JEG SKAL TRO PÅ AT JEG KAN

img_2432

I dag kom denne i posten til meg!
Kursbevis fra Børge Fagerli. Dere husker kanskje at jeg fortalte at jeg hadde bestått eksamen med god margin, i sommer? Nå er hvertfall beviset her og det har fått plass på kontorpulten. Den er litt spesiell for meg, mest fordi jeg tok eksamenen selv om jeg i utgangspunktet bare ville utsette den til januar. Jeg hadde ikke tro på at det kom til å gå så bra som det gjorde.

For meg symboliserer beviset noe veldig viktig, og det er at jeg må lære å tro på meg selv også når jeg settes under press. Jeg jobbet ekstremt mye under hele kursperioden og hang etter hele veien. Både på grunn av tidsmangel og også fordi jeg lærer sent og må repetere alt hundreogfemti ganger. Likevel beit jeg tennene sammen, leste meg opp og leverte eksamen på tampen før jeg reiste på ferie til Nord Norge.

img_2446

Jeg sliter veldig med eksamensfrykt og prestasjonsangst, spesielt når det er ting som er så viktig for meg som yrket mitt og jobben min – det viktigste, egentlig. Jeg leverte med tårene trillende nedover kinna og skjelvende hender. I ettertid ser jeg alt jeg ville gjort anderledes, men slik kan man ikke tenke. Følelsen jeg får av å se på beviset er uansett god. Jeg turte å hoppe i det, fullførte og besto med god margin. Jeg fikk skryt og bekreftelse av en i bransjen som jeg ser veldig opp til. Bekreftelse på at det jeg gjør og slik jeg tenker er av god kvalitet.

Jeg skal ikke bare tro på meg selv når jeg er «safe» og på trygg grunn. Jeg skal også begynne å tro på meg selv når jeg settes på prøve. Jeg har jo faktisk beviset foran meg på at jeg faktisk kan!

God onsdag !

2 comments
  1. Gratulerer så mye Julie 🙂 Vell fortjent 😉

    1. tusen takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *