ÅRETS FØRSTE TIRSDAGSUTFORDRING

img_1714
Sportsbh fra We are fit (adlink)

I går hadde jeg flere ting jeg visste jeg skulle gjort mellom trening og jobb. Ingen av de tingene fristet og begge deler visste jeg kom til å ta tid. Jeg må innrømme at begge deler også har blitt utsatt flere ganger allerede. En av dem så lenge som tre uker (!).

Det jeg gjorde i går var derfor å tenke litt nytt. Rett og slett prøve meg på et aldri så lite nyttårsforsett. Ting jeg ikke har lyst til å gjøre skal jeg prioritere å gjøre først!

Så nå er regnskapet klart til levering hos regnskapsføreren og julepynten pakket bort. Ja, det var et skikkelig tiltak og det tok tid, men hadde det forsvunnet av seg selv om jeg hadde utsatt det mer? Nope. Hadde det passet bedre en annen gang? Nope.

img_1721

Min utfordring til deg i dag er derfor å gjøre noe du har utsatt eller noe du står i fare for å utsette. Gjør det I DAG! Følelsen etterpå er så god.

Som premie til deg selv når du er ferdig kan du klikke deg inn på x-life sitt nyttårssalg med opp til 60% rabatt. Kanskje du finner noe du liker? 😉

2 comments
  1. åh ja dette var motiverende å lese! jeg skal gjøre mitt beste på å få surret meg til å pakke ned julepynten! haha

    1. haha you go girl! ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *