VIDEO; BOOTYWORK – TIRSDAGSUTFORDRING

Hei alle sammen!
Her kommer en litt forsinket tirsdagsutfordring til dere. En skikkelig syre-rumpetrio som virkelig setter rumpemuskulaturen på prøve! Bruk et miniband rundt knærne, vekt på fanget og gjør følgende;

10 reps hip thrust
10 sek hold på topp
15 reps hofteabduksjon
10 reps hip thrust
5 sek hold på topp
15 reps hofteabduksjon

På videoen er jeg på min tredje runde med dette, så som dere ser på ansiktet mitt på slutten der så kjennes det MEGET GODT! Her får rumpemusklene mye TUT (time under tention), noe som er genialt når målet er muskelvekst – kombinert med både tyngre løft og middels belastning 🙂 Lykke til !

img_8579

3 comments
 1. Hei, jeg lurer på, i hvor stor grad er det
  Mulig å øke i styrke uten å øke volum på muskulaturen og dermed også uten å øke i vekt ? Jeg konkurrerer i kampsport med
  Vektklasser. Jeg er egentlig Ok fornøyd med velten og har ikke noe behov for å gå ned i vekt. Samtidig kan jeg ikke øke for mye i vekt uten å risikere og havne uten for den klassen jeg går i, men jeg har et stort ønske om å bli sterkere!
  Har du noen tips ?:)

 2. God morgen Julie 😀 Jeg bare lurte på hvor mange runder du kjører med denne serien? Jeg kjørte 3 runder som du,og det svei 😛
  Håper du får en kjempefin dag 🙂

  1. God formiddag! 😀
   Jeg hadde 4 runder totalt, det holdt!! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *