LITT SMARTERE SJOKOLADE

img_2698

Altså…. Disse tre sjokoladene!!
For å snakke om snickersen og marsen først – Det skal sies at det går lang tid mellom hver gang jeg spiser originalen av disse. MEN jeg har snakket med flere andre som gjør det, som er enige med meg. De er veldig veldig gode. De inneholder rett rundt 200 kcal, noe som er fullstendig innafor. I tillegg har de 18 g protein!

img_2701

Sukrinsjokoladen har også kommet med en kokosvariant og heeeeelllooooooo….. Dette er min nye favoritt. Jeg likte den med havsalt før, men denne har overtatt førsteplassen! Det jeg personlig liker med sukrinsjokolade, som åpenbart ikke inneholder sukker, er at jeg ikke trigges til å spise mer når jeg har tatt èn bit. Sukker trigger meg ofte til så spise mer når jeg først har tatt litt, men når det er kunstig søtning får jeg ikke samme triggeren av det. Det syns jeg er kjempe bra!

img_2707

Ide til julegave kanskje? En eske med proteinsnickers eller proteinmars? Da er du hvertfall sikker på at gaven kommer til nytte 😉

God søndag !

2 comments
  1. Sikkert smart, men synes prisen er litt stiv. Husker det var slik med quest i starten også, så håper det bedrer seg. Kunne veldig gjerne tenkt meg å teste Marsvarianten, da jeg er allergisk mot nøtter 😉

  2. Sikkert smart, men synes prisen er litt stiv. Husker det var slik med quest i starten også, så håper det bedrer seg. Kunne veldig gjerne tenkt meg å teste Marsvarianten, da jeg er allergisk mot nøtter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *