ÅRETS FØRSTE JULEOPPSKRIFT!

img_1607

Endelig har jeg fått litt tid til å få julen inn i stua!
Da blir jeg straks mer klar for julebakst og innpakking av gaver også. Sånne koselige førjulsting som setter stemning i kroppen. I dag har jeg satt en gigastor sukkerfri kakemanndeig som er satt på boden til i morgen. Jeg har også handlet inn til kokosmakroner også venter jeg på pakke fra x-life med mandelmel så jeg får laget marsipan.

img_1602-001 img_1603-001 img_1605-001

I tillegg til kakemanndeig har jeg også prøvd meg på hjemmelaget sjokolade. Eller- hjemmeblandet vil jeg heller si. Jeg smeltet om to plater mørk sjokolade, 2 ts cocosa, hakkede mandler og kokosflak. La røren på bakepapir i en ildfast form og satt den i frysen for å stivne. Jeg ser for meg at den kanskje blir en liten julegave oppi en liten krukke med sløyfe på.

Baking og søtsakelaging innebærer jo selvsagt smaking også, noe jeg ikke har klart å skjule her. Godt jeg har på meg forklè… ;D Må innrømme at kakemanndeigen også er innmari god, men som jeg erfarer hvert år så er det lurest å steke dem før man spiser, hvis man ikke vil ha magesmerter 😛

img_1606-001

Kontoret er også klart til jul! Så mye koseligere alt blir når julepynten kommer frem 🙂 Jeg elsker denne tiden på året og nå er planen og virkelig nyte den de siste dagene. Det tenker jeg hvert år; jeg skulle tatt meg mer tid til å nyte jula. I år skal jeg gjøre alvor av nettopp det.

Følg med på bloggen i morgen, da kommer oppskrift på de sukkerfrie kakemennene mine. Har du forresten husket å sjekke dagens kelenderluke hos x-life? 😉

Ha en fantastisk fredag!

img_1608 img_1611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *