TIRSDAG – NY UTFORDRING HVER UKE!

img_2479
Sportsbh fra IcanIwill | Ny tights fra Trec (adlinks)

Er det flere enn meg som syns tirsdag er verre enn mandag? 
Mandag går alltid nokså greit for min del, da er jeg liksom litt energisk etter helga og går inn i ny uke med godt mot. Også kommer tirsdag, da kommer slaget i trynet. Da er det plutselig så lenge til helg og jeg kommer meg så vidt ut av senga på morgenen.

Jeg liker ikke å si at jeg hater ting eller at noe alltid er sånn og sånn, så fremover tenker jeg å være positivt innstilt til tirsdager! Skal vi gjøre en litt hyggelig greie ut av det? Jeg tenker å ha et fast tirsdagsinnlegg fremover – en enkel og moro utfordring som kan utføres i løpet av dagen. I tillegg skal jeg gi dere et musikktips som får opp humøret og treningslysten. Høres det bra ut? 🙂

img_2473 img_2483

Vi starter i dag !

Min første utfordring er følgende; 
1. Reis deg opp og ta tjue knebøy hver hele time etter kl.15. Om du er på et sted hvor det er en smule kleint å utføre, gå på toalettet å gjør det der.
2. Kjør fem runder med 30 sekunder mountainclimber. Pausen mellom hver runde kan du bestemme selv, men prøv å ha så kort pause du kan.

Her har dere denne ukens musikktips. Tre av mine favoritter om dagen. Perfekt for deg som liker god bass 😉
♥ Can you dig it, Loitaa Remix – Steve Hart
♥ Invisible Children – KSHMR og Tigerlily
♥ ASOT 550 Anthem – W&W

Hele treningslista mi finner du forøvrig her. Den har falt i smak hos veldig mange allerede, så kanskje du liker den og? 😉

14528440_10210897655456030_1122018136_n

Ha en god tirsdag videre folkens! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *