HENNES FØRSTE PUSHUPS PÅ BAKKEN

Min PT-kunde Line var en av mine to prosjektdeltakere som jeg startet å trene med i mai i år. Prosjektet som Line er med på har vi kalt «bli ny» og så langt har hun gått ned utallelige cm, blitt mye sterkere og samtidig blitt en mer positiv utgave av seg selv, slik jeg ser det. Line har gjort en fantastisk jobb så langt.

Hun har hatt jevn fremgang hele veien, men spesielt den siste tiden har styrken tatt seg veldig opp – og det selv i kaloriunderskudd! Vi startet med pushups i smithmaskinen hvor vi hadde stanga på hoftehøyde. Gradvis har vi senket stanga lavere og lavere mot bakken. I dag tok hun 7 pushups på bakken – uten noe forhøyning!

14466242_10210879220835176_1746556508_o

Veien mot en bedre livsstil er lang og tøff – men Line viser gang på gang at hun er tøffere. Jeg syns det er så utrolig inspirerende å se hvordan hun stiller opp på sine dårligste dager og finner frem både smilet og kreftene. Også de dagene hvor hun er på topp og virkelig blomstrer.

14489692_10210879221155184_438375534_o

Jeg gleder meg til å se henne blomstre videre og utnytte potensialet sitt enda mer. Denne, jenta har mye å by på – ikke bare fysisk, men også ved å være et vinnende, sprudlende vesen. Hun er bestemt på hva hun vil og selv om noen dager er tunge som bly så holder hun fast på målet. Hun var veldig skeptisk når jeg nevnte dette med pushups på bakken og hun var litt redd for å skuffe både seg selv og meg, men det skjedde så absolutt ikke.

I dag er jeg ekstra, ekstra stolt av deg Line. Gleder meg til å følge deg videre!

3 comments
 1. Æh kan ikke forstå at det ikke er kommentarer til dette innlegget – jeg kom bare randomly over bloggen din og har lest i typ 3 min, men er allerede superinspirert. Føler du har noen helt konkrete innlegg der jeg nesten får lyst til å skrive ned konkrete tips/poenger du kommer med, mens andre der jeg sitter igjen med en generell følelse av at ting kommer til å gå bra, «jeg er god nok, men kan samtidig bli bedre» på en måte. Haha hørtes bedre ut i hodet mitt enn nå når jeg skriver dette, men…
  Du er åpenbart en smart, nyansert og reflektert person, og jeg kommer definitivt til å følge denne bloggen videre. Stå på!

 2. Æh kan ikke forstå at det ikke er kommentarer til dette innlegget – jeg kom bare randomly over bloggen din og har lest i typ 3 min, men er allerede superinspirert. Føler du har noen helt konkrete innlegg der jeg nesten får lyst til å skrive ned konkrete tips/poenger du kommer med, mens andre der jeg sitter igjen med en generell følelse av at ting kommer til å gå bra, «jeg er god nok, men kan samtidig bli bedre» på en måte. Haha hørtes bedre ut i hodet mitt enn nå når jeg skriver dette, men…
  Du er åpenbart en smart, nyansert og reflektert person, og jeg kommer definitivt til å følge denne bloggen videre. Stå på!

  1. sååå gøy å høre!! Setter veldig pris på det du skriver 🙂
   Jeg er glad jeg kan bidra med noe bra med det jeg skriver. Takk for kommentar! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *