HVORDAN GIKK DET MED MÅLENE FOR 2016?

bloggbilder-ikke-slett

Jeg satt med hip thrust stanga over fanget i går og filosoferte litt for meg selv på gymmet. Det er snart et nytt år, noe som ikke nødvendigvis trenger å bety forandring. Det trenger ikke bety noe som helst, egentlig.

Men målene for dette året, hvordan gikk det egentlig med de…?
Målene for 2016 så slik ut;

Jeg skal sette meg treningsmål for hver måned
Dette har jeg innfridd, foruten julimåned.

Jeg skal beholde en god og jevn helårsform
Jeg har svinget minimalt i vekt, sett bort ifra den siste måneden.

Jeg skal bruke mer tid på familien
Dette har jeg absolutt innfridd!

Jeg skal bli flinkere til å si nei
Denne har jeg blitt betraktelig bedre på, men er ikke helt i mål enda.

bloggbilder-ikke-slett1

«Problemet» med mål man setter seg for såpass langt frem i tid, så langt som et år, er at det er veldig fort gjort å glemme dem bort. Det er også veldig fort gjort at man får andre ønsker underveis og dermed prioriterer anderledes. Derfor er jeg mer fan av månedsmål enn nyttårsforsetter og mål for et helt år. Hvis vi har kortsiktige mål er det lettere å holde det jevnt gjennom året, tenker jeg.

Nå skal jeg altså legge hodet i bløtt og finne ut hva jeg ønsker for januar 2017. Månedsmål er nemlig det jeg går for! Noen mål for hele året skal jeg skrive opp, men når det kommer til treningsmål vil jeg ha det månedlig slik at jeg ikke sklir ut og finner på andre ting, haha. Jeg kjenner meg selv, gitt 😉

Hva sier du? Årsmål eller månedsmål på deg ?

2 comments
  1. Definitivt månedsmål!! Målet for januar er å følge kostholdsplanen din fra januar i fjor og trene 3 ganger i uka. Komme inn i en god, og ikke altfor krevende, rytme som er god for både kropp og sjel 🙂

    Klem

  2. Dagsmål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *