VIDEO; TWERKETIRSDAG !

Jeg og Helene hadde det fantastisk morsomt i helgen på twerkekurs i regi av Silje Mariela, med den vanvittig dyktige Tia Maria Sokka fra Finland. Vi storkoste oss! Jeg er støl på utrolig merkelige steder så det er tydelig at jeg har brukt noen muskler jeg vanligvis ikke bruker, haha.

Siden det er tirsdag så er det jo på sin plass med en utfordring, og hva er vel da bedre enn en juletwerk?
Finn frem din favorittsang, kast fra deg all jantelov, legg bort all skam og still deg foran kameraet med rumpa til! Rist løs og post gjerne på instagram, så får vi virkelig brukt girlpower og vist at jantelov ikke er noe vi bryr oss om. Show me what you’ve got! Jeg eier ikke talent for fem flate øre, men jeg liker å ha det gøy og jeg liker å riste på rumpa – så hvorfor ikke twerke litt etter beste evne?? ;D

Nederst ser dere videoblogg fra helgens festligheter! Om du får mulighet vil jeg virkelig anbefale twerkekurs med Tia Maria. Hun var en utrolig skjønn, karismatisk og rå dame med en vanvittig talent. Jeg ble helt betatt av henne, ikke bare kan hun shake ass, hun har virkelig et vesen som fanger rommet og lyser girlpower!

 

3 comments
  1. Dere er de beste! 🙂 Digger videone dere legger ut! 🙂 woop woop
    What a motivation og inspirasjon sier jeg bare!! Veeldig humoristiske og, jeg ler godt ;D

    1. hahaha takk Silje!! 😀 gøy å høre

  2. What a motivation og inspirasjon sier jeg bare!! Veeldig humoristiske og, jeg ler godt ;D
    Luv it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *