VI JENTER…

Jeg lå å scrolla på instagram og kom over to bilder som inspirerte meg til å skrive om noe utrolig viktig. Vi jenter må lære oss å støtte hverandre, heie på hverandre og være på samme lag!

Det første jeg så var dette bildet under, på instagramfeeden til x-life. Jeg tenkte bare; DAMN GIRL! Jeg måtte kommentere det fordi jeg syns dama var så råflott. Også kjente jeg på hvor utrolig godt det føles å si det jeg tenkte istedet for å misunne jenta på bildet å bare scrolle videre uten å gi henne min support. Når jeg så gjennom bildene jeg har likt på insta så så jeg at det faktisk var mange flere bilder av jenter (og katter, haha) enn gutter i baris – noe jeg faktisk kjenner på at jeg er stolt av! JA til å gi jenter likes! Vi er jo råflotte!

14625298_10211055153993395_1470782869_n

Så kom jeg over dette sitatet under her. Så utrolig sant det er! Hvem har ikke kjent på den vonde følelsen det er når man kommer inn i et rom med nye jenter. På trening for eksempel – og man bare blir møtt med skeptiske, målende blikk og ikke et eneste smil fra noen av dem. Eller når man får høre at andre jenter har sagt noe dritt bak ryggen din, løyet om eller til deg eller lignende? Og hvem har ikke kjent på hvor vondt det er når noen sprer falske rykter om deg eller misliker deg helt uten grunnlag?

Vi jenter burde være gode mot hverandre. Vi vet hvor vondt det kan være å være jente. Når  vi blir mislikt og utestengt av andre jenter. Når gutta sårer og skuffer oss, når vi skuffer oss selv, når vi føler vi ikke strekker til, aldri er bra nok eller ser bra nok ut. Vi vet det jo så godt! Så hvorfor kan vi ikke støtte hverandre og være på samme lag? Hallo, vi er jo samme rase!

14628128_10211055153913393_1091964312_n

Damer- la oss gjøre alvor av dette nå. Behandle jentene rundt deg bra. Vis nestekjærlighet. Vi er tross alt i samma båten alle sammen. Vi vet hvor hardt det kan være. La oss gi hverandre et smil, en «like» eller en high five. Spar heller skepsisen til mannfolka og la jentene slippe inn i varmen <3

Who run the world…? 😉

2 comments
  1. Girls run the world! :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *