MITT RÅD TIL DEG I JULEN

img_6227-001

God lille julaften!
Har juleroen senket seg hos dere?
Jeg har ikke helt falt til ro enda. Jeg har fortsatt noen arbeidstimer igjen før jeg kan ta juleferie og virkelig synke ned i sofaen og la julestemninga sige på. Julen blir jo litt anderledes når det er vanlige arbeidsdager helt frem til julaften, men, men. Jul blir det jo uansett 🙂

Jeg får en del spørsmål fra kunder om hva de bør gjøre i julen når det kommer til mat og trening. De fleste ønsker å beholde resultatene de har oppnådd, og fortsatt føle seg vel når jula er over. Det har jeg veldig forståelse og respekt for. Tidligere har jeg gitt råd i forhold til valg av mat og snop og kommet med forslag til juletrening, noe som faller i veldig god jord hos noen, mens andre oppfatter det veldig negativt. Det syns jeg er trist. Jeg ønsker ikke at noen skal få dårlig følelse av å lese denne bloggen.

img_6534
img_6766

I år bestemmer jeg meg derfor for å ikke dele noen råd eller meninger rundt dette med julemat og trening. Jeg har bare èn ting jeg vil si til dere.

Bruk denne høytiden på å være sammen med mennesker du er glad i. Tenk over alt du har å være takknemlig for og vis kjærlighet til dem rundt deg. Om vi «ikke har tid» ellers på året kan vi hvertfall være litt ekstra bevisste nå i julen. Sett av tid til en god samtale. En god klem. Om du så må droppe trening for å lytte til en venn, gjør det. Når alt kommer til alt så er det ikke midjemål eller kalorier som teller.

Prøv å fokusere mindre på deg selv og mer på de rundt deg. Jeg tror det er mye av grunnen til at det skjer så mye grusomt i verden – vi er for selvsentrerte. Hva om vi begynte å se dem rundt oss litt mer? Viste litt mer kjærlighet og medmenneskelighet? Julen er en god anledning. Spre kjærlighet. Det koster ingenting <3

img_6815-001

2 comments
  1. God jul fine deg 🙂
    Prøvde oppskrifta Di på kakemenn! De ble kjempegode 🙂 spist opp en boks snart allerede!

    1. såå bra de falt i smak! 😀
      God jul til deg og dine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *