SKAP DIN EGEN LYKKE

large

Er det en ting jeg brenner for, så er det at mennesker skal oppdage sitt potensiale. At de skal innse hva de kan klare, hva de er kapable til og at de faktisk sitter med makten selv, til å forme livet sitt.

Noen vil automatisk tenke; Årh, kan du ikke bare la meg være i fred?? Jeg har det greit som jeg har det….Om du er lykkelig, så bra! Da er jeg glad på dine vegne.

…Men om du sitter med tanker om at du skulle ønske hverdagen din så anderledes ut, ga deg mer glede eller ga deg mer inntrykk og impulser, hvorfor ikke gjøre noe med det? Om du er stuck i en kropp du ikke trives i, et forhold som tapper deg for krefter eller et hus du blir deppa av å bo i, hvorfor ikke gjøre noe med det?

Det øyeblikket når jeg ser i øynene på en kunde, en venninne eller hvem som helst, at det går opp for dem at de nettopp utførte noe de ikke trodde de skulle klare – det er magi for meg. En helt ny verden av muligheter åpner seg når man begynner å forstå at begrensninger er faktisk noe man setter opp selv.

img_00602

Grunnen til at jeg bestemte meg for å bli PT var min genuine interesse for nettopp dette – å se andre blomstre. Å se andre oppdage sitt potensiale. Det jeg har oppdaget for meg selv (og stadig fortetter å oppdage) er noe jeg virkelig ønsker for alle. Jeg har oppdaget at jeg sitter med makta over mitt eget liv. Når vi forstår hva vi kan oppnå og hvordan vi kan påvirke vår egen hverdag, det er da vi virkelig kan gå frem med pågangsmot! Jeg sier ikke at alle skal bli presidenter, styreformenn/kvinner og prosjektledere. Jeg sier heller ikke at alle skal bli verdensmestere, sette nye rekorder eller løfte trehundre kilo fra bakken – nei! Det jeg mener er at vi kan styre vår egen skute, ta kontroll over vårt eget liv og virkelig gripe fatt i- og bruke alt vi har å tilby. Være vår egen lykkessmed!

Hva vil DU oppnå?
Hva drømmer DU om?

Det er det jeg vil du skal få tak i!

Vi har alle forskjellige ting vi ønsker oss. Det trenger ikke være store ting heller. Det jeg er mest opptatt av er at du innser mulighetene du sitter med. Redskapene du har i personligheten din. Pågangsmotet du kan hente ut av drømmene dine. Du trenger ikke la deg piske rundt og påvirkes av andre. Du trenger ikke å la deg rive med, brytes ned eller ødelegges i en situasjon du ikke liker. Du har muligheten til å skape din egen lykke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *