MINE MAXLØFT PR.NÅ. – NÅ SKAL STYRKEN OPP!

wpid-20140920_113424

GODT NYTTÅR!
Første mandagen i et nytt år, er ikke det den store dager hvor vi blir nye og bedre mennesker? Haha 😀

I går kveld hadde jeg en testøkt hvor jeg fant mine maxløft pr.nå. Det var litt skuffende for å være ærlig, men jeg må jo innse at den siste måneden har vært preget av mye stress og mindre gode treningsøkter. Rett og slett litt laber innsats. I og med at styrke er ferskvare, så skjønner jeg godt at det får konsekvenser.

Uansett resultat så er det nyttig å vite hvordan jeg ligger an slik at jeg fremover kan legge opp til styrkeøkning og god fremgang. Det kan ikke nytte å jamre over hvor svak jeg eventuelt føler meg. Det eneste å gjøre med det er å gjøre noe med det! 😉

wpid-20140920_113444-2

Når jeg sier at jeg føler meg svak så er det viktig å poengtere at jeg forstår at jeg ikke er svak, men jeg er svakere enn jeg har vært før. Man har jo forventninger til seg selv også  sammenligner man seg fort med ens egne topptider. Det er helt naturlig, det. Det handler om at jeg vet hva jeg faktisk er kapabel til.

Maxløftene ser slik ut pr.i dag; 
125 kg markøft
100 kg knebøy
75 kg benkpress
47,5 kg militærpress
20 kg pr.arm, 10 reps skulderpress
30 kg + kroppsvekt i chins
150 kg, 8 reps i hip thrust

Nå blir det spennende å se hvor langt jeg kan komme med dette utgangspunktet! Jeg har hvertfall god tro på benkpress og markløft, da dette er to øvelser jeg har trent lite av det siste året. Når jeg da begynner å trene det på jevnlig basis, forventer jeg god fremgang.

GRIP DAGEN og sett en god standard for det nye året! 😉

2 comments
 1. Så kult, Julie!

  Har samme mål som deg for treningsåret 2017 – bli sterkere! Har trent litt ustrukturert de siste 3-4 månedene, så nå må det strammes inn, her.

  Kan du skrive litt om hvordan du legger opp treningen? Fullkroppsøkter, splitt, belastning, antall økter i uke etc.

  Ønsker deg masse gode gainzzz 😉

  1. gøy 😀
   Jeg har ikke noen konkret plan akkurat for øyeblikket så jeg er litt usikker enda på hvordan jeg skal legge opp. Men jeg pleier som regel å ha chins to ganger i uken, en lett økt og en tung. Samme med knebøy, hip thrust og benkpress. Markløft har jeg en dag i uka, 5-6 sett og 2-5 reps 🙂
   Lykke til !:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *