PT SELGES BILLIG ?

EDIT: Kommentarer om at jeg er helt dum i hodet som kler meg med tights og singlet på jobb og dermed «ber om» slike forespørsler som jeg beskriver her, blir ikke godkjent. Jeg kler meg helt normalt og jeg tar jobben min svært seriøst. Om du ønsker å komme med råd eller veiledning eller har andre konstruktive innvendinger er du velkommen til å sende meg en mail på din.pt@live.no. Jeg har ikke plass til drittslenging, usaklig synsing og personangrep i mitt kommentarfelt.

 

Som PT får jeg mange rare henvendelser. Mennesker som vil kjøpe svette treningsklær, sure sokker, brukte løftebelter og det ene med det andre. Noen vil ha meg til å se dem på Skype og gi dem frekke og stygge tilbakemeldinger, eller løfte dem fra gulvet mens de later som de er døde (jada, folk er helt gale). Jeg kunne tjent fett på å selge slike ting og «tjenester», men for hva da?

Folk kan si hva de vil til meg om hvor viktig en god inntekt er.
Penger betyr ingenting for meg om jeg ikke vet jeg har gjort en god jobb eller levert et bra produkt som jeg kan stå for for pengene, samtidig som jeg beholder selvrespekten og integriteten min.

img_5987

Når jeg har fortalt om dette til andre er det flere som spør; «hvorfor i alle dager selger du ikke sokkene dine? Det betyr vel ingenting om noen sitter oppi skauen og sniffer på dem. Ingen trenger å vite at det er dine».  Nei, de gjør ikke det. Men JEG hadde visst det, og det er fullstendig uakseptabelt og uaktuelt.

Jeg kunne hatt betydelig høyere inntekt om jeg hadde sagt ja til slike oppdrag og ønsker. Men jeg vil kunne legge meg om kvelden å vite at jeg har gjort en god jobb. Jeg har gjort andre mennesker glade, beriket noens liv, vært til hjelp og samtidig beholdt selvrespekten og yrkesstoltheten min – de to tingene som er aller viktigst – før noen som helst pengesum.

img_5989

Såå…. Om du er en av dem som sitter å vurderer og sende meg en mail med en eller annen uprofesjonell og creepy forespørsel – du kan spare deg de kreftene. Jeg aksepterer ikke noe form for oppdrag utover normale PT-tjenester – uansett hva slags sum du tilbyr.

Verdien av selvrespekten min er uansett høyere.

2 comments
 1. Jeg må si at du er den mest profesjonelle personlig trener jeg har hørt om.
  Med slik selv respekt kommer du langt
  Du er selv sikker på alt, riktige avgjørelser, jeg tror du vill få større respekt senere i livet!
  Artikkelen din får flere til å stå fram slik som du gjorde.
  Mer stolt over at du svarer direkte til disse folkene.
  Fortsett slik og lykke til videre
  Mvh. Pål Anders fra Trondheim.

  1. takk for oppmuntring og positiv tilbakemelding Pål Anders!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *