansett har en tendens til å lokke oss til seg for å sprenge dem). I alle fall, takk skal du ha – det nederste synes jeg var fint skrevet av deg 😀 Fint skrevet innlegg også naturligvis, som alltid!

 2. Alt med måte. Mange er kanskje veldig opptatte av «å se bra ut naken» eller bare at det fysiske skal være best mulig og vil ha creds. Man ser jo så mye formbilder at det har blitt helt vanlig å se folk i undertøyet.

 3. Bloggen din blir bare bedre og bedre, Julie! Utrolig bra skrevet, og er helt enig. Blotting på nett har aldri vært bra, men når det gjelder fitness, så har plutselig alt blitt lov.

 4. Her er jeg helt enig i alt! :)) elsker forbilder, så lenge de vises på «rett vis»

 5. Jeg er så enig, og har tenkt mye på det samme selv. Og helt ærlig så blir det et lite press på resten av å se på rumpene over alt hele tiden !: p
  Men for å si det sånn, mannen her i huset liker ikke å dele, å da gjelder det også utsikten. Å det går begge veier, å det er greit syns jeg 🙂

 6. er HELT enig. Spesielt i det med at kjæresten skal være den som skal «nyte godene». Det må jo være litt igjen til h*n, og hvis man hele tiden skal vise seg frem så og si naken til alle andre hele tiden, blir det ikke det. Bra skrevet 🙂

 7. Så sant som jeg skulle sagt det sjøl Julie, er så enig i det du skriver her. Jeg synes du er et flott forbilde til å fronte nettopp dette, at det er mulig være fit og sterk og flott uten å nødvendigvis kaste av seg klærne for å vise det til omverdenen. Jeg tenker hvertfall sånn at du blir tatt hakket mer seriøst av omverdenen nettopp fordi du brholder klærne på. Jeg oppfatter hvertfall deg som seriøs og dyktig i det du gjør. Hadde du lagt ut et bilde av deg selv i stringtruse og bh, er jeg ikke like sikker på om jeg hadde syntes det.. Det er uansett ingen problem å se at du er sterk og flott, og man får jo samtidig vist frem flotte treningsklær 🙂 Heier på deg! Du skriver bra og inspirerer! Fortsett med det!

 8. Amen! Kunne ikke sagt det bedre selv.

 9. Blir gærn av all denna «myk pornoen» som er blitt så normalt jeg! :p Men føler det er et skille mellom å vise hvor formen er kommet, og å vise dette fram på en seksuell måte. Er vel her grensen er blitt minimal dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *