TIRSDAGSUTFORDRING – PUST!

img_2602

Har dere hatt en bra tirsdag så langt?
Ukens tirsdagsutfordring lyder som følger;

Ta deg 10-15 min til å tøye godt ut og finne roen. Om det er midt i arbeidsdagen og du har mulighet til å «komme deg unna» litt eller om det er etter jobb – gjør det når du får tid. Prøv å koble ut alle tanker og bare la kroppen hvile mens du tøyer godt ut.
img_2606

Jeg pleier å bruke pausen min til dette. Jeg har lært noen få yogaøvelser som jeg bruker for å løsne opp i stive skuldre og brystrygg, samtidig som jeg slapper av og kobler ut hodet. Jeg føler meg veldig mye mer opplagt og avslappet etterpå, spesielt på dager hvor jeg har stress opp under ørene. 10 minutter i løpet av dagen har alle tid til!

Jeg er så heldig å ha stor sal disponibel på jobb, og der kan jeg være i fred så lenge det ikke er saltimer der. Deilig.

img_2601img_2599
T-skjorte // Tights (adlinks)

Her er ukens musikktips også, en veldig fin sang å høre på når man skal slappe av og koble ut <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *