MINE ØNSKER FOR DEG I 2017

2016 er snart ved veis ende!
Tiden har virkelig flydd av sted.

Jeg vil ikke lage noe årskavalkade i år. Istedet vil jeg skrive noen ord til deg som leser denne bloggen fast, stikker innom av og til eller har lest før og av en eller annen grunn leser dette nå.

Jeg har veldig stor glede av å dele mine tanker, meninger og opplevelser med noen og jeg setter veldig pris på alle som har tatt seg tid til å lese det jeg skriver. Alle som har kommentert, sendt meg mails og facebookmeldinger. Alle dere som har likt og kommentert på facebook og hjulpet meg med å spre det jeg deler. Tusen hjertelig takk.

pt_julie_full

Jeg har også noen ønsker for deg som leser, i det nye året 2017.
Jeg håper du finner glede i hverdagslige ting. At du finner roen med det du gjør, de du er rundt og det du bruker dagene dine på. Jeg håper du klarer å se de små lysglimtene av magi som finnes i hver dag. At du oppdager ting ved deg selv som du klarer å sette pris på og utnytte til det fulle. At du ser nye muligheter og tør å drømme om noe annet og bedre enn det du allerede har. Jeg håper du smiler når hodet treffer puta om kvelden, oftere enn du gråter.

Det høres kanskje klisjèaktig og kleint ut.

Men jeg syns det er viktige ting. Det er elementer som bidrar til lykke og trivsel. Noe som ikke burde være luksusvare, men helt basale ting. Deler av en fin hverdag som gir deg glede.

img_7156

Jeg gleder meg til et nytt bloggår hvor jeg forhåpentligvis kan inspirere med treningstips, treningsvideoer, oppskrifter og bidra til trenings- og matglede!

GODT NYTTÅR!

 

1 comment
  1. Du inspirerer !!! kommer til å besøke bloggen din daglig i 2017 også Og meget mulig jeg hiver meg på oppfølging/PT timer Godt nytt år til deg også ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *